Καταρχάς ελπίζω να μην ανοίγω τσάμπα καινούριο τόπικ και αν είναι έτσι ελπίζω σε ειδοποίηση και διαγραφή του ποστ μου.Έχω συνδεδεμένη την LG Plasma 42'' μου με ένα LG ταπεινό home cinema με 5.1 ηχειάκια.Εδώ και 4 χρόνια δουλεύει μια χαρά(αν και δεν έχω καταλήξει ποια επιλογή είναι η καλύτερη,η Matrix ή η Play Movie για τον καλύτερο ήχο όταν βλέπω ταινία).Σήμερα μου έβγαλε το εξής πρόβλημα.Η tv παίζει τον ήχο του καναλιού που είναι στην κεραία ακόμα και αν είναι σε λειτουργία AV1(dvd player) ή HDMI(laptop).Έχει κανείς ιδέα τι φταίει;Τον ήχο τον παίζει είτε μόνη της η τηλεόραση από τα ηχεία της(απλα σε πολύ χαμηλότερη ένταση και κατάφερα να δω ταινία χωρίς να το προσέχω,αν είναι σε mute το pc ακούγεται κανονικά πάντως) είτε μέσω του home cinema πολύ πιο δυνατά.Τώρα έχω το home cinema σε λειτουργία AUX(TV Audio) και την TV σε HDMI και βλέπω τον υπολογιστή αλλά ακούω πεντακάθαρα το CNN που είναι επιλεγμένο στην κεραία.Any ideas?
Υ.Γ.:Συγνώμη για το μήκος του ποστ αλλά προσπάθησα να είμαι αναλυτικός.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Υ.Γ.:Συγνώμη για το μήκος του ποστ αλλά προσπάθησα να είμαι αναλυτικός.Ευχαριστώ εκ των προτέρων