Εγω (χωρις να ειμαι γνωστης θερμοδυναμικης) εχω στους 68 C την θερμοκρασια καυσης
(αυτο που γραφει στο καντραν, δεν ξερω τι γινεται μεσα) και απο πληρες κρυο διαμερισμα
(δηλαδη αν ανοιξω ολα τα παραθυρα) με πτωση θερμοκρασιας στους 12-15 C στα δωματια
... απολαμβανω ζεστο διαμερισμα (δηλαδη, 23 με 24 C) σε 15 λεπτα (και κατι). Εχω 6 σωματα
(οχι ολα ιδια). Oι θερμοκρασιες ... απο ενα ρολογακι που διαθετει και θερμομετρο ... sorry
Εχω καινουργια κουφωματα (τα στανταρντ, διπλης υαλωσης, απο λοιπα specs δεν σκαμπαζω)
και δεν εχω απωλειες θερμοτητας απο κει. Μονο μια πλευρα τοιχου, βλεπει σε εξωτερικο περιβαλλον
(δηλαδη, αερα). Πισω εχω τον διαδρομο της πολυκατοικιας. Δεξια και αριστερα .... διαμερισματα
και πανω και κατω, παλι διαμερισματα (που κατοικουνται και ζεσταινονται, εννοειται).
Αφου ζεσταθει το σπιτι (για πρωινες ωρες μιλαω) ο θερμοστατης "κλεινει κυκλωμα" καθε 40 με 50 λεπτα
για τις επομενες τρεις ωρες .... και μετα .... καθε 2 ωρες. Ειναι ομως μια εντελως διαφορετικη ιστορια
την νυχτα (και ιδιως μετα τα μεσανυχτα). Εκει ... δεν ξερω τι γινεται (αφου κοιμηθω). Παντως, λιγο πριν
κοιμηθω, ο θερμοστατης δεν κλεινει κυκλωμα καθε 45 λεπτα αλλα ουτε και καθε 2 ωρες. Δεν μπορω να
ξερω τι γινεται :nounder: