Πρόβλημα με καυστήρα φυσικού αερίου ... help !

Τώρα σοβαρά, αυτά από τον λέβητα είναι όξινα και διαβρωτικά. Πως και τι βαριέμαι να ψάχνω τώρα.
Η περίπτωση του Μάνου δεν σηκώνει να πάει μέχρι το λούκι. (που και δεν είναι και οικολογικό αλλά όλοι κάπου τα ρίχνουν) οπότε έληξε το θέμα, κουβάς και πάλι κουβας.

Άντε τώρα, στο επόμενο πρόβλημα επεισόδιο 2.345.654 :drummer:

Γιατί απαγορεύεται? μόλις φτάσει στο ύψος από το πράσινο θα στάζει μετά, δεν θα ανεβαίνει μέχρι τον λέβητα.

Απαγορεύεται γιατί πρέπει η ελεύθερη εκροή από τον καυστήρα πρέπει να "αναπνέει" ελεύθερα. Να βρίσκεται υπό ατμοσφαιρική πίεση δλδ.

Δεν ξερω αν διαβασες μερικες σελιδες πισω ... ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑ ... με ολοκαινουργιο.
Το θεμα ειναι οτι ποτισε η πλακα (του μπαλκονιου) με τα χυμα νερακια, και μου
βαλαν φωνες οι απο κατω (εχει φυγει λιγο υδροχρωμα). Οποτε .... κουβας !!!!

Ομως τι γινεται οταν αρχιζει να ανεβαινει το νερο στον κουβα (και φραζει το στομιο) ?
10 χρονια, δεν με προβληματισε αυτο !

Να κανεις και μια μονωση στο μπαλκονι, αυτο δεν πρεπει να το αφησεις ετσι, πες οτι καποια στιγμη ξεχασεις να αδειασεις τον κουβα και υπερχειλισει ... τοτε, αντε παλι απο την αρχη!!!

Θα γινει ενα ψιλο-ρεκτιφιε (το καλοκαρι) απο βαψιματα και στοκαρισματα.
Περασαν 10 χρονια απο τοτε που μπηκα (και βαφτηκαν-στοκαριστηκαν τα παντα).
Ε ..... μετα απο 10 χρονια .... μαλλον θελει συντηρηση το σπιτι. :rolleyes:

1) εχω υγρασια (σχεδον μουχλα) σε εναν πολυ στενο χωρο αναμεσα σε τοιχο και επιπλο
(καπου 2 εκατοστα κενο και 90 x 70 εκατοστα επιφανεια) οπου μαζευτηκε (ακουσον-ακουσον)
η συνολικη υγρασια απο τα χνωτα μου, οταν κοιμαμαι, επι δεκα χρονια. Θελει ξυσιμο, πλυσιμο
και ΦΑΡΜΑΚΟ εκει περα. Το αναπνεω 3-4 χρονια. Θα παθω και καμια ζημια σοβαρη ...
οσο το αφηνω !

2) ξεφλουδισε μια περιοχη 40 επι 60 εκατοστα ακριβως πανω απο την ντουζιερα.
Εκεινο και να το αφησω δεν θα παθω τιποτα, γιατι οσο ηταν να ξεφλουδισει ξεφλουδισε.
Αλλα θα το βαλω μπρος.

3) το μπαλκονι ποτισε την πλακα ΟΧΙ μονο κοντα στον καυστηρα ΦΑ αλλα και στο λουκι
που φευγουν τα νερα. Γιατι αδειαζουν αλλα δυο μπαλκονια απο πανω (συν τα δικα μου).
Οποτε γινεται κρουνος το νερο (οταν ψιλοβρεχει επι μερες).

4) τα στοκαρισματα στον απο κατω (γειτονα) οπου εχει σκασει λιγο υδροχρωμα
εξω στο μπαλκονι του (πολυ κοντα στο γεισο) και το αντιστοιχο βαψιματακι.

Μια 200αρα θα την χρειαστω. Την μαζευω .... σιγα-σιγα !