Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LG PLASMA RZ 42PX11
Ακριβως εδω στηριζεται το ολο kolpo grosso. Τραβα παρε καινουργια και εγω θα δουλευω στις εγγυησεις μονο. Αυτη ειναι η λογικη του service αντιπροσωπειας.
Λοιπον και για τους υπολοιπους φιλους, σας λεω οτι βρηκα τις περιφημες πλακετες που κανουν 280+380=660 στην LG Hellas με 250 ευρουδακια στην Αυστραλια+ 36 ευρω ταχυδρομικα.9εκανα 3 εβδομαδες συνολικα).
Τις πηγα λοιπον στον μαστορα και 10 μερες μετα ξερετε τι ειπε?
Εχει και αλλο προβλημα, που δεν ειχε πριν! Ναι μεν εβαλε τις νεες πλακετες, αλλα τωρα εχει χιονι η οθονη και θελει αλλαγη ολο το πανελ.
Επειδη λοιπον ειμαστε στο Ελλαντα, ο "φιλος" μαστορας, μονολογησε, αφου μου βρηκες τις πλακετες και δεν θα βγαλω εγω το 200% μου, θα του φαω πλακετες και τηλεοραση μαζι. Τωρα ψαχνει να τις πουλησει σε αλλους πελατες για να μου δωσει τα 250 ευρω μου!! Ρε τι καλος που ειναι!
Δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει ουτε εγγυηση, ουτε service=καλοι μαστορες, ουτε αξιοπιστια. Τωρα θα μεινω χωρις TV λογω κρισης.
Παντως δεν βλεπω κανενα απο το φορουν να ενδιαφερεται για το θεμα, δηλ ολοι εχουν μπει στην λογικη "παιρνω καινουργια ΤV"!