καλημερα παιδια και καλως σας βρηκα.
ειμαι νεος στο φορουμ και γενικα στα δορυφορικα, και θελω τη βοηθεια σας αν γινεται.
Εχω εναν dreambox 500αρι και το προβλημα μου ειναι παρομοιο με τον φιλο ποιο πανω, γι αυτο και δεν ανοιξα καινουργιο θεμα.
Στα καναλια Νovacinema 2, Novasport 3 και Discovery chanel εχω πολυ χαμηλο σημα, με αποτελεσμα να μην τα βλεπω.
Υπεθεσα οτι δεν εχω κεντραρει σωστα το πιατο μου ( παρεπιμπτοντως εχω 1μ πιατο) και ανεβηκα με ενα πεδιομετρο ενος φιλου μου και ειδα οτι πανω στην ταρατσα εχω 80% σημα στα καναλια αυτα. Υποψιαστηκα οτι κατι εχει το tuner του dreambox και πηγα στο σπιτι του φιλου μου και το συνδεσα εκει. Με μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι τα καναλια αυτα παιζουν.
Πηγα σπιτι, αλλαξα Lnb, καλωδιο και παλι τα ιδια. Με το πεδιομετρο μετρησα κατω στο σπιτι στο f πριν το dreambox και εκει ειχα σημα 80% στα καναλια αυτα. Και εκει μετα κοντεψα να τρελλαθω με αυτο που μου συνεβη.
Εβαλα παλι το καλωδιο της κεραιας στο dream και ......ω του θαυματος το Novacinema 2 επαιζε με σημα 80%.
Μολις ομως εκανα ζαπινγκ και ξαναγυρισα στο Novacinema2 παλι δεν ειχα σημα. Εβγαλα το καλωδιο της κεραιας, το ξαναεβαλα και το σημα ξαναηρθε.
Αλλαζω καναλι επιστρεφω στο Novacinema 2 παλι τα ιδια.
Τι γινεται, εχει τυχει σε κανεναν αυτο ?
Οποιος μπορει ας με βοηθησει γιατι μου φαινεται πολυ τρελλο αυτο.
Ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη αν σας κουρασα.