Πρόβλημα με Outllook 2010 και plain text emails

Συν τις άλλοις, ΤΡΕΛΗ bugιά έχει το 2010. Λοιπόν το τσεκάκι παραμένει στο UTF-8 αλλά στο νέο email πάλι είναι χαλασμένα τα ελληνικα παρόλο που το τσεκάκι είναι στο UTF-8 . Πρέπει να κάνεις την ίδια διαδικασία να επιλέξεις άλλο encoding π.χ. western και μετά ξανά UTF-8 και τότε τα δείχνει σωστά!

Μπαίνει το 2003 γιατί αρκετά παίξαμε..... :devil-smiley-029:

Σόρυ που σας έπρηξα, αλλά δεν παλεύονται τα ΖΩΑ.....

Last edited:
ΛΥΘΗΚΕ !!

http://answers.microsoft.com/en-us/...g-option/add497a1-f455-4f36-8651-06cbddb1df4f

Αν είναι δυνατόν....μέσα στο ίδιο το email Actions και Other Actions και μαλακίες, αντί να υπάρχει γενική επιλογή στα options. Αν είναι δυνατόν......

ΜΟΝΟ με επιλογή UTF-8 τα δείχνει . Ούτε με western ούτε με greek.

Αλλά πρέπει σε κάθε email να κάνω αυτή την δουλειά; Δεν κρατάει την ρύθμιση !!

Και πες τε μου εσείς τώρα: γιατί στο outlook 2003 ήταν όλα τζάμι από default;

.Δεν χρησιμοποιώ outlook στην πραγματικότητα δεν γνωρίζω οτιδήποτε πέραν του web mail και απορώ πως είναι δυνατόν να μετρούν email στον υπολογιστή αλλά γούστα είναι αυτά!
Ψάξε στο menu του outlook εάν υπάρχει θα εμφανιστεί αλλά στο τελευταίο σχόλιο της σελίδας που έκανες link λέει:

after migrate of new email pop server
encode dosent seem to work
users have to encode every email manually

Αλλά αυτό είναι παλιό ρε γαμώτο Νοέμβριος 2011 τι να πω WTF.
Δεν θα έχει λυθεί το θέμα;
Κάνε ένα κόπο στα menu κάτι θα βρεις.

Διάβασε και αυτό νεώτερο είναι.

κουράγιο!!! το είπε και ο Olli Rehn

Μα βρήκα την λύση η οποία είναι μεσοβέζικη.

Πάντως εγώ αυτό βλέπω από το παραπάνω Link :

I removed 2010 and installed outlook 2007 and the problem remains. I removed 2007 and installed 2003 and my problem solved!!!
So basically something is going wrong when i am using 2007 and 2010. With 2003 i have no problem!!!!!

Αρα δεν είμαι τρελός ακόμα.

Και εννοείται τρέχει ήδη εδώ και δέκα λεπτά το 2003......
priceless η ψυχική ηρεμία...... να βράσω τα φαντεζί μενουδάκια και τα κουμπάκια....

Υ.Γ. παρόλο που εκανα uninstall το 2010 , reboot κλπ με το που έβαλα το 2003 , ήρθε και το .pst με όλα τα email, ήταν έτοιμα και email settings (ούτε καν wizard δεν άνοιξε) ακόμα και τα contacts στην θέση τους..... που τα βρήκε;;;;; Δεν σέταρα τ ί π ο τ α !! Δεν είχα ξαναβάλει ποτέ office 2003 λόγω νέας εγκατάστασης windows. Πάει και κρατάει backup σε άλλα folders μέσα στα windows;;;;

Μα βρήκα την λύση η οποία είναι μεσοβέζικη.

Πάντως εγώ αυτό βλέπω από το παραπάνω Link :

I removed 2010 and installed outlook 2007 and the problem remains. I removed 2007 and installed 2003 and my problem solved!!!
So basically something is going wrong when i am using 2007 and 2010. With 2003 i have no problem!!!!!

Αρα δεν είμαι τρελός ακόμα.

Και εννοείται τρέχει ήδη εδώ και δέκα λεπτά το 2003......
priceless η ψυχική ηρεμία...... να βράσω τα φαντεζί μενουδάκια και τα κουμπάκια....

Υ.Γ. παρόλο που εκανα uninstall το 2010 , reboot κλπ με το που έβαλα το 2003 , ήρθε και το .pst με όλα τα email, ήταν έτοιμα και email settings (ούτε καν wizard δεν άνοιξε) ακόμα και τα contacts στην θέση τους..... που τα βρήκε;;;;; Δεν σέταρα τ ί π ο τ α !! Δεν είχα ξαναβάλει ποτέ office 2003 λόγω νέας εγκατάστασης windows. Πάει και κρατάει backup σε άλλα folders μέσα στα windows;;;;

Πιθανότατα από τα ini αρχεία του προγράμματος αλλά αυτό είναι πολύ τεχνικό.

Καλά τα κατάφερες και χωρίς τον Oli πάντως για δυνατούς...