Φροντίζουμε???...θύμισε μου βρε Νίκο, τελικά εργάζεσαι στην Philips ή έχεις μόνο οικογενειακούς φίλους???...καλημέρα...![]()
Μπραβο στην Philips παντως για το after sales...
Μηπως γινεται να μου αλλαξουν και εμενα κατι οικονομικες λαμπες που γραφουν πανω "7 years lamp life" και δεν αντεξαν ουτε 2 μηνες?:rifle:
Οχι δεν εργαζομαι στη Philips αλλα εχω στενους οικογενειακους δεσμους με στελεχη της εταιριας και εδω και στην μητρικη εταιρια. Πολλες φορες σπιτι συζηταμε ατελειωτες ωρες για προβληματα και σχεδιασμο προιοντων και μου ερχεται σχεδν αυτοματα να ανακατευομαι.
Ωστοσο ειναι αληθες οτι η εταιρια εχει διανυσει πολυ δρομο ωστε να εχει την καλυτερη δυνατη υποστηριξη στους πελατες της οι οποιοι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια επιλεγουν ξανα και ξανα νεα μοντελα philips οταν αποφασισουν να αντικαταστησουν παλαιοτερα.
Και εχει πεσει πολυς ιδρωτας ωστε ακομα και ο δικτυακος τοπος να ειναι απο τους καλυτερους οσον αφορα την υποστηριξη των προιοντων των πελατων.
Τελευταιο αφηνω την πρωτια που εδωσε η Ολλανδια στο εδω servive με την Ελλαδα να κερδιζει για τριτη συνεχομενη χρονια την καλυτερη εξυπηρερετηση πελατων αναμεσα στα υπολοιπα service της Ευρωπης.
Nikos
Πάντως μόλις πήρα τηλέφωνο: δεν ήρθαν 9704 σήμερα, πάμε για Ιανουάριο, αλλά μου είπαν ότι είναι τόσες πολλές οι παραγγελίες που μάλλον δεν θα καλυφθούν όλες. Εγώ που δεν έχω κάνει παραγγελία να μην ελπίζω...![]()
Νίκο,
Μετέφερε αν μπορείς ότι οι πελάτες θέλουν τον διπλό δέκτη πίσω...
(Τουλάχιστον ένας, εγώ...)
Και αν μπορείς να μάθεις τι γίνεται τελικά με την 9704 (έστω με PM), γιατί έχω βαρεθεί να διαβάζω φήμες...
Πάντως μόλις πήρα τηλέφωνο: δεν ήρθαν 9704 σήμερα, πάμε για Ιανουάριο, αλλά μου είπαν ότι είναι τόσες πολλές οι παραγγελίες που μάλλον δεν θα καλυφθούν όλες. Εγώ που δεν έχω κάνει παραγγελία να μην ελπίζω...![]()
Καλα συγνωμη δεν ηξερα οτι απαγορευεται η πλακα αλλα το περιστατικο με τις λαμπες ειναι αληθινο....![]()
Ο κατασκευαστης μπορει να οριζει ελαχιστο χρονο ζωης ενος λαμπτηρα αλλα φανταζομαι οτι αυτο αναφερεται σε σταθερες τασεις δικτυου.
Νικος
Τελικα παρελαβα ση μερα την καινουργια (αντικατασταση) τηλεοραση(
52PFL9704H).Η συνχεια στο νημα της τηλεορασης.
Λογικό, φαντάζομαι η αντίθεση του πάνελ είναι η μέρα με την νύχτα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.