Προβλημα με Philips 42 pfl 9732

Re: Απάντηση: Re: Προβλημα με Philips 42 pfl 9732

Φροντίζουμε???...θύμισε μου βρε Νίκο, τελικά εργάζεσαι στην Philips ή έχεις μόνο οικογενειακούς φίλους???...καλημέρα...-bye-

Οχι δεν εργαζομαι στη Philips αλλα εχω στενους οικογενειακους δεσμους με στελεχη της εταιριας και εδω και στην μητρικη εταιρια. Πολλες φορες σπιτι συζηταμε ατελειωτες ωρες για προβληματα και σχεδιασμο προιοντων και μου ερχεται σχεδν αυτοματα να ανακατευομαι.
Ωστοσο ειναι αληθες οτι η εταιρια εχει διανυσει πολυ δρομο ωστε να εχει την καλυτερη δυνατη υποστηριξη στους πελατες της οι οποιοι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια επιλεγουν ξανα και ξανα νεα μοντελα philips οταν αποφασισουν να αντικαταστησουν παλαιοτερα.
Και εχει πεσει πολυς ιδρωτας ωστε ακομα και ο δικτυακος τοπος να ειναι απο τους καλυτερους οσον αφορα την υποστηριξη των προιοντων των πελατων.
Τελευταιο αφηνω την πρωτια που εδωσε η Ολλανδια στο εδω servive με την Ελλαδα να κερδιζει για τριτη συνεχομενη χρονια την καλυτερη εξυπηρερετηση πελατων αναμεσα στα υπολοιπα service της Ευρωπης.
Nikos

Re: Απάντηση: Προβλημα με Philips 42 pfl 9732

Μπραβο στην Philips παντως για το after sales...

Μηπως γινεται να μου αλλαξουν και εμενα κατι οικονομικες λαμπες που γραφουν πανω "7 years lamp life" και δεν αντεξαν ουτε 2 μηνες?:rifle:

Μπραβο στην Philips παντως για το after sales...

Μηπως γινεται να μου αλλαξουν και εμενα κατι οικονομικες λαμπες που γραφουν πανω "7 years lamp life" και δεν αντεξαν ουτε 2 μηνες?:rifle:

Μηπως να σοβαρευτουμε λιγο?
Λεω εγω τωρα...

Καλα συγνωμη δεν ηξερα οτι απαγορευεται η πλακα αλλα το περιστατικο με τις λαμπες ειναι αληθινο....-bye-

Οχι δεν εργαζομαι στη Philips αλλα εχω στενους οικογενειακους δεσμους με στελεχη της εταιριας και εδω και στην μητρικη εταιρια. Πολλες φορες σπιτι συζηταμε ατελειωτες ωρες για προβληματα και σχεδιασμο προιοντων και μου ερχεται σχεδν αυτοματα να ανακατευομαι.
Ωστοσο ειναι αληθες οτι η εταιρια εχει διανυσει πολυ δρομο ωστε να εχει την καλυτερη δυνατη υποστηριξη στους πελατες της οι οποιοι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια επιλεγουν ξανα και ξανα νεα μοντελα philips οταν αποφασισουν να αντικαταστησουν παλαιοτερα.
Και εχει πεσει πολυς ιδρωτας ωστε ακομα και ο δικτυακος τοπος να ειναι απο τους καλυτερους οσον αφορα την υποστηριξη των προιοντων των πελατων.
Τελευταιο αφηνω την πρωτια που εδωσε η Ολλανδια στο εδω servive με την Ελλαδα να κερδιζει για τριτη συνεχομενη χρονια την καλυτερη εξυπηρερετηση πελατων αναμεσα στα υπολοιπα service της Ευρωπης.
Nikos

Νίκο,
Μετέφερε αν μπορείς ότι οι πελάτες θέλουν τον διπλό δέκτη πίσω...
(Τουλάχιστον ένας, εγώ... :flipout:)
Και αν μπορείς να μάθεις τι γίνεται τελικά με την 9704 (έστω με PM), γιατί έχω βαρεθεί να διαβάζω φήμες...

Πάντως μόλις πήρα τηλέφωνο: δεν ήρθαν 9704 σήμερα, πάμε για Ιανουάριο, αλλά μου είπαν ότι είναι τόσες πολλές οι παραγγελίες που μάλλον δεν θα καλυφθούν όλες. Εγώ που δεν έχω κάνει παραγγελία να μην ελπίζω... :grinning-smiley-043

Πάντως μόλις πήρα τηλέφωνο: δεν ήρθαν 9704 σήμερα, πάμε για Ιανουάριο, αλλά μου είπαν ότι είναι τόσες πολλές οι παραγγελίες που μάλλον δεν θα καλυφθούν όλες. Εγώ που δεν έχω κάνει παραγγελία να μην ελπίζω... :grinning-smiley-043

Τελικα υπαρχει αυτη η τηλεοραση η ειναι στα χαρτια ακομη δεν εχω καταλαβει...

Οι τρέχουσες φήμες θέλουν την philips να πειραματίζεται ακόμα με τους τύπους των πάνελ, και για αυτό έχουν παγώσει την παραγωγή...
Εγώ πάλι πιστεύω ότι η Sharp δίνει τα μεγάλα πάνελ με το σταγονόμετρο. Η 40άρα κυκλοφορεί κανονικά, αλλά γραμματόσημα βρίσκεις και στο ταχυδρομείο... :flipout:

Νίκο,
Μετέφερε αν μπορείς ότι οι πελάτες θέλουν τον διπλό δέκτη πίσω...
(Τουλάχιστον ένας, εγώ... :flipout:)
Και αν μπορείς να μάθεις τι γίνεται τελικά με την 9704 (έστω με PM), γιατί έχω βαρεθεί να διαβάζω φήμες...

Ευχαριστως θα ρωτησω και θα επανελθω,
Οσο για το δευτερο tuner δεν βλεπω να ερχεται ξανα πισω διοτι απο ερευνα που εγινε μεσω του site της εταιριας σε αντιστοιχο ερωτημα λιγοτεροι απο το 10% των συμμετεχοντων το θεωρει χρησιμο εργαλειο ενω το ποσοστο που το χρησιμοποιει σε τακτικη βαση ηταν μικροτερο του 5%.
Κρινοντας δε απο την αφεντια μου σας μιλω ειλικρινα οτι σχεδον ποτε δεν χρησιμοποιησα το δευτερο tuner στις συσκευες που το εχουν.
Ωστοσο θα μεταφερω επισης την παρατηρηση ...Βορεια.
Νικος

Καλα συγνωμη δεν ηξερα οτι απαγορευεται η πλακα αλλα το περιστατικο με τις λαμπες ειναι αληθινο....-bye-

Κανενα προβλημα,
Γιαννη χωρις να θελω να υποστηριξω κανενα κατασκευαστη λαμπτηρων γνωριζεις πολυ καλα οτι η ΔΕΗ δεν φημιζεται για τη σταθεροτητα της τασης του δικτυου της. Επισης γνωριζεις επισης πολυ καλα οτι παρολο που ολοκληρα χωρια εχασαν τις τηλεορασεις τους απο βυθισεις τασης (και τιναγματα μετα που σακατεψαν τις συσκευες) ουδεποτε η ΔΕΗ αναγνωρισε το παραμικρο απλα για να μην αποζημιωσει.
Ο κατασκευαστης μπορει να οριζει ελαχιστο χρονο ζωης ενος λαμπτηρα αλλα φανταζομαι οτι αυτο αναφερεται σε σταθερες τασεις δικτυου.
Νικος

Ο κατασκευαστης μπορει να οριζει ελαχιστο χρονο ζωης ενος λαμπτηρα αλλα φανταζομαι οτι αυτο αναφερεται σε σταθερες τασεις δικτυου.
Νικος

Εχω λαμπες σπιτι μου OSRAM και κατι Κινεζικες που δεν θυμαμαι μαρκα πανω απο 5 χρονια χωρις να εχουν καει , μην τα ριχνουμε στην ΔΕΗ συνεχεια...-bye-

Παντως ηλεκτρικες σκουπες και φριτεζες μονο Philips αγοραζω , εκει εχουν βγει "σκυλια"...:D

Τελικα παρελαβα ση μερα την καινουργια (αντικατασταση) τηλεοραση(
52PFL9704H).Η συνχεια στο νημα της τηλεορασης.

Τελικα παρελαβα ση μερα την καινουργια (αντικατασταση) τηλεοραση(
52PFL9704H).Η συνχεια στο νημα της τηλεορασης.

Σου αντικατέστησαν 42 9732 με 52 9704; Τι διαφορά πλήρωσες;

Άκυρο, 550. Το είχες γράψει...
Φαντάζομαι η 9704 παίζει καλύτερα από την 9732;

Χωρις να ειμαι "ειδικος", η εικονα της ειναι πολυ καλυτερη απο την 9732( απ οσο εχω προλαβει να καταλαβω).

Λογικό, φαντάζομαι η αντίθεση του πάνελ είναι η μέρα με την νύχτα...

Λογικό, φαντάζομαι η αντίθεση του πάνελ είναι η μέρα με την νύχτα...

Ακριβως οπως τα λες,επισης μου φαινεται οτι και η κινηση ειναι ομαλοτερη,αλλα και μεγαλυτερη γωνια θεασης(απο την 9732),παροτι το panel είναι 194 - LCD Sharp D3LA33Y 40 που θεωρητικα ειναι υποδεεστερο(ισχυει αυτο αραγε?).

Καμοιά φορά γίνεται πολύς θόρυβος για το τίποτα...
Πάντα, για κάθε τηλεόραση θα βρεθεί κάτι να υστερεί, για να γκρινιάξουμε...