Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Όχι δεν υπάρχει πρόβλημαΕπειδη με βαλατε σε σκεψεις, πηγα μετρησα κι εγω τα δικα μου ηχεια.
Αναφερονται ως 8Ω και ειναι τα klipsch ref 35.
Τα 3 μπροστα μου τα δειχνει 3,5Ω και τα 2 πισω 4Ω (πιθανον επειδη παιζουν με αλλα καλωδια τα οποια εχουν και μεγαλυτερο μηκος)
Θεωρειτε οτι υπαρχει προβλημα;
εγώ απλά τους προειδοποίησα.....αν έχουμε ´´ομορφιές´´ κατά την παράδοση θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι![]()
Το προβλημα δηλαδη θεωρουμε οτι ειναι το 0=βραχυκυκλωμα ή μπορουμε να πουμε απο καποια τιμη και κατω υπαρχει προβλημα; πχ απο 2Ω και κατω
Άρχισαν οι αναμενόμενες ομορφιές....το ένα ανταλλακτικό έγιναν τέσσερα από τα οποία τα 3 τα έχουν και το ένα φυσικά είναι σε έλλειψη με άγνωστη ημερομηνία ακόμα παράδοσης από Βέλγιο. Πως έχω μπλέξει έτσι;;;;;;;
Ακριβής ημερομηνία αγοράς ποια είναι; Αν είσαι εντός 6μηνου, μπορείς να πάρεις τα χρήματα σου πίσω ή αντικατάσταση βάσει νόμου.
Είναι αγορασμένο 14_9 αλλά το κατάστημα που το αγόρασα έχει κλείσει
Την εγγύηση την δίνει ο κατασκευαστής, όχι το κατάστημα. Αν το κατάστημα προσφέρει επιπλέον δική του είναι άλλο θέμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.