Πρόβλημα με πώληση παιχνιδιών απο γνωστή αλυσίδα

Kώστα δεν αμφισβήτησε κανείς ότι υπήρχαν παιχνίδια, και όπως είπα και παραπάνω, δεν είναι το πρόβλημα μου αυτή τη στιγμή να γεννήσει κάποιος παιχνίδια και να μου τα δώσει.

Το πρόβλημα είναι ένα Online shop το οποίο συνέχισε να παίρνει, και να επιβεβαιωνει παραγγελίες, φακελώνοντας έτσι καταναλωτές, χωρίς στοκ. Αυτό είναι παράνομο.

Παρεπιπτόντως, δείτε τι γράφει το site του γερμανού κατά την εγγραφή:

"Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους όρους προστασίας προσωπικών δεδεομένων που τηρεί η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να σας ενημερώνουμε σχετικά με νέα προϊόντα και υπηρεσίες του e-germanos.gr."

Aπροκάλυπτα κοινώς....
 
ΕΧΩ ΚΑΝΗ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ" ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ (ΤΗΛ 1520). ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΠΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΗ ΛΑΘΟΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ!!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ "19 ΕΥΡΩ" ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΗΤΑΝ ΓΙΑ 10-15 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΩΛΗΜΕΝΑ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ "ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ. ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΣΤΑΡ@#$%^ΜΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΟΠΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ "ΜΕΤΑ ΦΟΡΩΝ" 29 ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ.....
 
πάντως ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιος "φόβος" μπροστά σε μια προφανή παραπλάνηση καταναλωτή.
Απ'ότι βλέπω απλά θα κάνουμε τουμπεκί, μέχρι οι κύριοι του χρόνου να κάνουν πάλι το ίδιο, διότι πολύ απλά μπορούν.

Και αν δεν κυνηγάει τέτοια θέματα που απαιτούν συλλογική δράση το σωματείο, τότε ποιος θα το κάνει?


Επίσης, μια και αναφέρθηκα στον τίτλο... Δε συμβαίνει κάποιο πρόβλημα. Συμβαίνει "ακάλυπτη" διαφήμιση του Γερμανού, ψευδείς έγγραφες επιβεβαιώσεις στους πελάτες, και αστεία αντιμετώπιση στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών.
Άρα ο τίτλος είναι επίσης παραπλανητικός νομίζω.

"Πιθανό" δίπλα στο χρόνο παράδοσης σημαίνει προφανώς ότι όταν παραγγέλνεις παλιές κυκλοφορίες δε μπορεί να είσαι σίγουρος πότε ακριβώς θα τις έχεις στο κατάστημα. Όταν ξέρεις ότι δε θα τις παραλάβεις, δε γράφεις "πιθανός χρόνος παράδοσης", αλλά γραφεις "εξαντλημένο". Τουλάχιστον τα πτωχά ελληνικά μου και η εμπειρία μου από ΟΛΑ τα online καταστήματα αυτό με έχουν διδάξει.

Kαι για να προλάβω κακοπροαίρετα σχόλια: Όχι , το πρόβλημα μου δεν είναι ότι δεν πρόλαβα να πάρω 4 παιχνίδια με 2 ευρώ έκαστο.

Απλά επειδή προσωπικά είμαι πολύ ευαίσθητος στο να δίνω στοιχεία μου, (τα οποία στη συνέχεια με γεμίζουν spam στην καλύτερη περίπτωση), ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ κάποιο κατάστημα να μου αποσπά τα στοιχεία δίνοντας μου ψευδείς πληροφορίες. Το θεωρώ καθαρή απάτη. Και το λέω προσωπικά, όσο κι αν δεν αρέσει η λέξη.

+10000000 με γλίτωσες από πάρα πολλή πληκτρολόγηση...
Κι εγώ χέ***κα για την προσφορά, να'ναι καλά το Ebay.
Επιτρέψτε μου όμως γαμώτο να είμαι ρομαντικός και να πιστεύω οτι
τέτοιες αισχρές πρακτικές δε μένουν ατιμώρητες, έστω και ηθικά.
Επίσης επιτρέψτε μου να μην αφήνω κανένα μα κανένα να με πιάνει κορόιδο
και να υποτιμάει την νοημοσύνη μου.

Θα είμαι κακός και υπερβολικός ή θα κλειδωθεί το thread αν πω ότι
δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί μέσα,μια σύνδεση που έχω
κάνει από αυτούς θα πάω και θα την κόψω και το ίδιο προτείνω
και σε όποιον άλλο θεωρεί ότι εξαπατήθηκε με αυτό τον τρόπο;
 
Το πρόβλημα είναι ένα Online shop το οποίο συνέχισε να παίρνει, και να επιβεβαιωνει παραγγελίες, φακελώνοντας έτσι καταναλωτές, χωρίς στοκ.

Και μάλιστα απαντώντας εγγράφως και ψευδώς στους πελάτες ότι θα εξυπηρετηθούν ανεξαρτήτως στοκ.
 
Εδώ είναι η επιστολή μου στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ([email protected])

Γ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
Παρακαλούμε περιγράψτε με σαφήνεια (που, ποιός, πότε, κ.λπ.), το πρόβλημα που αντιμετωπίσατε ή αντιμετωπίζετε. Αναφέρατε επίσης, οποιαδήποτε πληροφορία θεωρείτε χρήσιμη για την υπόθεσή σας (π.χ. εάν έχετε απευθυνθεί και σε άλλη δημόσια αρχή, εάν έχετε προσφύγει ενώπιον των δικαστηρίων, κ.λπ.):

Πρόκειται για μια προσφορα στην ιστοσελιδα της εταιρειας ΓΕΡΜΑΝΟΣ για πωληση τιτλων για ηλεκτρονικα παιχνιδια με κοστος 2,09 ευρω http://www.e-germanos.gr/e-germanos/...ributeToSort=5 εκανα παραγγελια μεσω ιντερνετ 2 τιτλων αλλα δε με εχουν ενημερωσει ουτε τηλεφωνικα αλλα ουτε και γραπτως , πηρα μονο ενα e-mail το οποιο φανταζομαι οτι ειναι ενα auto reply στις 2 πρωτες παραγγελιες Στις αλλες 2 δε μου ηρθε καν απαντητικο e-mail..τιποτα..σα να μην εγινε η παραγγελια.Στο e-mail που μου εστειλαν γραφουν τα εξης: Αγαπητέ/Αγαπητή χχχχχ@χχχχχ.com Η παραγγελία του προϊόντος / προϊόντων (χχχχχχχχχχχχχ) που κάνατε στις 04-01-2010 έχει προωθηθεί στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ xxxxxxx πολη χχχχχχ Στο διάστημα των 2 ημερών θα ενημερωθείτε από το κατάστημα που έχετε επιλέξει να παραλάβετε το προϊόν, για την κατάσταση της παραγγελίας σας. Εφόσον ενημερωθείτε για την παραγγελία σας, θα πρέπει να παραλάβετε το προϊόν στο διάστημα των 4 ημερών. Μετά το συγκεκριμένο διάστημα, το προϊόν θα διατεθεί προς πώληση. Στην περίπτωση που θα θέλατε να ακυρώσετε ένα μέρος είτε ολόκληρη την παραγγελία σας μπορείτε στο διάστημα των 2 -3 εργάσιμων ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελία σας, να απευθυνθείτε στο κατάστημα Γερμανός που έχετε επιλέξει. Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε το κατάστημα Γερμανός που επιλέξατε για την παράδοση των παραγγελθέντων εμπορευμάτων, θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός δύο ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελίας ώστε να σας ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής του. Ευχαριστούμε που προτιμήσατε το e- germanos για τις αγορές σας. Είμαστε πάντα δίπλα σου για να επιλύσουμε οποιαδήποτε απορία για τα προϊόντα και υπηρεσίες ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή την τεχνολογία γενικότερα με την on-line επικοινωνία. Με εκτίμηση Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός Περασα αυτοπροσωπως απο 2 καταστηματα της συγκεκριμενης εταιρειας (ζω στην επαρχια) και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει τιποτα διαθεσιμο απο την προσφορα. Γιατι συνεχιζει να υπαρχει αυτη η προσφορα τοτε στο internet? Γιατι δε με ενημερωσαν καθολου για την τυχη της παραγγελιας μου? Σημειωνω οτι για να πραγματοποιηθει παραγγελια απο το συγκεκριμενο site εδωσα και προσωπικα στοιχεια τα οποια επ ουδενι λογο θα εδινα αν ηξερα οτι προκειται για παραπλανητικη διαφημιση Υπαρχουν και αλλα σχολια και αλλων πελατων που ειχαν το ιδιο προβλημα στην παρακατω διευθυνση http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=353029. αρθρο http://troktiko.blogspot.com/2010/01...post_4670.html Δεν εχω απευθυνθει αλλου, απευθυνομαι μονο σε σας.

Δ. ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Να τιμωρηθεί παραδειγματικά η εν λόγω εταιρία και να μου επιδοθεί η παραγγελία μου στη συμφωνειθήσα τιμή.


Με αυτό τον τρόπο τουλάχιστον εγώ ξεγέλασα τον εαυτό μου ότι δεν το άφησα να περάσει έτσι....
 
Re: Απάντηση: Πρόβλημα με πώληση παιχνιδιών απο γνωστή αλυσίδα

H προσφορά είναι (ήταν) όντως πραγματική για παλιούς κωδικούς που υπήρχαν ήδη στα καταστήματα.

Ολα τα παιχνίδια της προσφοράς υπήρχαν στο κατάστημα πάνω απο 2 χρόνια.

Είχα πολλά για pc και μερικά για ps3 και εξαντλήθηκαν όλα την πρώτη μέρα.

Μάλιστα όπως ήταν φυσικό ένας τα πήρε όλα για pc και ένας τα πήρε για ps3.

Δεν κοίταξαν κάν τους τίτλους.

Πάντως όποιος θέλει έχω ένα fifa 07 για XBOX 360 να πεταχτεί στα Λεχαινά να το πάρει.
Φίλε Κώστα ξεκαθαρίσαμε ότι δεν μας ενδιαφέρει το τι έγιναν τα παιχνίδια και τι ποσοστό αυτών πήγε σε αφεντικά-υπαλλήλους του Γεμανού (υποψιάζομαι πάντως πάνω του 70-80%).
Μας καίει και μας τσουρουφλίζει όμως η καζούρα που έγινε εις βάρος μας με οχυρό το διαδίκτυο.Φαντάζεσαι να γινόταν αυτό το αίσχος σε face to face συναλλαγή; Εγώ προσωπικά ακόμα θα τον/την έδερνα....
 
Δεν ξερω τι εγινε με τα παλια μηνυματα για το θεμα,παντως ο Γερμανος αναφερει ΡΗΤΑ!!! στο site του οτι,σε περιπτωση μη υπαρξης προιοντων ΕΓΓΥΑΤΑΙ!!!!! την γρηγορη ενημερωση του καταναλωτη-πελατη!!!
Αν διαβασετε τους ορους που εχει στο e-shop του,θα δειτε οτι αυτο γραφει!!
Ε!Οσο ενημερωσαν εσας,αλλο τοσο κι εμενα :))ΜΟΝΟ το autoreply mail ελαβα σαν επιβεβαιωση της παραγγελιας κι απο τοτε ,μουγγα!
Ειναι παντως ευκαιρια να παρουμε ,εστω μια επισημη απαντηση απο κρατικους φορεις,για να εμποδισουμε ει δυνατον τετοια φαινομενα παραπληροφορησης στο μελλον.
Εχω βαρεθει να συμφωνω με τον Maestro,αλλα με εκφραζει απολυτα με τις σκεψεις του και τα γραφομενα του!
Δεν εχει νοημα η ιδια η παραγγελια,αλλα η αντιμετωπιση των καταναλωτων !
Δεν εχουν δικαιωμα να συγκεντρωνουν με ψευτιες προσωπικα μας στοιχεια,δεν εχουν δικαιωμα να μην τηρουν τους ορους που οι ιδιοι θετουν στο ηλ.καταστημα τους,δεν εχουν δικαιωμα να μην διαφυλλασσουν την προσφορα τους,αρα κι εμας, απο οποιοδηποτε κακοπροαιρετο franchise τους,δεν εχουν δικαιωμα να μην σου αφιερωνουν λιγο χρονο εστω για reply τη στιγμη που εσυ εφαγες το δικο σου χρονο για να παραγγειλεις απο αυτους.
Οσο για τον ορο "πιθανος χρονος παραδοσης",αυτος ,απο μονος του προυποθετει παραδοση,αλλιως θα μιλαγαμε για εξαντληση αποθεματων!!!
Δηλαδη,η λεξη "πιθανος" δεν εκφραζει το αν θα γινει η οχι,αλλα το ποτε πανω -κατω θα γινει η παραδοση!!!
Για να μην πω τι εγινε με τον κουμπαρο μου,που το κυνηγησε τηλεφωνικα μεσω της γραμμης καταναλωτων του Γερμανου και μεσω διαφορων καταστηματων της περιοχης του.
Οι μεν εριχναν τις ευθυνες στους δε.Κανονικο ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!!
 
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα με πώληση παιχνιδιών απο γνωστή αλυσίδα

"Πιθανό" δίπλα στο χρόνο παράδοσης σημαίνει προφανώς ότι όταν παραγγέλνεις παλιές κυκλοφορίες δε μπορεί να είσαι σίγουρος πότε ακριβώς θα τις έχεις στο κατάστημα. Όταν ξέρεις ότι δε θα τις παραλάβεις, δε γράφεις "πιθανός χρόνος παράδοσης", αλλά γραφεις "εξαντλημένο". Τουλάχιστον τα πτωχά ελληνικά μου και η εμπειρία μου από ΟΛΑ τα online καταστήματα αυτό με έχουν διδάξει.


Για πέρσι δεν έχω ιδέα τι έγινε, δεν την είχα πάρει χαμπάρι καν την προσφορά. Φέτος την πήρα, παραπλανήθηκα, και έχω δικαίωμα να θέλω να μην επαναληφθεί αυτό για κάποιον του χρόνου. Και μόνη λύση είναι η καταγγελία.
Πολύ σωστά τα λές και καλά θα κάνεις να προχωρήσεις.Απλώς προσπαθώ να σου εξηγήσω πως λειτουργεί το σύστημα του Γερμανού.
Όσον αφορά το πιθανό μπορεί στην αποθήκη να δείχνει οτι τα παιχνιδιά που θες υπάρχουν σε κάποια καταστήματα.Το θέμα εδώ είναι οτι δεν μπορεί η αποθήκη να πάρει τα παιχνίδια πάλι πίσω και να τα στείλει σε εσένα ας πούμε γιατί δεν δουλέυει έτσι ο Γερμανός.
 
Αν και δεν ασχολούμαι εδώ και χρόνια με αγορές παιχνιδιών , βιβλίων , CD DVD BR , απο την χώρα μας οφείλω να πω κανα δύο πράγματα .
Α. Καταλαβαίνω απολύτως τη στάση του φίλου MAESTRO , και μου κάνει εντύπωση οτι δεν ανέφερε ΚΑΝΕΙΣ σας το προφανές ,οτι η συγκεκριμένη Προσφορά έπαιξε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ για 2 τουλάχιστο μέρες απο σχεδόν όλα τα κανάλια .Εγώ συνήθως όταν πέφτω σε προσφορές καταστημάτων ξέρω οτι είναι τις στιγμής χωρίς τυμπανοκρουσίες και πολλά πολλά , και παραδέχομαι τα Carrefour που όταν βγαίνουν στην TV απο κάτω απο το διαφημιζόμενο προϊόν λένε τόσα κομμάτια .
Β. Το δις εξ αμαρτήν ..... αν ενθυμούμαι ορθώς πέρσι πάλι τα ίδια είχαμε , και μυαλό δεν βάλαμε.
Γ. Όσο συνεχίζεται να τρώτε το δόλωμα τόσο αυτοί θα κάνουν τέτοια , στο προηγούμενο νήμα που γράφατε και το ψιλοσκατώσατε ΠΟΣΕΣ προσφορές είδατε απο ΕΛΛΑΔΑ ;;;;;;
Έχω πολλά να σας γράψω αλλά δεν υπάρχει νόημα αν πιστεύεται οτι θα βγάλετε άκρη καλό κουράγιο εύχομαι αλλά συμβουλή μου είναι να φύγετε να πάτε αλλού .ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ αλλά θα είναι αργά.
 
Θέματα που κλειδώνονται προσωρινά επειδή κάποιος γράφει ΓΕΓΟΝΟΤΑ που έζησαν πολλοί εδώ μέσα από συγκεκριμένο κατάστημα και τα οποία επιβεβαιώνονται εγγράφως.

Αυτή είναι η πολιτική μας, και την ακολουθούμε πιστά.

Ποτέ δεν έχουμε αρνηθεί να δώσουμε βήμα σε οποιονδήποτε έχει κάτι να καταγγείλει, υπό αυτή την προϋπόθεση.

(αλήθεια γιατί βγήκε το όνομα του καταστήματος από τον τίτλο, τόσο τραγικό είναι να λέμε κάποια γεγονότα?)

Το όνομα του καταστήματος ποτέ δεν υπήρχε στον τίτλο του νήματος.
 
επειδη ελειπα τωρα διαβασα ολα τα μηνυματα σας. επαναλαμβανω για να ξερετε απο ποιους να ΜΗΝ αγοραζετε. ο Γερμανος εβγαλε την προσφορα αυτη για καποιος συγκεκριμενους τιτλους -παλιους- τους οποιους ειχε κανει προωθητικη ενεργεια στα καταστηματα οταν κυκλοφορησαν. δεν γνωριζε δηλαδη εξαρχης αν το Χ καταστημα ειχε 0, 5 ή 200 τιτλους της προσφορας.

σκοπος αυτων των προσφορων οπως μας ελεγαν και στα σεμιναρια οι "εκπαιδευτες" τους ειναι να μπει ο κοσμος στο καταστημα . εκει ο υπαλληλος ειναι υποχρεωμενος να του κανει γνωστες καποιες υπηρεσιες του καταστηματος -ασχετες με το προιον για το οποιο μπηκε- να τον φορτωσει φυλλαδια και οτι πιασει.

αυτα για την "φιλοσοφια" των προσφορων.σε ολα τα αλλα συμφωνω με τους παραπανω...
 
Είναι οι γνωστές περιπτώσεις προσφορών βιτρίνας για να σε βάλουν στο μαγαζί...

Συνηθισμένο...
Όλες οι εταιρείες το κάνουν...

σκοπος αυτων των προσφορων οπως μας ελεγαν και στα σεμιναρια οι "εκπαιδευτες" τους ειναι να μπει ο κοσμος στο καταστημα .


-bye-
 
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με πώληση παιχνιδιών απο γνωστή αλυσίδα

επειδη ελειπα τωρα διαβασα ολα τα μηνυματα σας. επαναλαμβανω για να ξερετε απο ποιους να ΜΗΝ αγοραζετε. ο Γερμανος εβγαλε την προσφορα αυτη για καποιος συγκεκριμενους τιτλους -παλιους- τους οποιους ειχε κανει προωθητικη ενεργεια στα καταστηματα οταν κυκλοφορησαν. δεν γνωριζε δηλαδη εξαρχης αν το Χ καταστημα ειχε 0, 5 ή 200 τιτλους της προσφορας.

σκοπος αυτων των προσφορων οπως μας ελεγαν και στα σεμιναρια οι "εκπαιδευτες" τους ειναι να μπει ο κοσμος στο καταστημα . εκει ο υπαλληλος ειναι υποχρεωμενος να του κανει γνωστες καποιες υπηρεσιες του καταστηματος -ασχετες με το προιον για το οποιο μπηκε- να τον φορτωσει φυλλαδια και οτι πιασει.

αυτα για την "φιλοσοφια" των προσφορων.σε ολα τα αλλα συμφωνω με τους παραπανω...
Άρα όντως μιλάμε για απάτη...... Ειδικά δε αν λάβουμε υπόψιν και το μέγεθος της προώθησης , τότε μιλάμε για ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ .
 
Ειχα δουλεψει παλιοτερα σε μια μεγαλη αλυσιδα ηλεκτρονικων,και δυστυχως εμεινα δυσαρεστημενος απο τη λογικη που επικρατει οσον αφορα την αντιμετωπιση των πελατων.Το θεμα ειναι να πουλησουν,αυτο.

Βεβαια τελευταια εχω αρχισει και σκεφτομαι οτι μαλλον οποιοσδηποτε απο μας να ηταν μαλλον τα ιδια θα εκανε.Ετσι ειναι ο κοσμος σημερα και πολυ πολυ πολυ δυσκολα θα αλλαξει η λογικη αυτη κατα τη γνωμη μου.

Παντως μην περιμενετε οτι αν πατε να ψωνισετε κατι απο οπουδηποτε,θα κοιταξουν πρωτα εσας και μετα το κερδος.Τα μαγαζια οπου γινεται αυτο πρεπει να ειναι απο ελαχιστα εως ανυπαρκτα.
 
Παντως μην περιμενετε οτι αν πατε να ψωνισετε κατι απο οπουδηποτε,θα κοιταξουν πρωτα εσας και μετα το κερδος.

Aυτό είναι αυτονόητο, και ως ένα σημείο θεμιτό. Όποιος ανοίγει μια επιχείρηση το κέρδος του ζητάει, δεν κάνει ανθρωπιστικό έργο. Όμως στην αναζήτηση του κέρδους, θα πρέπει να προχωράει σεβόμενος κάποιους κανόνες, πόσο μάλλον κάποιους υπαρκτούς νόμους. Και αυτό είναι το νόημα της καταγγελίας που θα γίνει. Προσωπικά περιμένω να περάσουν δύο εργάσιμες ώστε να μου "απαντήσουν" στη φόρμα παραπόνων που συμπλήρωσα. Μετά θα κάνω την καταγγελία, στέλνοντας στο ΙΝΚΑ και την απάντησή τους...


... αν και κρίνοντας από την αντιμετώπιση στο τηλεφωνικό κέντρο και το κατάστημα, μάλλον δεν πρόκειται καν να μπουν στον κόπο να απαντήσουν.
 
Last edited:
σε πολλες προσφορες καταστηματων γραφει με μικρα γραμματα 'ισχυει μεχρι εξαντλησεως αποθεματων' η ίσχυει για περιορισμενα τεμαχια'
αυτο νομιζω τους καλυπτει νομικα παντως
 
σε πολλες προσφορες καταστηματων γραφει με μικρα γραμματα 'ισχυει μεχρι εξαντλησεως αποθεματων' η ίσχυει για περιορισμενα τεμαχια'
αυτο νομιζω τους καλυπτει νομικα παντως

Και αυτό λογικό και θεμιτό είναι, δε μπορούν να σου δώσουν τσάμπα όλο το κατάστημα, προσφορά είναι και προφανώς γίνεται για διαφήμιση για κάποια κομματια για να γίνει τζέρτζελο, καμία αντίρρηση.

Από τη στιγμή όμως που δέχεσαι την παραγγελία και βεβαιώνεις εγγράφως τον πελάτη ότι θα παραλάβει, δεσμεύσαι ΝΟΜΙΚΑ να τον εξυπηρετήσεις. Αν ήταν λοιπόν μέχρι εξαντλήσεως η προσφορά, και τα κομμάτια είχαν εξαντληθεί, το απαντητικό mail της παραγγελίας θα έπρεπε να γράφει "Λυπούμαστε αλλά η προσφορά εξαντλήθηκε". Καμία αντίρρηση. Έλα όμως που έγραφε κάτι άλλο...
 
Αμαζον και τέλος.

Μακάρι να κλείσουν όλες οι ελληνικές αλυσίδες και να παίρνουμε από εξω.

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, σε καλή προσφορά από ελληνικό κατάστημα δεν έπεσα ΠΟΤΕ.
 
Αμαζον και τέλος.

Μακάρι να κλείσουν όλες οι ελληνικές αλυσίδες και να παίρνουμε από εξω.

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, σε καλή προσφορά από ελληνικό κατάστημα δεν έπεσα ΠΟΤΕ.


+100000000000000