Μήπως το sub, έχει κάποιο αυτόματο standby και περνάει σε off μετά από λίγη ώρα; Γιατί έτσι μπορεί να εξηγηθεί το μπέρδεμα κατά πολύ. Τα DSP δεν είναι και ό,τι καλύτερο για να δεις αν δουλεύει το sub, αφού δεν στέλνουν όλα σήμα στο sub, εξαρτάται και από το τι ακούς εκείνη τη στιγμή, επίσης και από τις ρυθμίσεις του μενού.
Δεν τα βάζεις όλα small και το cross στα 200Hz μόνο για τη δοκιμή να σιγουρευτούμε περισσότερο;
Υποψιάζομαι ότι το test tone θα είναι κυκλικό και δε θα μένει αρκετή ώρα στο sub, όντας αυτό σε κατάσταση αναμονής εισερχόμενου σήματος, για να προλάβει να "πάρει".
Αντωνη για τις οδηγιες που λες απο το manual,μακαρι να ειχε ενα αναλυτικο manual να ηξερα και εγω πως να δουλεψω τον ενισχυτη που ειμαι ασχετος και εχω 1002 αποριες.Ελα μου ομως που το manual του ενισχυτη ειναι 2 σελιδιτσες σε καθε γλωσσα πλην της ελληνικης.Αυτο που λες για την συχνοτητα αποκοπης,δυστυχως δεν το καταλαβαινω,γενικα ολο αυτο το κομματι που μου προτεινεις να κανω,δεν το πιανω!!!:BDGBDGB53: αν μπορουσες να γινεις λιγοπιο αναλυτικος...θα σου ημουν υποχρεος!!!Παντως ενα προιον με τοσες λειτουργιες να μην εχει ενα λεπτομερες manual για ολα το θεωρω απαραδεκτο,υπαρχει και κοσμος που αγοραζει κατι για πρωτη φορα και πρεπει και εμεις καπως να μαθουμε και να μην ζαλιζουμε τα forum!!!Αν εδώ τώρα υπάρχει ένα θέμα που δεν είμαστε ακόμα σίγουροι είναι με την δύναμη του sub.
Αυτό που έχεις να κάνεις τώρα είναι να τρέχεις το αυτόματο setup του ενισχυτή (ypaο) και για σωστά αποτελέσματα να εξακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες όπως αυτές αναφέρονται στο manual.
Ξεκίνα με την ένταση για αρχή στο sub πιο πάνω από την μέση και την συχνότητα αποκοπής πάντα στο μέγιστο και αν η ένταση στον ενισχυτή δεν πέσει κάτω από το +10 επανέλαβε την μέτρηση με την ένταση στο max. Αν και στην τελευταία περίπτωση δεν πέσει κάτω από +10 τότε έχεις θέμα με την ένταση του sub και σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθείς .
Το sub πισω τα μονα που εχει ειναι το ρυθμιστικο για το volume και ενα διακοπτακι για το phase,που εχει 2 θεσεις,αυτο εννοεις???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.