Leonidas33
AVClub Addicted Member
- 30 November 2007
- 1,735
Εχω και γω το ιδιο προβλημα με τον δορυφορικο δεκτη της TV που κατα τη γνωμη μου ωφειλεται στις επανειλλημενες διακοπες ρευματος της απαραδεκτης ΔΕΗ , κατι παιζει με τον δεκτη βεβαια για να συμβαινει αυτο.
υποθετω οτι οι περισσοτεροι κατοχοι της συγκεκριμενης τηλεορασης ειτε δεν ενδιαφερονται καθολου για τον δορυφορικο δεκτη ή εχουν ηδη εξωτερικο δορυφορικο δεκτη καλυτερης ποιοτητας.
οποτε δεν νομιζω οτι θα υπαρχουν πολλοι που να αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα με τον δορυφορικο δεκτη της(ισως και εν αγνοια τους εφοσον δεν τον χρησιμοποιουν).
παντως θα ηταν καλυτερα αν μαζευονταν καποια ατομα με το ιδιο προβλημα,
παρα οπως εκανα εγω που απευθυνθηκα δυο φορες στην αντιπροσωπεια μονος μου με αποτελεσμα να νοιωθω οτι ειμαι ενοχλητικος?
Συγκεντρωθείτε, για να δούμε πόσοι είστε που αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα.
υποθετω οτι οι περισσοτεροι κατοχοι της συγκεκριμενης τηλεορασης ειτε δεν ενδιαφερονται καθολου για τον δορυφορικο δεκτη ή εχουν ηδη εξωτερικο δορυφορικο δεκτη καλυτερης ποιοτητας.
οποτε δεν νομιζω οτι θα υπαρχουν πολλοι που να αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα με τον δορυφορικο δεκτη της(ισως και εν αγνοια τους εφοσον δεν τον χρησιμοποιουν).
παντως θα ηταν καλυτερα αν μαζευονταν καποια ατομα με το ιδιο προβλημα,
παρα οπως εκανα εγω που απευθυνθηκα δυο φορες στην αντιπροσωπεια μονος μου με αποτελεσμα να νοιωθω οτι ειμαι ενοχλητικος?
θα μπορουσε να παιζει ρολο αν χρησιμοποιεις καποια καρτα(diablo,nova)στο αντιστοιχο common interface ή αυτο ειναι ασχετο?
το ρωταω αυτο γιατι τωρα τελευταια που σταματησα να χρησιμοποιω την καρτα δεν εχει παρουσιαστει το προβλημα αυτο.
Αρκετά πιθανό.θα μπορουσε να παιζει ρολο αν χρησιμοποιεις καποια καρτα(diablo,nova)στο αντιστοιχο common interface ή αυτο ειναι ασχετο?
Τι πάει να πει ενοχλητικός ? Τα λεφτά σου δεν εδωσες ? Δεν κατάλαβα . Εγω με τον επίγειο ψηφιακό τους εβγαλα το λάδι . Μεχρι που του ειπα οτι αν δεν ερθει σπίτι μου με το λαπτοπ θα τον βαλω φυλακή με μυνηση για κακή υπηρεσία .Μην ειμαστε ωχαδερφιστές . Θελουν χωσιμο γιατί αλλιως δεν κανεις τιποτα. Εγω, σε όλα αν δεν παιρνουν μπρος, τρωνε ενα χεστηριο προς την μητρική εταιρία και μετά τρεχουν .Οι ξενοι δεν ειναι ετσι . Εμεις εχουμε μαθει τους δικούς μας και μας γράφουν .
Παρτους το κεφάλι . Το ξερετε οτι εχουν μονο 2-3 πανελ εκει στο σερβις σε περίπτωση αντικατάστασης και κανουν το σταυρό τους να μην παθουν βλάβες οι δικές μας γιατί θα τρέχουν επειδή δεν ειχαν κανει προβλεψη οτι θα φυγουν τόσα κομμάτια και τώρα τρέμουν ?
Στον Γερμανό υπευθυνο που μιλάει πολύ καλά ελληνικά εδω του ειπα οτι αμα δεν διορθωθει να παρει το αεροπλάνο και να παει να φερει ανταλλακτικά αλλιως αμα κατεβω στο σερβις και καλύτερα να κρυφτει .
Σε πληροφορώ οτι ετρεχε σαν τρελλός . Τι παει να πει να μαζευτουμε και να μαζευτουμε . Να μαζευτούμε μόνο για να τους δειρουμε λέω εγω:rifle: .
Εμενα ενω εχω ταξινομήσει τα καναλια το επόμενο πρωί και ενω την εχω κλεισει από το διακόπτη μού φορτώνει οτι υπάρχει στο δορυφόρο.Τιγκα ο δεκτης !!. Του ειπα λοιπον το προβλημα και λεει μαλλον ειναι bug και του λέω δεν ξερω τι θα κανεις αλλά αν δεν το λύσεις ΜΑΥΡΟ BUG που θα σε φάει
τωρα που το λες και το σκεφτομαι,ισως να παιζει και ρολο...
οσο καιρο δουλευα το νοβα απο ανεξαρτητο δεκτη και στον ενσωματωμενο ειχα απλα τα "αγαπημενα" ελευθερα,δεν τα ειχα χασει ποτε...!
τωρα που της κουμπωσα το irdetocam με την καρτα της νοβα,αρχισε τα παλαβα...
χμμμ....:chinscratch:
και ξανα απο την αρχη.
χθες το βραδυ και ενω εκανα ζαπινγκ στα δορυφορικα καναλια παω να επιλεξω ενα μουσικο καναλι(το 4fun tv-hotbird)απο την λιστα των αγαπημενων και μου βγαζει μηνυμα στην τηλεοραση οτι το καναλι αυτο δεν λειτουργει.
αφου ειδα λιγο ακομη τηλεοραση την εκλεισα.σημερα το πρωι που ανοιξα παλι την τηλεοραση και πηγα να κανω μια αναζητηση στην λιστα των αγαπημενων,αυτα ειχαν εξαφανιστει(εκτος απο 2-3)αλλα το 4fun tv ηταν εκει και επαιζε κανονικα?τυχαιο?
καμια ιδεα?
σημερα το πρω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.