προβλημα με τον δορυφορικο ψηφιακο δεκτη της pioneer 5090 H

Re: Απάντηση: προβλημα με τον δορυφορικο ψηφιακο δεκτη της pioneer 5090 H

Εχω και γω το ιδιο προβλημα με τον δορυφορικο δεκτη της TV που κατα τη γνωμη μου ωφειλεται στις επανειλλημενες διακοπες ρευματος της απαραδεκτης ΔΕΗ , κατι παιζει με τον δεκτη βεβαια για να συμβαινει αυτο.

Re: Απάντηση: προβλημα με τον δορυφορικο ψηφιακο δεκτη της pioneer 5090 H

Εχω και γω το ιδιο προβλημα με τον δορυφορικο δεκτη της TV που κατα τη γνωμη μου ωφειλεται στις επανειλλημενες διακοπες ρευματος της απαραδεκτης ΔΕΗ , κατι παιζει με τον δεκτη βεβαια για να συμβαινει αυτο.

φιλε μου και εγω αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα απο τοτε που την πηρα σχεδον(αρχες μαρτιου).
μετα την παροδο μιας εβδομαδας απο την αγορα της εμφανιστηκε για πρωτη φορα το προβλημα με τον αποσυντονισμο των δορυφορικων καναλιων(μετα απο διακοπη ρευματος).
εκτοτε το προβλημα εχει εμφανιστει αρκετες φορες και η τηλεοραση εχει παει δυο φορες στο service για ελεγχο με την intersys να διαγνωσκει οτι η τηλεοραση δεν εχει καποιο προβλημα(και με αλλαγη του δορυφορικου δεκτη για τον φοβο των ιουδαιων).
τελευταια φορα εμφανιστηκε στις 17/11/2009 και εκτοτε δουλευει κανονικα.
πραγματικα δεν μπορω να βγαλω ακρη τι φταιει και γινεται αυτο γιατι και για την δορυφορικη εγκατασταση εχει ερθει τεχνικος ο οποιος δηλωσε οτι δεν φταιει η δορυφορικη εγκατασταση(και οι δυο νιπτουν τας χειρας τους).
αντε βγαλε ακρη εσυ.
το θεμα ειναι οτι θελει ψαξιμο(αρα χασιμο χρονου και χρηματος).

Συνεπώς το πρόβλημα είναι γνωστό στην intersys αλλά ως "κάθε τίμιος Έλλην έμπορος" κάνουν την πάπια και τα φορτώνουν αλλού.

Εν τω μεταξύ εσείς χρεωθείτε με πληρωμές σε τεχνικούς για να ελέγξουν το σύστημα σας, καθότι φθηνιάρα τηλεόραση αγοράσατε μη ζητάτε και τα ρέστα..

Παιδιά, μαζευτείτε όσοι περισσότεροι μπορείτε και κατ' ελάχιστο κάντε μια καταγγελία κατά της αντιπροσωπείας στον συνήγορο του πολίτη.

επειδη βλεπω οτι το προβλημα του δεκτη στις 5090 ειναι υπαρκτο σε ολους,να στελναμε ενα mail στην μαμα pioneer μηπως και βρισκαμε καποια ακρη?
αναγκαστηκα να μην τον λειτουργω πλεον,αλλα απο την στιγμη που υπαρχει και ειναι "πληρωμενος",θα πρεπει να δουλευει σωστα.
να συνταξουμε ενα κειμενο και να το στειλουμε για να μην γραφει ο καθενας τα δικα του?
να στειλουμε ο καθενας ξεχωριστα να γινει περισσοτερος ντορος?
εαν συμφωνειτε οργανωθειτε και μετα τις γιορτες κανουμε την κινηση.
ισως καποιος απο τους διαχειριστες να κουμανταρει καλυτερα την κατασταση.

υποθετω οτι οι περισσοτεροι κατοχοι της συγκεκριμενης τηλεορασης ειτε δεν ενδιαφερονται καθολου για τον δορυφορικο δεκτη ή εχουν ηδη εξωτερικο δορυφορικο δεκτη καλυτερης ποιοτητας.
οποτε δεν νομιζω οτι θα υπαρχουν πολλοι που να αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα με τον δορυφορικο δεκτη της(ισως και εν αγνοια τους εφοσον δεν τον χρησιμοποιουν).
παντως θα ηταν καλυτερα αν μαζευονταν καποια ατομα με το ιδιο προβλημα,
παρα οπως εκανα εγω που απευθυνθηκα δυο φορες στην αντιπροσωπεια μονος μου με αποτελεσμα να νοιωθω οτι ειμαι ενοχλητικος?

Απάντηση: Re: προβλημα με τον δορυφορικο ψηφιακο δεκτη της pioneer 5090 H

υποθετω οτι οι περισσοτεροι κατοχοι της συγκεκριμενης τηλεορασης ειτε δεν ενδιαφερονται καθολου για τον δορυφορικο δεκτη ή εχουν ηδη εξωτερικο δορυφορικο δεκτη καλυτερης ποιοτητας.
οποτε δεν νομιζω οτι θα υπαρχουν πολλοι που να αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα με τον δορυφορικο δεκτη της(ισως και εν αγνοια τους εφοσον δεν τον χρησιμοποιουν).
παρα οπως εκανα εγω που απευθυνθηκα δυο φορες στην αντιπροσωπεια μονος μου με αποτελεσμα να νοιωθω οτι ειμαι ενοχλητικος?

Τι πάει να πει ενοχλητικός ? Τα λεφτά σου δεν εδωσες ? Δεν κατάλαβα . Εγω με τον επίγειο ψηφιακό τους εβγαλα το λάδι . Μεχρι που του ειπα οτι αν δεν ερθει σπίτι μου με το λαπτοπ θα τον βαλω φυλακή με μυνηση για κακή υπηρεσία .Μην ειμαστε ωχαδερφιστές . Θελουν χωσιμο γιατί αλλιως δεν κανεις τιποτα. Εγω, σε όλα αν δεν παιρνουν μπρος, τρωνε ενα χεστηριο προς την μητρική εταιρία και μετά τρεχουν .Οι ξενοι δεν ειναι ετσι . Εμεις εχουμε μαθει τους δικούς μας και μας γράφουν .
Παρτους το κεφάλι . Το ξερετε οτι εχουν μονο 2-3 πανελ εκει στο σερβις σε περίπτωση αντικατάστασης και κανουν το σταυρό τους να μην παθουν βλάβες οι δικές μας γιατί θα τρέχουν επειδή δεν ειχαν κανει προβλεψη οτι θα φυγουν τόσα κομμάτια και τώρα τρέμουν ?

Στον Γερμανό υπευθυνο που μιλάει πολύ καλά ελληνικά εδω του ειπα οτι αμα δεν διορθωθει να παρει το αεροπλάνο και να παει να φερει ανταλλακτικά αλλιως αμα κατεβω στο σερβις και καλύτερα να κρυφτει .

Σε πληροφορώ οτι ετρεχε σαν τρελλός . Τι παει να πει να μαζευτουμε και να μαζευτουμε . Να μαζευτούμε μόνο για να τους δειρουμε λέω εγω:rifle: .

Εμενα ενω εχω ταξινομήσει τα καναλια το επόμενο πρωί και ενω την εχω κλεισει από το διακόπτη μού φορτώνει οτι υπάρχει στο δορυφόρο.Τιγκα ο δεκτης !!. Του ειπα λοιπον το προβλημα και λεει μαλλον ειναι bug και του λέω δεν ξερω τι θα κανεις αλλά αν δεν το λύσεις ΜΑΥΡΟ BUG που θα σε φάει

Last edited:
Συγκεντρωθείτε, για να δούμε πόσοι είστε που αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα.

απο την αλλη εβδομαδα θα πρεπει να ξεκινησει η οποια διαδικασια.

κι`εγω μεχρι προχθες που χρειαστηκα τον δεκτη,δεν ειχα δωσει σημασια γιατι δεν μου ειχε εμφανισει προβλημα.
αναγκαστηκα να παω να παρω καινουργιο εξωτερικο δεκτη,παροτι μπορουσα να κανω την δουλεια μου εστω και προσωρινα με τον ενσωματωμενο.
απο την στιγμη που ο δεκτης υπαρχει,θα πρεπει να λειτουργει και σωστα.
στην τελικη δεν θα κανουμε και τιποτε ιδιαιτερο.προφανως ενα ομαδικο mail με τους σειριακους αριθμους το πανελ.
οποιος θελει το κανει.

καλη πρωτοχρονια σε ολους......-bye--bye-

θα μπορουσε να παιζει ρολο αν χρησιμοποιεις καποια καρτα(diablo,nova)στο αντιστοιχο common interface ή αυτο ειναι ασχετο?
το ρωταω αυτο γιατι τωρα τελευταια που σταματησα να χρησιμοποιω την καρτα δεν εχει παρουσιαστει το προβλημα αυτο.

θα μπορουσε να παιζει ρολο αν χρησιμοποιεις καποια καρτα(diablo,nova)στο αντιστοιχο common interface ή αυτο ειναι ασχετο?
το ρωταω αυτο γιατι τωρα τελευταια που σταματησα να χρησιμοποιω την καρτα δεν εχει παρουσιαστει το προβλημα αυτο.

τωρα που το λες και το σκεφτομαι,ισως να παιζει και ρολο...
οσο καιρο δουλευα το νοβα απο ανεξαρτητο δεκτη και στον ενσωματωμενο ειχα απλα τα "αγαπημενα" ελευθερα,δεν τα ειχα χασει ποτε...!
τωρα που της κουμπωσα το irdetocam με την καρτα της νοβα,αρχισε τα παλαβα...

χμμμ....:chinscratch:

Αρκετά πιθανό.

Re: Απάντηση: Re: προβλημα με τον δορυφορικο ψηφιακο δεκτη της pioneer 5090 H

Τι πάει να πει ενοχλητικός ? Τα λεφτά σου δεν εδωσες ? Δεν κατάλαβα . Εγω με τον επίγειο ψηφιακό τους εβγαλα το λάδι . Μεχρι που του ειπα οτι αν δεν ερθει σπίτι μου με το λαπτοπ θα τον βαλω φυλακή με μυνηση για κακή υπηρεσία .Μην ειμαστε ωχαδερφιστές . Θελουν χωσιμο γιατί αλλιως δεν κανεις τιποτα. Εγω, σε όλα αν δεν παιρνουν μπρος, τρωνε ενα χεστηριο προς την μητρική εταιρία και μετά τρεχουν .Οι ξενοι δεν ειναι ετσι . Εμεις εχουμε μαθει τους δικούς μας και μας γράφουν .
Παρτους το κεφάλι . Το ξερετε οτι εχουν μονο 2-3 πανελ εκει στο σερβις σε περίπτωση αντικατάστασης και κανουν το σταυρό τους να μην παθουν βλάβες οι δικές μας γιατί θα τρέχουν επειδή δεν ειχαν κανει προβλεψη οτι θα φυγουν τόσα κομμάτια και τώρα τρέμουν ?

Στον Γερμανό υπευθυνο που μιλάει πολύ καλά ελληνικά εδω του ειπα οτι αμα δεν διορθωθει να παρει το αεροπλάνο και να παει να φερει ανταλλακτικά αλλιως αμα κατεβω στο σερβις και καλύτερα να κρυφτει .

Σε πληροφορώ οτι ετρεχε σαν τρελλός . Τι παει να πει να μαζευτουμε και να μαζευτουμε . Να μαζευτούμε μόνο για να τους δειρουμε λέω εγω:rifle: .

Εμενα ενω εχω ταξινομήσει τα καναλια το επόμενο πρωί και ενω την εχω κλεισει από το διακόπτη μού φορτώνει οτι υπάρχει στο δορυφόρο.Τιγκα ο δεκτης !!. Του ειπα λοιπον το προβλημα και λεει μαλλον ειναι bug και του λέω δεν ξερω τι θα κανεις αλλά αν δεν το λύσεις ΜΑΥΡΟ BUG που θα σε φάει

Χαμος,τους εφαγες. :grinning-smiley-043
Πιστευω παντως οτι κατι θα κανουν.....

τωρα που το λες και το σκεφτομαι,ισως να παιζει και ρολο...
οσο καιρο δουλευα το νοβα απο ανεξαρτητο δεκτη και στον ενσωματωμενο ειχα απλα τα "αγαπημενα" ελευθερα,δεν τα ειχα χασει ποτε...!
τωρα που της κουμπωσα το irdetocam με την καρτα της νοβα,αρχισε τα παλαβα...

χμμμ....:chinscratch:

εμενα παντως εχει να εμφανισει αυτο το προβλημα απο τις 17/11/2009 ενω ειχα σταματησει να χρησιμοποιω την καρτα αρκετα νωριτερα.
το θεμα ειναι οτι δεν εχω δοκιμασει να ψαξω για καινουργια καναλια απο τοτε και δεν ξερω αν αυτο μπορει να το επηρεασει και να ξαναεμφανιστει το προβλημα.

και ξανα απο την αρχη.
χθες το βραδυ και ενω εκανα ζαπινγκ στα δορυφορικα καναλια παω να επιλεξω ενα μουσικο καναλι(το 4fun tv-hotbird)απο την λιστα των αγαπημενων και μου βγαζει μηνυμα στην τηλεοραση οτι το καναλι αυτο δεν λειτουργει.
αφου ειδα λιγο ακομη τηλεοραση την εκλεισα.σημερα το πρωι που ανοιξα παλι την τηλεοραση και πηγα να κανω μια αναζητηση στην λιστα των αγαπημενων,αυτα ειχαν εξαφανιστει(εκτος απο 2-3)αλλα το 4fun tv ηταν εκει και επαιζε κανονικα?τυχαιο?
καμια ιδεα?
σημερα το πρω

και ξανα απο την αρχη.
χθες το βραδυ και ενω εκανα ζαπινγκ στα δορυφορικα καναλια παω να επιλεξω ενα μουσικο καναλι(το 4fun tv-hotbird)απο την λιστα των αγαπημενων και μου βγαζει μηνυμα στην τηλεοραση οτι το καναλι αυτο δεν λειτουργει.
αφου ειδα λιγο ακομη τηλεοραση την εκλεισα.σημερα το πρωι που ανοιξα παλι την τηλεοραση και πηγα να κανω μια αναζητηση στην λιστα των αγαπημενων,αυτα ειχαν εξαφανιστει(εκτος απο 2-3)αλλα το 4fun tv ηταν εκει και επαιζε κανονικα?τυχαιο?
καμια ιδεα?
σημερα το πρω

Πάρτους και ξεφωνισέ τους στο εχω ξαναπει :twoguns:Μην πας με τον σταυρό στο χερι:smash:

τοτε τι μπορει να φταιει και γιατι εδω και 6 μηνες δεν μου ειχε παρουσιασει το προβλημα, ενω οταν χρειαστηκε να ψαξω ξανα για καινουργιο καναλι ξαναρχισε το γνωστο προβλημα?

καμια ιδεα κανεις?
λετε να φταιει ο δεκτης της τηλεορασης ή μπορει να φταιει και η δορυφορικη εγκατασταση(lnb,diseqc...).

ενα wavefrontier Τ90 εγκατεστημενο απο την msg.
αυτο που δεν μου αρεσει τον τελευταιο καιρο και γι' αυτο τον λογο σκεφτομαι να κοιταξω πρωτα την δορυφορικη εγκατασταση,ειναι οτι οταν ψαχνω στον δεκτη της τηλεορασης για να δω την ποιοτητα σηματος, μου εδειχνε σημα μονο στα 2 απο τα 4 lnb(hotbird-astra 19.2) και τωρα τελευταια παρατηρησα οτι εχει σημα μονο για τον hotbird.
σε χθεσινη παντως αναζητηση ολων των συχνοτητων για astra 19.2 μου κατεβασε γυρω στα 1,500 καναλια.