Προβλημα με τοποθετηση Οθόνης προβολής!!

postfire

Established Member
6 February 2010
218
γεια σας.χθες παρελαβα την Οθόνη προβολής brateck PSBA108 χειροκίνητη αλλα δυσκολευομαι να καταλαβω την τοποθετηση της.βασικα θελω να την βαλω σε τοιχο αλλα μεσα ειχε κατι βιδες 2+κατι σαν μεταλικα ουπα ροδελες και 2 παξιμαδια.δεν μπορεσα να καταλαβω πως μπορουνε να μπουνε στον τοιχο αφου επανω στις βιδες εχει και τα παξιμαδια.μηπως ξερει κανεις να με βοηθησει?δεκτη και η βοηθεια απο κοντα με αμοιβη...ειμαι καινουριος με το θεμα πανιου και προτζεκτορα....ευχαριστω:BDGBDGB53:

Re: Προβλημα με τοποθετηση Οθόνη προβολής!!

Αν μπορείς, ανέβασε δύο φωτογραφίες, μία από τα παρελκόμενα του πανιού (βίδες κτλ) και μια από το πίσω μέρος του σασί του πανιού (αυτό που θα ακουμπάει / κοιτάζει προς τον τοίχο).

Οδηγίες δεν υπήρχαν στη συσκευασία;

δουλευω τωρα δυστυχως θα τις ανεβασω το βραδυ μολις παω σπιτι.οχι δεν ειχε οδηγειες.μια ερωτισι εχουν εγγισι τα πανια?

Ναι, έχουν. Το κλασικό ερώτημα είναι το τι ακριβώς καλύπτει.. ;)

Π.χ. οι ζάρες είναι κλασικό "γκρίζο" σημείο στις εγγυήσεις, γιαυτό καλό είναι όταν ψάχνουμε για πανί, να ρωτάμε συγκεκριμένα πράγματα.

ναι οταν ρωτισα μου ειπανε εχει για ζαρες και μιχανικα μερι αλλα μου φανικαν καπως μασωμενα τα λογια τους.μου ειπανε μερικους μινες εγγυισι κανονικα δεν ειναι 2 χρονια?????

υ.γ. βοιθιστε εναν συνανθρωπο γιατι μπορει να τον πιασουν μαλ...κα

Π.χ. οι ζάρες είναι κλασικό "γκρίζο" σημείο στις εγγυήσεις, γιαυτό καλό είναι όταν ψάχνουμε για πανί, να ρωτάμε συγκεκριμένα πράγματα.

Στον αντιπροσωπο της Dalite παντως που ειχα παραπονεθει για ζαρες στο πτυσσομενο πανι μου μου το ειχε αλλαξει με μεγαλη προθυμια με καινουργιο.

Βεβαια και το καινουργιο εβγαλε ζαρες αλλα η προθεση του αντιπροσωπου μετραει. Απλα εμαθα να μην επιλεγω πτυσσομενα πανια απο κει και περα :flipout:

σωστος!!!τορα θα μιλισω με αντιπροσωπεια για τιν εγγυισι γιατι το μερικους μινες δεν με εχει καλιψει απλα:BDGBGDB55:

μιλισα με αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι το πανι ειναι κινεζικο και δεν εχει εγγυισι παρα μονο τα ιλεκτρικα στον μιχανισμο μονο.μονο οταν το ανοιξω και διαπιστοσω οτι ειναι ελλατοματικο μου το αλλαζουν!τι γινετε ρε παιδια ???:argue:

παιδια να και οι φοτος απο τις βιδες και το πανι τιν βασι.δεν ειναι καλες ειναι μαπα το κινιτο πιστευω να δειτε περιπου μπορειτε να με βοιθισετε?????

img0011az.jpg

img0012a.jpg

img0013ac.jpg

img0014a.jpg

img0015as.jpg

img0016av.jpg

img0017ak.jpg

Last edited:

παιδια να και οι φοτος απο τις βιδες και το πανι τιν βασι.δεν ειναι καλες ειναι μαπα το κινιτο πιστευω να δειτε περιπου μπορειτε να με βοιθισετε?????

img0011az.jpg

img0012a.jpg

img0013ac.jpg

img0014a.jpg

img0015as.jpg

img0016av.jpg

img0017ak.jpg

θα μπουν αυτες οι βιδες και αυτα τα ουπα(αν ειναι οντως ουπα)???ι πρεπει να βαλω αλλα του εμποριου??

Λοιπόν, αυτά που ήρθαν με το πανί σου είναι μεταλλικά ούπα, μαζί με τις σχετικές βίδες και παξιμάδια.

Κρατάς με το αριστερό χέρι σου το αριστερό μέρος της βίδας (το ούπα) και στρίβεις με το δεξί χέρι σου την βίδα ώστε να ξεβιδώσει. Όχι το παξιμάδι, την ίδια τη βίδα. Οπότε, έχεις βγάλει τη βίδα από το ούπα.

Απ' ότι βλέπω, το πανί σου βιδώνει απευθείας στο ταβάνι ή τον τοίχο. Απλά κάνεις τρύπες για τα ούπα, τοποθετείς τα ούπα και βιδώνεις τις βίδες αφού έχεις αφαιρέσει τα παξιμάδια. Μετά τοποθετείς το πανί, και βιδώνεις τα παξιμάδια ώστε να το στηρίξεις / σφίξεις στις βίδες.

Εννοείται ότι σε αυτές τις περιπτώσεις είμαστε πολύ προσεκτικοί, ώστε το πανί να είναι εντελώς οριζόντιο. Αυτό απαιτεί αλφάδι. Και πάντα μετράμε δυο και τρεις φορές πριν τρυπήσουμε τον τοίχο.

Αρχοντας ο κ.Δημητρης!!!μονο που τα ουπα δεν εχουν βολτες απο την μεσα μερια που μπαινει η βιδα ωστε να βιδωσεις την βιδα!!εκει ειναι που εχω κολησει!!!!

Αρχοντας ο κ.Δημητρης!!!μονο που τα ουπα δεν εχουν βολτες απο την μεσα μερια που μπαινει η βιδα ωστε να βιδωσεις την βιδα!!εκει ειναι που εχω κολησει!!!!

αλλη μια καλυτερη φωτο:
dscn0119g.jpg

αν καταλαβα η βιδα στην μια πλευτα ειναι κονικη και την βαζεις πρωτα μαζι μετο ουπα στον τοιχο στην τρυπα μετα βαζεις την βαση με τα παξιμαδια και σφιγγεις το παξημαδι με αποτελεσμα η κονικη βιδα να ανοιγει το ουπα(τα αυτια του ουπα)ετσι ειναι???

χωρις να θελω να σας κουρασω αλλο να τα πω με τιν σειρα αν καταλαβα καλα?
`πρωτα βαζεις το ουπα με τιν βιδα στον τοιχο,μετα τιν ροδελα ασφαλειας για να κραταει τιν κοντρα στο ουπα ωστε να μιν γυριζει το ουπα κατα το βιδωμα του παξιμαδιου,μετα τιν λαμα στιριξεις τις οθονις και μετα τιν μεγαλι ροδελα και το παξιμαδι.τα λεω καλα?

σας ευχαριστω παρα πολυ!!!το σ.κ 8α το τοποθετισω και θα σας πω!!!:BDGBGDB55:

αλλο 1 προβλιμα που διμιουργιθικε χθες το βραδυ ανοιγοντας το πανι να το δω!
ανοιξα το πανι οχι τελειως ακομα διοτι θα το τοποθετισω το σ.κ και ειδα κατι στο πλαισιο το μαυρο που εχει γυρω γυρω δλδ to border ειναι 5 εκατοστα.επειδι ειμαι τελειως ασχετος αν θεωριθει προβλιμα αυτο που 8α σας αναφερω να το επιστρεψω πισω.στο πλαισιο λοιπον του πανιου γυρω γυρω ειναι 5 εκατ.εκει λοιπον που τελειωνει το μαυρο (απο τιν μεσα πλευρα δλδ εκει που ξεκιναει το ασπρο)στο τελειωμα δλδ του μαυρου δεν ειναι ακριβως το τελειωμα σαν μια ισια γραμμι αλλα εχει σαν μπιμπικια σαν πιξελακια(φενεται αν πας κοντα).δεν ξερω αν το λεω καλα!ειναι ελλατωματικο κακοβαμμενο? ι ετσι ειναι ολα τα πανια???ειμαι να σκασω...ευχαριστω πολυ...
το ζωγραφισα προχειρα για να καταλαβετε διοτι δουλευω και θα ειμαι το βραδυ σπιτι ωστε να το βγαλω κανονικι φωτο ωστε να το δειτε...

τα πιξελακια ειναι μαλλον γυρω γυρω σε ολο το πανι
paniq.png

Last edited: