τωρα μιλαγα με 1 φιλο μου που εχει γνωσεις πανω στο θεμα και φυσικα τρελα εργαλεια και μου ειπε οτι ειναι κολοπανο το κανει επειδι ειναι φτινιαρικο και κινεζικο βλεπεις 110ε το πιρα:slapface:
πως δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ!και το παραγγειλα μεσω τιλ και το φερανε με αντικαταβολι.αλλα δεν μου καθισε εξ αρχις καλα!ειχανε λογια μασομενα και με τιν εγγυισι.πιρα και τιν αντιπροσοπεια και μου ειπε οτι δεν εχει εγγυισι ειναι κινεζικο.ξαναπιρα το μαγαζι και μου ειπε οτι οτι προβλιμα εχεις θα στο αλλαξω αν διαπιστωσεις οτι ειναι ελλατοματικο.μετα αν περασουν μερες δεν εχει εγγυισι.τους περνω σιμερα απο τις 4 και δεν το σικονουν επειδι απο οτι καταλαβα βλεπουν το νουμερο μου
υ.γ.ειναι δυνατον δεν εχουν κλεισει ακομα το μαγαζι τους,,και εχο παρει 40 τιλεφονα απο τις 4 περνω!!!!
υπαρχει κανα σοβαρο μαγαζι να παρω πανι με τα δεδομενα που σας ειπα?θελω να το βαλω σ.κ
αυτο το σ.κ θα βλεπω ο κοσμος να ερθει τουμπα.....ιδι εχω τον προτζεκτορα εδω !!!και 2 εβδομαδες περιπου καθεται στο κουτι!!!! πω να μιν σκασω!!!!!!!!!
ευχαριστω φιλαρακι,,,αλλα να εχεις 1 προτζεκτορα 2 εβδομαδες και να τον ζαχαρωνεις ειναι καπως,,,,εβαλα και αγγελια,,παντως το βραδακι θα ανεβασω και φωτο να δειτε και να μου πειτε,,σας ευχαριστω...
παιδια εκτος το προβλημα με το πλαισιο υπαρχει και αλλο 1 στο ασπρο φοντο του πανιου υπαρχει 1 μαυρο σημαδι :slapface: το ειδα τωρα που τραβαγα τις φωτος.ανεβαζω τωρα φωτος να δειτε:
καλησπερα!!το πλαισιο οκ το δεχομαι διοτι το πανι ειναι φτηνιαρικο αλλα το σημαδι το εκανα με πανακι νωπο ελαφρως τριψιμο αλλα δεν βγαινει και μονο που το βλεπω θελω να κανω εμετο:AFADF0:
διμιτρι το να παρεις 1 καινουριο πανι και μαλιστα το πρωτο σου και να εχει σιμαδι νομιζω δεν θα το ιθελε κανενας!αλλα εχω μια απορια.ολα τα παιδια εδω στο φορουμ δλδ απο που πιρανε πανι?δεν υπαρχει κανενα αξιολογο μαγαζι αθινα ι πειραια να αγορασω εστω και σιμερα?
σημερα εψαξα και βρηκα 1 ειναι αυτο: http://www.itsmart.gr/product_info.php?products_id=1430
γνωριζεται αν ειναι καλο????
βεβαια βρηκα ακριβως στις ιδιες διαστασεις και της lumene αλλα το 1 εχει 145ε και της lumene 235ε
το πρωτο ειναι αξιολογο αξηζει???
βεβαια ο κυριος εκει που πηγα στην καλλιθεα μου ειπε οτι ειναι αρκετα καλο πανι και καμια σχεσι με το κινεζικο που πηρα!