αντιμετώπιζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και όταν ανθίζουν οι νερατζιές κάτω από το σπίτι γίνεται μια από τα ίδια. πλακώνονται πιτσιρίκια στο νερατζιοπόλεμο (ευτυχώς μέχρι εκεί) και όποιον πάρει ο χάρος. την άλλη φορά είδα ένα μπόμπιρα πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου μου να προσπαθεί να κόψει νεράτζια (δεν έφτανε προφανώς και ένοιωθε μειονεκτικά). ακόμα έχει το αμάξι 2 μικρά βαθυλόματα μπροστά στην οροφή. κάθε χρόνο είναι και άλλα πιτσιρίκια . κατεβαίνω τους το λέω με το καλό μου λένε με συγχωρείτε έχετε δίκιο σταματάνε αλλές φορές μου λένε τι θές ρε γατάκι και σκάνε και το βάζουν στα πόδια γελώντας.
μιλάμε βέβαια για παιδιά δημοτικού άντε πρώτων τάξεων γυμνασίου.
πήγα στο διευθυντή του σχολείου είναι στα 30 μέτρα. ένας ανθρωπάκος κλασσικός διευθυντής ευθυνόφοβος τι να κάνουμε εμείς???. του λέω να κάνετε μια ανακοίνωση ότι παιδάκια τα νεράτζια είναι να τα κόβουμε να την δίνουμε στην μαμά μας να τα κάνει γλυκό κουταλιού ότι δεν είναι να τα πετάμε στα αυτοκίνητα γιατί μπορεί να περνάει και κάποιος από τον δρόμο και να τον πάρει στο δόξα πατρί - κλπ"
τέσπα την όλη κατάσταση την θεωρώ ένα cult στοιχείο μιας γειτονιάς του κέντρου της αθήνας και δεν το έχω ψάξει περαιτέρω. δεν το έχουν πάει και παραπέρα αυτά.
θα με απασχολούσε σαφώς περισσότερο βέβαια το γεγονός αν κάποιος είχε βάλει στόχο μόνο το δικό μου σπίτι και πέταγε πέτρες και μπουκάλια.
μήπως έχει συμβεί κάτι στο παρελθόν και έχεις γίνει στόχος???. μήπως η όλη κατάσταση τους έχει δώσει την εντύπωση ότι υπάρχει πλουτισμός???? είναι περίεργες οι εποχές και τα νέα παιδιά αντιδρούν με τον δικό τους τρόπο.
Dalanik συνήθως σ'αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει αιτία. Προφανώς το έκαναν μια φορά για χαβαλέ, ο φίλος μας προφανώς και με το δίκιο του τα πήρε, και μετά το πήραν τα #@#$#@# σα βεντέτα και συνεχίζουν.
To πρώτο και λογικότερο είναι να βρεις την αιτία που πετάνε πέτρες μόνο στο δικό σου σπίτι.
Το δεύτερο να εξαφανίσεις την αιτία, πάντα με ευγένεια φυσικά.
Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτά τα παραπάνω, φώναζε κάθε βράδυ την αστυνομία, μέχρι να καταλάβουν ότι δεν τους συμφέρει να μην σε βοηθούν.
Μόνος σου μη κάνεις τίποτα. Θα ανοίξεις βεντέτα με αγνώστους... που ξέρουν και που μένεις... χαμένος από χέρι...
Το ξέρατε ότι για Πιστόλι Κροτου θέλει άδεια ? για ποιο λόγο ?
Η απειλή θα σου κάψω το σπίτι δε σηκώνει ευγένεια
Το ξέρατε ότι για Πιστόλι Κροτου θέλει άδεια ? για ποιο λόγο ?
Όταν είπαν ότι δε γίνεται τίποτα το ρώτησα .
Ενώ ένα σπαθί δεν κάνει θόρυβο!
Μετά κάθονται ήσυχα στον κήπο...
Κάτω από τις ντάλιες.
Τι λέτε βρε; Σιγά μην παίρνουμε τα άρματα κάθε φορά που κάποια καλόπαιδα τη βρίσκουν να ενοχλούν!
Η αντίδραση, όποια και να είναι αυτή, τους δίνει θάρρος και ξαναέρχονται.
Κατά πάσα πιθανότητα αν δεν τους δώσεις σημασία, βαριούνται και φεύγουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.