Πρόβλημα : Πετάνε νεράτζια μπουκάλια και πέτρες στο σπίτι μου

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Προβλημα : Πετανε νερατζια μπουκαλια και πετρες στο σπιτι μου

Τι ελπίζεις βρε φίλε maestro , το διευκρινιζω κιόλας !!!

Re: Προβλημα : Πετανε νερατζια μπουκαλια και πετρες στο σπιτι μου

αντιμετώπιζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και όταν ανθίζουν οι νερατζιές κάτω από το σπίτι γίνεται μια από τα ίδια. πλακώνονται πιτσιρίκια στο νερατζιοπόλεμο (ευτυχώς μέχρι εκεί) και όποιον πάρει ο χάρος. την άλλη φορά είδα ένα μπόμπιρα πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου μου να προσπαθεί να κόψει νεράτζια (δεν έφτανε προφανώς και ένοιωθε μειονεκτικά). ακόμα έχει το αμάξι 2 μικρά βαθυλόματα μπροστά στην οροφή. κάθε χρόνο είναι και άλλα πιτσιρίκια . κατεβαίνω τους το λέω με το καλό μου λένε με συγχωρείτε έχετε δίκιο σταματάνε αλλές φορές μου λένε τι θές ρε γατάκι και σκάνε και το βάζουν στα πόδια γελώντας.

μιλάμε βέβαια για παιδιά δημοτικού άντε πρώτων τάξεων γυμνασίου.

πήγα στο διευθυντή του σχολείου είναι στα 30 μέτρα. ένας ανθρωπάκος κλασσικός διευθυντής ευθυνόφοβος τι να κάνουμε εμείς???. του λέω να κάνετε μια ανακοίνωση ότι παιδάκια τα νεράτζια είναι να τα κόβουμε να την δίνουμε στην μαμά μας να τα κάνει γλυκό κουταλιού ότι δεν είναι να τα πετάμε στα αυτοκίνητα γιατί μπορεί να περνάει και κάποιος από τον δρόμο και να τον πάρει στο δόξα πατρί - κλπ"

τέσπα την όλη κατάσταση την θεωρώ ένα cult στοιχείο μιας γειτονιάς του κέντρου της αθήνας και δεν το έχω ψάξει περαιτέρω. δεν το έχουν πάει και παραπέρα αυτά.

θα με απασχολούσε σαφώς περισσότερο βέβαια το γεγονός αν κάποιος είχε βάλει στόχο μόνο το δικό μου σπίτι και πέταγε πέτρες και μπουκάλια.

μήπως έχει συμβεί κάτι στο παρελθόν και έχεις γίνει στόχος???. μήπως η όλη κατάσταση τους έχει δώσει την εντύπωση ότι υπάρχει πλουτισμός???? είναι περίεργες οι εποχές και τα νέα παιδιά αντιδρούν με τον δικό τους τρόπο.

Με κανένα τροπο δεν έχει δοθεί η εντύπωση πλουτισμού . Υπάρχουν σπίτια που δίνουν όμως τέτοια εντύπωση χωρίς να έχουν πρόβλημα αυτοί .

Κάτι έχουν φαίνεται οι νερατζιές και τραβάνε τα κ@λ@παιδα! Ίσως πρέπει να τις ξεπατώσετε, και στη θέση τους να βάλετε....

shop1.jpg

Όταν θα είναι από κάτω και πετάνε νεράτζια, πάρε την αστυνομία και πές τους "δεν χρειάζεται να βιαστείτε γιατί σκότωσα 2 από αυτά" σε 30 δεύτερα θα έχουν πλακώσει τα περιπολικά.

Αστειεύομαι προφανώς...
Δυστυχώς φαίνεται ότι έχεις μπλέξει με αλήτες και πρέπει να δείξεις πολύ υπομονή και προσοχή για να μη γίνουν τα πράγματα χειρότερα...
Συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψε ο Νίκος (Dalanik).
Προσπάθησε να τα πάρεις με το καλό, με το φιλότιμο...

Dalanik συνήθως σ'αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει αιτία. Προφανώς το έκαναν μια φορά για χαβαλέ, ο φίλος μας προφανώς και με το δίκιο του τα πήρε, και μετά το πήραν τα #@#$#@# σα βεντέτα και συνεχίζουν.

Έτσι ακριβώς ...

Μαέστρο θα γίνει Τέξας
Θα οργάνωσω neighborhood watch
προς το παρόν κάνω περιπολίες πεζός

Last edited:

Φίλε spyrmak ,σε κάθε περίπτωση πρόσεχε πολυ , σε τέτοιες περιπτώσεις δυστυχώς τα πράγματα ξεφεύγουν πολύ , πολύ γρήγορα !
Παντος αν και αναφερθηκες σχετικα στο πρώτο σου πόστο , θεωρω ότι η χρήση μιας καμερας , ακόμα και οικιακής να πω , θα ήταν απόλυτος χρήσιμη ! Μη σου πω για καμία Sony handycam απο αυτές που τραβάνε και στο σκοτάδι , στρατηγικά τοποθετημένη .
Άλλη ιδέα , μεταξύ σοβαρού και αστείου είναι να κανείς μια βόλτα στο νήμα με τους φακούς Led , εκει να δεις λύσεις που θα σου προτείνουμε !!!

Για άλλη μια φορα καταραμένο autocorrection !!!

To πρώτο και λογικότερο είναι να βρεις την αιτία που πετάνε πέτρες μόνο στο δικό σου σπίτι.

Το δεύτερο να εξαφανίσεις την αιτία, πάντα με ευγένεια φυσικά.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτά τα παραπάνω, φώναζε κάθε βράδυ την αστυνομία, μέχρι να καταλάβουν ότι δεν τους συμφέρει να μην σε βοηθούν.
Μόνος σου μη κάνεις τίποτα. Θα ανοίξεις βεντέτα με αγνώστους... που ξέρουν και που μένεις... χαμένος από χέρι...

+1

Φιλε μου ο κοσμος εξω ειναι εξαγριωμενος και ανευ λογου πιο βιαιος απο πριν. Μπορει και να τα κανεις χειροτερα με την επιθετικη σου σταση.

Για να κάνει καταγραφή με κάμερα σε δημόσιο χώρο πρέπει να έχει άδεια..... δεν είναι τόσο απλό...

Προσπάθησε με καλό και ευγενικό τρόπο να τους μιλήσεις, και με πρόφαση ένα λόγο πχ ρε παιδιά έχω άρρωστο, σας παρακαλώ πολύ, δώσε τους κι ενα μπουκάλι ουίσκυ...
Μπορεί να τους ρίξεις στο φιλότιμο, που ξέρεις...... Δεν έχεις και πολλές επιλογές.
Με την αγριάδα χειροτερεύεις τα πράγματα.

Η απειλή θα σου κάψω το σπίτι δε σηκώνει ευγένεια

Το ξέρατε ότι για Πιστόλι Κροτου θέλει άδεια ? για ποιο λόγο ?

Όταν είπαν ότι δε γίνεται τίποτα το ρώτησα .

αν κατάλαβα καλά, έγραψες για σχολείο κοντά στο σπίτι σου?
έχω και εγώ απέναντι σχολείο...μαρτύριο!

Φαντάζεσαι να είχαν όλοι από ένα πιστόλι κρότου-λάμψης; Σικάγο θα γινόμασταν. Ασε που στα μάτια κάποιου που δεν ξέρει, φαίνεται και ακούγεται αληθινό.....

Τα πιστολακια τα παιδικά με τα καψουλια κάνουν θόρυβο ? βρήκα μεταλλικό με 10 ευρώ

Ενώ ένα σπαθί δεν κάνει θόρυβο!
Μετά κάθονται ήσυχα στον κήπο...
Κάτω από τις ντάλιες.

Τι λέτε βρε; Σιγά μην παίρνουμε τα άρματα κάθε φορά που κάποια καλόπαιδα τη βρίσκουν να ενοχλούν!
Η αντίδραση, όποια και να είναι αυτή, τους δίνει θάρρος και ξαναέρχονται.
Κατά πάσα πιθανότητα αν δεν τους δώσεις σημασία, βαριούνται και φεύγουν.

Απάντηση: Re: Πρόβλημα : Πετάνε νεράτζια μπουκάλια και πέτρες στο σπίτι μου

Η απειλή θα σου κάψω το σπίτι δε σηκώνει ευγένεια

Όταν είπαν ότι δε γίνεται τίποτα το ρώτησα .

Οτιδήποτε ομοιάζει με όπλο απαγορεύεται.
Πές ότι το τραβάς, εάν εκείνοι εχουν αληθινό πάνω τους (τίποτε δεν αποκλειεται πλέον) τι κάνεις?

Λύση με όπλα δεν υπάρχει.Αστο...
Μπορείς να στηθείς καραούλι με μηχανή χωρίς φλάς? Αν τους τραβήξεις την ώρα που το κάνουνε τους κυνηγάς εσύ μετά.
Επίσης μπορείς να βάλεις κάμερες αλλά να τραβάνε μόνο το δικό σου χώρο. Να κοιτάνε εκεί που σε 'χτυπάνε´ Δεν ξέρω αν με τη κάμερα μπορείς να έχεις και ήχο.
Σε ρώτησα αν είσαι σε σχολείο, γιατί μπορείς να πάς στη δημοτική αρχή και να βρεις τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο ή όποιος είναι, μπορούν να βάλουν και φώτα το βράδυ. Κάποτε είχαν σχολικούς φύλακες, αλλά η κρίση...

Ενώ ένα σπαθί δεν κάνει θόρυβο!
Μετά κάθονται ήσυχα στον κήπο...
Κάτω από τις ντάλιες.

Τι λέτε βρε; Σιγά μην παίρνουμε τα άρματα κάθε φορά που κάποια καλόπαιδα τη βρίσκουν να ενοχλούν!
Η αντίδραση, όποια και να είναι αυτή, τους δίνει θάρρος και ξαναέρχονται.
Κατά πάσα πιθανότητα αν δεν τους δώσεις σημασία, βαριούνται και φεύγουν.

Έτσι νομίζω και εγώ...
Η αντίδραση δεν είναι τίποτε άλλο από το να μπεις στο παιχνίδι τους.
Αυτοί προφανώς δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν εσύ έχεις πολλά.
Μην μπαίνεις στο τριπάκι, θα βγεις σίγουρα χαμένος...

Είναι πολύ δύσκολο, το καταλαβαίνω και έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου... αλλά φέρσου έξυπνα.
Αν δε μπορείς ή δεν θέλεις να τους πάρεις με το καλό, τότε απλά περίμενε μέχρι να ξεθυμάνει η κατάσταση.

Πάρε τηλέφωνο την ΧΑ ότι σου επιτίθενται Πακιστανοί και καπάκι πάρε τηλεφωνο τον Σύριζα ότι η ΧΑ κυνηγάει Πακιστανούς στη γειτονιά σου. Θα γίνει τέοιος χαμός που θα σε αφήσουν ήσυχο!

:violent-smiley-030:

Την επόμενη φορά που θα μαζεύονται σιγά σιγά παράγγειλε 3 πίτσες και πες στον ντελιβερα να τις αφήσει απέναντι στην παρέα.... ένα ένα τα βήματα προσέγγισης.
Αν αρχίσουν και σου πετάνε την πίτσα τότε έχεις πρόβλημα που δε λύνεται με το καλό νομίζω...

Status
Not open for further replies.