Ακόμα κανένα.....Κανενα νεο?
Μη μου πεις πως ακομα κανενα νεο!Ακόμα κανένα.....
Είχα πάρει τηλ την τετάρτη που μας πέρασε κ μου είπαν ότι ακόμα δεν το έχουν πιάσει στα χέρια τους για να δουν τι έχει......ελλάντα....Μη μου πεις πως ακομα κανενα νεο!
Είχα πάρει τηλ την τετάρτη που μας πέρασε κ μου είπαν ότι ακόμα δεν το έχουν πιάσει στα χέρια τους για να δουν τι έχει......ελλάντα....
εδώ σε 3 μέρες μέσα αγοράζεις αμάξι...τροπετο στο αμαξι σου να αλλαζες θα το ειχες παρει πισω εδω και μια εβδομαδα! καλη υπομονη!
Δεν είχα δει το μήνυμα τότε κ μου έστειλε πμ ο άνθρωπος, οπότε καλό είναι να απαντήσω εδώ.Καλημέρα σε όλους.
Επανεφέρω το post γιατί αντιμετοπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον RXV-2500 μου. Εμένα συγκεκριμένα έχει πρόβλημα το μπροστά αριστερό κανάλι.
Θα ήθελα απλώς να ρωτήσω το Μιχάλη αν από τότε που έκανε την επισκευή του ξαναπαρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα??
Επίσης ο ΝΑΚΑΣ αναφέρει στο σαιτ του και την Avidex σαν επίσημο service η οποία είναι αρκετά κοντά μου. Έχει κανείς εμπειρία από αυτούς ???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.