Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Ακόμα κανένα.....Κανενα νεο?
Μη μου πεις πως ακομα κανενα νεο!Ακόμα κανένα.....
Είχα πάρει τηλ την τετάρτη που μας πέρασε κ μου είπαν ότι ακόμα δεν το έχουν πιάσει στα χέρια τους για να δουν τι έχει......ελλάντα....Μη μου πεις πως ακομα κανενα νεο!
Είχα πάρει τηλ την τετάρτη που μας πέρασε κ μου είπαν ότι ακόμα δεν το έχουν πιάσει στα χέρια τους για να δουν τι έχει......ελλάντα....
εδώ σε 3 μέρες μέσα αγοράζεις αμάξι...τροπετο στο αμαξι σου να αλλαζες θα το ειχες παρει πισω εδω και μια εβδομαδα! καλη υπομονη!
Δεν είχα δει το μήνυμα τότε κ μου έστειλε πμ ο άνθρωπος, οπότε καλό είναι να απαντήσω εδώ.Καλημέρα σε όλους.
Επανεφέρω το post γιατί αντιμετοπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον RXV-2500 μου. Εμένα συγκεκριμένα έχει πρόβλημα το μπροστά αριστερό κανάλι.
Θα ήθελα απλώς να ρωτήσω το Μιχάλη αν από τότε που έκανε την επισκευή του ξαναπαρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα??
Επίσης ο ΝΑΚΑΣ αναφέρει στο σαιτ του και την Avidex σαν επίσημο service η οποία είναι αρκετά κοντά μου. Έχει κανείς εμπειρία από αυτούς ???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.