Και τεσταρίστηκαν επί 48 ώρες χωρίς να γίνει αντιληπτό το φύσημα;!
Εγγεγραμμένος πελάτης είναι μόνο ο πρώτος αγοραστής, που τα έσκασε χοντρά για καινούριες συσκευές;
Το ερώτημά μου είναι το εξής: Θεωρείται αυτό τo πρόβλημα τόσο σοβαρό ώστε να νοιώθω έξω φρενών;
Σίφη μην παίζεις με τα νεύρα μου φίλε! Πες μου μόνο ότι τελείωσες τα ηχεία σου να γουστάρω! :five:
Το ζουμί μέχρι στιγμής είναι το εξής...
Όταν ανοίγω τον τελικό ακούγεται ένας ελαφρύς βόμβος. Όταν ανοίξω και τον προ ο βόμβος εντείνεται και ακούω πολύ φύσημα. Περισσότερο δε όσο ανεβάζω ένταση...
Αυτά με dac και appletv κλειστά.
Όταν τα ανοίγω, με τον προ στο -45 και τη μουσική να παίζει, δεν μπορώ να διακρίνω θόρυβο.
Θα περιμένω και τη σύζυγο που είχε ακρόαση του αρχικού προβλήματος να πάρω και μια δεύτερη γνώμη.
Το ερώτημά μου είναι το εξής: Θεωρείται αυτό τo πρόβλημα τόσο σοβαρό ώστε να νοιώθω έξω φρενών;
στο κανει και οταν ειναι ανοιχτο το DAC (χωρις να παιζει μουσικη)?
Ας πάρουμε όλοι μας ένα μάθημα πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε όταν αποθεώνουμε μηχανήματα και εταιρείες ......
(Το γράφω με καλή πρόθεση και το απευθύνω και στον εαυτό μου προς άρση κάθε παρεξήγησης)
ψιτ..και φαντασου οτι ο Gainlone μου των 70ε δε φυσαει καθολου ε...αααααα χα χα χαα..
ρε συ να σου φτιαξω εναν???Τσαμπε θα στον στειλω να ακουσεις καθαροτητα μανα μου!!!...
Λοιπον περα απο την πλακα να τον πας πισω στο σερβις αμεσως!Ουτε λεπτο καθυστερηση!..Να τσαχπινιες ο Γερμανος...Σκαμε τα λεφτουδακια μας ομορφα ομορφα και μετα μητον ειδατε τον παναη...χα..
Α τα ηχειαμου αακοοοομα....κοντευω να τελειωσω κ το ομοκεντρικο-κεντρικο ηχειο μου, αλλα τα Jairo δε....χαλασα δυο μπαφλες στην προσπαθεια μου να κανω πατουρες με το ρουτερ!τα νευρα μου...
φίλε μου, αν θέλεις την άποψη μου, -καθώς είχα στο παρελθόν αλλά και πρόσφατα μερικά εξαιρετικά ενισχυτικά κομμάτια, και κάποια από αυτά (πχ. luxman c-03 / m-03, ar sp9-mkii, κλπ.) όντως ''φύσαγαν'' εάν κολλούσες το αυτί στις μονάδες του ηχείου - το θέμα είναι εάν από την θέση ακρόασης ακούς την μουσικούλα σου ικανοποιητικά, ήτοι καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα ενισχυτικά σου... εάν όλα τα στοιχεία που ψάχνεις (χροιές, ατάκα, έλεγχος, κλπ) είναι εκεί, νομίζω ότι πρέπει να σταματήσεις τα λοιπά, καθώς αυτό το χόμπυ είναι κατά τι ψυχαναγκαστικό και τρελλαίνει.... κάνε μία έρευνα και σε αντίστοιχα γερμανικά φόρα, αν όντως τα ενισχυτικά αυτά έχουν φυσηματάκι σε αντίστοιχα συστήματα ...
Το φύσημα σχετίζεται αρκετά με το dac (ή και το appletv). Μειώθηκε αισθητά με κάποια ρύθμιση (στο dac). Είχε αλλάξει πιθανότατα λόγω καθαρισμού της συσκευής. Δεν με ενοχλεί όμως πλέον, ούτε σε σχέση με το "ψυχαναγκαστικό" που εύστοχα ανέφερες.
Βόμβο όμως εξακολουθώ να ακούω, τόσο από το μιντ όσο και από το ίδιο το μηχάνημα (Millenium). Μπορεί για το συγκεκριμένο μηχάνημα να είναι φυσιολογικό (δεν το ξέρω ακόμα, θα μάθω σύντομα ελπίζω) αλλά προσωπικά με ενοχλεί. Επειδή ένα μεγάλο μέρος των ακροάσεων γίνεται σε χαμηλές εντάσεις (και βράδυ), θα το ακούω κάποιες στιγμές, είναι βέβαιο.
Προσφάτως έδιωξα ένα dac για τον ίδιο λόγο (βούιζε η ίδια συσκευή), οπότε καταλαβαίνεις...
Αν η εταιρεία απαντήσει ότι αυτοί οι θόρυβοι είναι φυσιολογικοί, επειδή ο καθένας μπορεί να το αντιλαμβάνεται διαφορετικά και το σέβομαι, τα μηχανήματα θα ψάξουν σύντομα για επόμενο κάτοχο.
Απλά και χωρίς περαιτέρω σαματά...
Μαλλον βουιζουν οι μετασχηματιστες ε.. Aσχημο πραμα να παρει.. Ειδηκα το βραδυ..
Καταλαβαινεις τωρα γιατι σε φαγα να μην βιαζεσαι σε αγορες πριν δεις-ακουσεις;
δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι φυσιολογικος ο βομβος εγω προσωπικα στο συστημα μου δεν ακουω απολυτως τιποτα οσο δυνατα και να βαλω τον προενισχυτη και με το αυτι πανω στο ηχειο(το δοκιμασα αποψε με κλειστο και ανοικτο το DAC....).
Εαν αποκλεισεις καθε αλλο πιθανο προβλημα τοτε στειλτα πισω στο service με δικα τους εξοδα ειναι υποχρεωμενοι απο τη στιγμη που εχεις πληρωσει επισκευη ηδη...
Για βραδυνές ακροάσεις άστα... Και το appletv ακούω, και την προηγούμενη τεφάου άκουγα (έφυγε γι' αυτό το λόγο),
και το προηγούμενο dac επίσης (παρόμοια τύχη), και το ψυγείο, το λάπτοπ κλπ.
Όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.