Πρόβλημα σε AARON

Το δοκίμασα. Τα ίδια δυστυχώς.
Έκανα και το τεστ με τα interconnects. Συνδεδεμένα ή όχι, δεν έχει καμία διαφορά.

Μπρρρρρρζζζζζζζ...

Δεν μού' διναν και μένα tzo δυο refurbished να ησυχάσω;
Άντε να τρέχω τώρα στο Αμβούργο με λεωφωρεία, τρένα, και με τα μηχανάκια παραμάσχαλα... Κι έχει και κ@λόκαιρο...

Αχ κυρία Ντίτριχ μας, αχ...

Μανο δες εδω........
σ' αυτο το φις του τελικου, θα βαλεις μονωτικη ταινια που θα καλυψεις τα μεταλικα ελασματακια που βρισκονται στην εσοχη του πλαστικου.
Που ειναι χωμενα μεσα στο πλαστικο. Θα το καλυψεις απο την αρχη του μαυρου πλαστικου μεχρι την απο κατω πλευρα. (του μαυρου πλαστικου)
Οχι τα δυο που προεξεχουν του "σωματος" του φις.

Attachments

• fi-e35.jpg
    fi-e35.jpg
    46.4 KB · Views: 21
Μπρρρρρρζζζζζζζ...

"Μπρρρρρρ" στο μιντ
"ζζζζζζζ" (ή πιο σωστά "σσσσσσ") στο τουίτερ

...μη γράφουμε και ανακρίβειες!

Παίδες αυτό έκανα πριν new-1.JPG

οκ ή πατάτα;

επρεπε να αφησεις αλλους 2-3 ποντους κ απο τις 2 μεριες της μονωτικης, γιατι το λαμακι της γειωσης της πριζας παταει σχεδον σε ολο το μηκος του φις...τωρα κατα 99% δε εκανες τιποτα -bye-

Απάντηση: Re: Πρόβλημα σε AARON

επρεπε να αφησεις αλλους 2-3 ποντους κ απο τις 2 μεριες της μονωτικης, γιατι το λαμακι της γειωσης της πριζας παταει σχεδον σε ολο το μηκος του φις...τωρα κατα 99% δε εκανες τιποτα -bye-

+1

Αρα δεν ειναι θεμα γειωσης, (στον τελικο δοκιμασες?)

Ωπ, βλεπω τρυπησε η μονωτικη....
Να βαλεις δυο , μη σου πω και τρεις στρωσεις, αλλιως δεν......

Σε εμένα όταν έτυχε ένα πρόβλημα γείωσης (το οποίο λύθηκε σε τεχνικό) ο βόμβος ήταν σταθερός ανεξάρτητα από τη θέση του volume. Το γεγονός ότι αυξάνεται μήπως υποδηλώνει κάτι άλλο ?

Τί μαθαίνει κανείς δίνοντας (μόνο) 600 ευρώ για service...

Έβαλα πέντε στρώσεις αλλά νομίζω πως και πενήντα να βάλω, στο "δεν" θα μείνουμε...

Αφού κάνει θόρυβο και χωρίς άλλες συσκευές πάνω του ( ιντερκονέκτ) δεν είναι θέμα βρόγχου.
Κάτι άλλο παράγει τον θόρυβο...

Το μηχάνημα ζεσταίνεται φυσιολογικά????
Α, έλεγξε αν η πρίζα έχει γείωση...
Το έχω δει κι' αυτό...

Πάρε μόνο τον ενισχυτή σου και πάνε σε κάποιο φιλικό σπίτι με άλλα ηχεία και συνέδεσε μόνο τον τελικό και πες μας τα αποτελέσματα. Πρώτα πρέπει να βρεις ποιο κομμάτι της αλυσίδας έχει το πρόβλημα. Το αποκλείεις να έχουν κάτι τα ηχεία???Η ακόμα ακόμα και κάποιο καλώδιο??

Σε εμένα όταν έτυχε ένα πρόβλημα γείωσης (το οποίο λύθηκε σε τεχνικό) ο βόμβος ήταν σταθερός ανεξάρτητα από τη θέση του volume. Το γεγονός ότι αυξάνεται μήπως υποδηλώνει κάτι άλλο ?

Το ξανατσέκαρα τώρα. Η ένταση του βόμβου είναι μάλλον σταθερή. Το φύσημα ανεβάζει μποφόρ με την αύξηση της έντασης και κάποια στιγμή ο θόρυβος περνάει και στο μιντ. Ίσως αυτό να μου έδωσε την αρχική εντύπωση ότι ο βόμβος αυξάνει όσο ανεβάζω ένταση. Ο θόρυβος συνολικά αυξάνεται όσο ανεβάζω ένταση.

Με ή χωρίς interconnects πάνω, επίσης καμία διαφορά. Και με διαφορετική πηγή το ίδιο.

Παραμάσχαλα τα μηχανήματα και δοκιμή σε φιλικό σπίτι. Μετά Hamburg μπας και ο τοπικός αντιπρόσωπος πιέσει πιο πολύ τις καταστάσεις στον χερ Hoehne.

Το αποκλείεις να έχουν κάτι τα ηχεία???Η ακόμα ακόμα και κάποιο καλώδιο??

Δεν αποκλείω τίποτα...

Παραμάσχαλα τα μηχανήματα και δοκιμή σε φιλικό σπίτι. Μετά Hamburg μπας και ο τοπικός αντιπρόσωπος πιέσει πιο πολύ τις καταστάσεις στον χερ Hoehne.

Φιλικό σπίτι, με προ-τελ (ή εστω ηχεία), με 5 γράμματα... Ωωωνάαα... όχι δεν ταιριάζει...

Μόλις πληροφορήθηκα ότι ο τοπικός αντιπρόσωπος είναι κλειστός τις Δευτέρες. Αύριο πάλι...

Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα σε AARON

Δεν αποκλείω τίποτα...

Φιλικό σπίτι, με προ-τελ (ή εστω ηχεία), με 5 γράμματα... Ωωωνάαα... όχι δεν ταιριάζει...

Μόλις πληροφορήθηκα ότι ο τοπικός αντιπρόσωπος είναι κλειστός τις Δευτέρες. Αύριο πάλι...

εβγαλες καμια ακρη με τον αντιπροσωπο?

Καλό μήνα σε όλους.

Υπήρξε επικοινωνία με τον αντιπρόσωπο. Δεν εξεπλάγην καθόλου στο άκουσμα ότι τα μηχανήματα αποκλείεται να βγήκαν από το σέρβις και το πρόβλημα να παρέμεινε (είδα και άκουσα χειρότερα άλλωστε...)

Συνέστησε λοιπόν να τραβηχθεί μπαλαντέζα από άλλο δωμάτιο και να γίνει δοκιμή.

Για να μη χαλάσω την εικόνα των τελευταίων ημερών με το σπίτι άνω κάτω, πήρα τα μηχανήματα από το έπιπλο (και τα ηχεία) και τα πήγα στο υπνοδωμάτιο. Συνδέθηκαν σε άλλο πολύπριζο, με διαφορετικές πρίζες, interconnects και καλώδια ηχείων. Για πηγή χρησιμοποίησα την αναλογική έξοδο του ipod με καλώδιο 3.5mm σε RCA.

Συμπέρασμα...

Ανοίγοντας τον τελικό ξεκινάει βουητό του ίδιου του μηχανήματος, το οποίο ακούγεται εντονότερα απ' όσο στο σαλόνι, λόγω (περισσότερης) ησυχίας στο υπνοδωμάτιο.
Δεν ξέρω αν και ποιοί μπορεί να θεωρήσουν αυτό το θόρυβο φυσιολογικό, για μένα παντως είναι απαράδεκτος. Στον 20 φορές φθηνότερο nad που είχα 17 χρόνια (όπως και στους Unico, Primare, Cayin στη συνέχεια), δεν άκουσα ποτέ τέτοιο πράγμα.
Εκτός κι αν αυτό θεωρείται hiend... Τί να πω... είμαι "μικρός" χρήστης, δεν ξέρω. Ας με ενημερώσει κάποιος παρακαλώ ώστε να επιστρέψω πάραυτα στο φθηνό hifi...

Ο βόμβος στα ηχεία φυσικά δεν έφυγε, παρατήρησα όμως ότι μοιάζει αρκετά με το μηχανικό θόρυβο που κάνει ο τελικος.

Το φύσημα επίσης εξακολουθεί να είναι εκεί και να αυξάνεται ανεβάζοντας την ένταση. Αρχίζει να περνάει και στα μιντ από το -20db και μετά.

Επισυνάπτω μερικές φωτο από τον τελευταίο έλεγχο, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί το επόμενο που περιμένω να ακούσω από εξυπηρετήσεις πελατών (:flipout:), αντιπροσώπους, ή ακόμα και φίλους εδώ, είναι ότι δεν έκανα κανέναν από τους ελέγχους που μέρες περιγράφω. Κι άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...

DSC07590.jpg

DSC07593.JPG

DSC07595.JPG

Last edited:
Έχει σίγουρα πρόβλημα το μηχάνημα, εγώ όσο και να το δυναμώσω (έως -10db) δεν ακούω τίποτα.

Δεν σου πρότεινε κάτι ο αντιπρόσωπος? Να στα πάρει, να τα ξαναστείλει service, να το φτιάξει ο τεχνικός του, κάτι τέλος πάντων?

Ενημερώνω τους φίλους και πιστούς της Aaron, ότι τα μηχανήματα βρίσκονται από προχθές αναρτημένα στο hifi4me.de (σύντομα καθώς φαίνεται και στο audiomarkt). Η τιμή είναι καλή, έχουν βγεί πρόσφατα από το service της εταιρείας, και η άψογη λειτουργία τους είναι εγγυημένη από τον κατασκευαστή, τον αντιπρόσωπο (στο Αμβούργο) και το customer service.

Αν υπάρξει ενδιαφέρον από φίλο του φόρουμ, αναλαμβάνω και τα έξοδα αποστολής τους στην Ελλάδα.

Δεν εχεις τη δυνατοτητα να το πας στο μαγαζι του αντιπροσωπου να κανετε εκει τις δοκιμες που σου προτεινει?

Ξαναμίλησα μόλις μαζί του. Ευτυχώς ακούγεται περισσότερο ανθρώπινος και συννενοήσιμος. Του περιέγραψα τον τελευταίο έλεγχο που εγινε και τα αποτελέσματα.
Στο άκουσμα ότι ο θόρυβος του τελικού μοιάζει με το βόμβο στα ηχεία, η απάντησή του ήταν το αντίστοιχο με το δικό μας "ωχ".
Ζήτησε να τα πάω εκεί για να τα τσεκάρει ο ίδιος για 2 μέρες. Αυτό θα γίνει μόλις του επιστρέψουν το μηχάνημα που παρέχει σε περιπτώσεις επισκευών
(το οποίο ζήτησα, και ευγενικά δέχθηκε να μου προσφέρει για την περίοδο του ελέγχου).

Νά 'ναι καλά ο άνθρωπος...

Last edited: