Καλό μήνα σε όλους.
Υπήρξε επικοινωνία με τον αντιπρόσωπο. Δεν εξεπλάγην καθόλου στο άκουσμα ότι τα μηχανήματα αποκλείεται να βγήκαν από το σέρβις και το πρόβλημα να παρέμεινε (είδα και άκουσα χειρότερα άλλωστε...)
Συνέστησε λοιπόν να τραβηχθεί μπαλαντέζα από άλλο δωμάτιο και να γίνει δοκιμή.
Για να μη χαλάσω την εικόνα των τελευταίων ημερών με το σπίτι
άνω κάτω, πήρα τα μηχανήματα από το έπιπλο (και τα ηχεία) και τα πήγα
στο υπνοδωμάτιο. Συνδέθηκαν σε
άλλο πολύπριζο, με
διαφορετικές πρίζες, interconnects και
καλώδια ηχείων. Για πηγή χρησιμοποίησα την αναλογική έξοδο του ipod με καλώδιο 3.5mm σε RCA.
Συμπέρασμα...
Ανοίγοντας τον τελικό ξεκινάει
βουητό του ίδιου του μηχανήματος, το οποίο ακούγεται εντονότερα απ' όσο στο σαλόνι, λόγω (περισσότερης) ησυχίας στο υπνοδωμάτιο.
Δεν ξέρω αν και ποιοί μπορεί να θεωρήσουν αυτό το θόρυβο φυσιολογικό, για μένα παντως είναι
απαράδεκτος. Στον 20 φορές φθηνότερο nad που είχα 17 χρόνια (όπως και στους Unico, Primare, Cayin στη συνέχεια), δεν άκουσα ποτέ τέτοιο πράγμα.
Εκτός κι αν αυτό θεωρείται hiend... Τί να πω... είμαι "μικρός" χρήστης, δεν ξέρω. Ας με ενημερώσει κάποιος παρακαλώ ώστε να επιστρέψω πάραυτα στο φθηνό hifi...
Ο βόμβος στα ηχεία φυσικά
δεν έφυγε, παρατήρησα όμως ότι μοιάζει αρκετά με το μηχανικό θόρυβο που κάνει ο τελικος.
Το φύσημα επίσης εξακολουθεί να είναι εκεί και να αυξάνεται ανεβάζοντας την ένταση. Αρχίζει να περνάει
και στα μιντ από το -20db και μετά.
Επισυνάπτω μερικές φωτο από τον τελευταίο έλεγχο, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί το επόμενο που περιμένω να ακούσω από εξυπηρετήσεις πελατών

flipout

, αντιπροσώπους, ή ακόμα και φίλους εδώ, είναι
ότι δεν έκανα κανέναν από τους ελέγχους που μέρες περιγράφω. Κι άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...