http://cgi.ebay.de/Aaron-No-2-Vorst...em&pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item2eadcc3454
Τίποτα σ' αυτή τη ρημάδα τη ζωή δεν είναι τελικά τυχαίο...
Ο Γερμανός γράφει ότι άκουγε καιρό βόμβο στα ηχεία. Μίλησε με την εταιρεία και του είπαν ότι φταίει ο προενισχυτής κι ότι με 200 ευρώ μπορούσαν να του τα φτιάξουν (κι εμένα 250 μου είπαν στην αρχή, τελικά έδωσα σχεδόν 600, και μου τα έστειλαν πίσω...όπως μου τα έστειλαν). Μέχρι να το αποφασίσει να στείλει τον προ για επισκευή, μια μέρα καθώς άκουγε μουσική, άκουσε ένα θόρυβο στα ηχεία και ξαφνικά άρχισαν τα μονομπλόκ να βγάζουν καπνούς! Τράβηξε αμέσως την πρίζα για να σώσει ό,τι μπορούσε, κι από τότε δεν τα έχει ξανασυνδέσει. Πήρε τηλέφωνο την Aaron και του είπαν ότι το πρόβλημα στα μονομπλόκ το δημιούργησε ο προενισχυτής, ο οποίος μάλλον δεν έχει καεί. Τον έβαλε στην πρίζα μόνο του και του φάνηκε οκ. Άκρη λέει δεν μπορεί να βγάλει. Είναι καταστεναχωρημένος και τα πουλάει μήπως και μπορέσει να τα πάρει κάποιος που μπορεί να τα φτιάξει. Επίσης γράφει ότι αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ηλεκτρονικό ο οποίος να μπορεί να τα φτιάξει, θα του τα πάει ο ίδιος πολύ ευχαρίστως".
No comments...
πέρα απ' το ότι νομίζω πως
έχω μπλέξει πάρα πολύ άσχημα...