Πρόβλημα σε AARON

εγω παντως θα πηγαινα εκει με τα μηχανηματα χωρις καν να τους το πω .
θα απαιτουσα να τα παραλαβουν και να κανουν τον ελεγχο μπροστα μου .
εννοειται οτι μετα θα ζητουσα να ακουσω αλλο σετ .
και μετα ποιος με ειδε και δεν με φοβηθηκε .

Πρόκειται για μηχανήματα απο 2ο(3ο-4ο??...)χέρι,εκτός εγγυήσεως, ανοιγμένα απο χρήστες άν θυμάμαι καλά...

Δύσκολα τα πράγματα...Καλύτερα με το μαλακό...

Καλημέρα παίδες,

μόλις μίλησα με τον αντιπρόσωπο. Θα επικοινωνήσει (λέει) ο ίδιος μαζί μου την επόμενη εβδομάδα... :flipout:

Πρόκειται για μηχανήματα απο 2ο(3ο-4ο??...)χέρι,εκτός εγγυήσεως, ανοιγμένα απο χρήστες άν θυμάμαι καλά...

Δύσκολα τα πράγματα...Καλύτερα με το μαλακό...

2ο είναι Διονύση. Τσεκαρισμένο...

Μετά από 2 σχεδόν εβδομάδες συνεχούς μουσικής ροής προκειμένου να στρώσουν τα ηχεία, αποφάσισα απόψε να πατήσω pause στην πηγή.
Άφησα ανοιχτό τον ενισχυτή (μια που το προτείνει κι ο κατασκευαστής!) και πήγα για ύπνο.
Πριν λίγο σηκώθηκα και κατευθυνόμενος στη κουζίνα άκουγα κάποιο θόρυβο. Βγαίνοντας από την κουζίνα το ίδιο.
Αρχικά νόμισα ότι ήταν το ψυγείο, αλλά ακολουθώντας τα "ίχνη" του βρέθηκα στα ηχεία.
Ο θόρυβος είναι ο γνωστός βόμβος.
Ξημερώνει Πέμπτη, ο αντιπρόσωπος με έχει "γράψει" κανονικά για 3η φορά, και δεν ξέρω πλέον τι να κάνω.
Νοιώθω τη βαθειά ανάγκη να γράψω παντού τα χειρότερα γι' αυτή την εταιρεία, αλλά θα κρατηθώ και θα προσπαθήσω να εξαντλήσω τις οποιες πιθανότητες υπάρχουν για επισκευή, βρίσκοντας έναν ηλεκτρονικό στην περιοχή μου.
Ελπίζω να καταφέρω κάτι, και κυρίως να καταφέρω στη συνέχεια να τα πουλήσω.
Δεν με ενδιαφέρει αν ο ήχος τους είναι ο καλύτερος στον γαλαξία... Είναι θέμα συνείδησης πλέον να ξεφορτωθώ τα συγκεκριμένα μηχανήματα.

Προς το παρόν τα κλείνω τελείως διότι, ακόμα και στα 3 σχεδόν μέτρα απόσταση που κάθομαι, ο θόρυβος είναι εκνευριστικός.
Ελπίζω ο μέγας κατασκευαστής (και τρισμέγιστος επισκευαστής) να συγχωρήσει αυτό μου το ατόπημα...

Re: Απάντηση: Πρόβλημα σε AARON

θα προσπαθήσω να εξαντλήσω τις οποιες πιθανότητες υπάρχουν για επισκευή, βρίσκοντας έναν ηλεκτρονικό στην περιοχή μου.
Ελπίζω να καταφέρω κάτι, και κυρίως να καταφέρω στη συνέχεια να τα πουλήσω.
QUOTE]

Εγώ αυτό θα είχα κάνει από την αρχή φίλε μου, σε έναν καλό ηλεκτρονικό και θα είχες ξεμπερδέψει και με πολύ μικρότερο κόστος και πολύ πιο γρήγορα!! Τι αντιπροσωπείες και μ@λ@κίες, αφού εγγύηση δεν είχες ούτως η άλλως...
Εμένα για να καταλάβεις μου είχαν έρθει από Γερμανία καινούρια ηχεία (με εγγύηση) που από τη μεταφορά είχαν σπάσει οι βάσεις του κροσόβερ μέσα στο ένα ηχείο. Σύμφωνα με τους Γερμανούς θα έπρεπε να τα ξαναστείλω πίσω πληρώνοντας τα μεταφορικά, να μου το φτιάξουνε (όχι αντικατάσταση) και να μου το ξαναστείλουν (πάλι πληρώνοντας τα μεταφορικά με πιθανότητα βέβαια να το ξαναχτυπήσουν κατά τη μεταφορά). Πήγα σε φίλο καλό μάστορα στη δίπλα γειτονιά και μου το έφτιαξε (κόλλησε εποξικά) σίγουρα κλάσεις καλύτερα από ότι θα μου το έφτιαχναν αυτοί και δεν μου ζήτησε και τίποτα, του έδωσα εγώ κάτι από φιλότιμο ας πούμε...
Τέσπα, καλή τύχη φίλε!!

Last edited by a moderator:
http://cgi.ebay.de/Aaron-No-2-Vorst...em&pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item2eadcc3454

Τίποτα σ' αυτή τη ρημάδα τη ζωή δεν είναι τελικά τυχαίο...

Ο Γερμανός γράφει ότι άκουγε καιρό βόμβο στα ηχεία. Μίλησε με την εταιρεία και του είπαν ότι φταίει ο προενισχυτής κι ότι με 200 ευρώ μπορούσαν να του τα φτιάξουν (κι εμένα 250 μου είπαν στην αρχή, τελικά έδωσα σχεδόν 600, και μου τα έστειλαν πίσω...όπως μου τα έστειλαν). Μέχρι να το αποφασίσει να στείλει τον προ για επισκευή, μια μέρα καθώς άκουγε μουσική, άκουσε ένα θόρυβο στα ηχεία και ξαφνικά άρχισαν τα μονομπλόκ να βγάζουν καπνούς! Τράβηξε αμέσως την πρίζα για να σώσει ό,τι μπορούσε, κι από τότε δεν τα έχει ξανασυνδέσει. Πήρε τηλέφωνο την Aaron και του είπαν ότι το πρόβλημα στα μονομπλόκ το δημιούργησε ο προενισχυτής, ο οποίος μάλλον δεν έχει καεί. Τον έβαλε στην πρίζα μόνο του και του φάνηκε οκ. Άκρη λέει δεν μπορεί να βγάλει. Είναι καταστεναχωρημένος και τα πουλάει μήπως και μπορέσει να τα πάρει κάποιος που μπορεί να τα φτιάξει. Επίσης γράφει ότι αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ηλεκτρονικό ο οποίος να μπορεί να τα φτιάξει, θα του τα πάει ο ίδιος πολύ ευχαρίστως".

No comments...

πέρα απ' το ότι νομίζω πως έχω μπλέξει πάρα πολύ άσχημα...

Re: Απάντηση: Πρόβλημα σε AARON

http://cgi.ebay.de/Aaron-No-2-Vorst...em&pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item2eadcc3454

Τίποτα σ' αυτή τη ρημάδα τη ζωή δεν είναι τελικά τυχαίο...

Ο Γερμανός γράφει ότι άκουγε καιρό βόμβο στα ηχεία. Μίλησε με την εταιρεία και του είπαν ότι φταίει ο προενισχυτής κι ότι με 200 ευρώ μπορούσαν να του τα φτιάξουν (κι εμένα 250 μου είπαν στην αρχή, τελικά έδωσα σχεδόν 600, και μου τα έστειλαν πίσω...όπως μου τα έστειλαν). Μέχρι να το αποφασίσει να στείλει τον προ για επισκευή, μια μέρα καθώς άκουγε μουσική, άκουσε ένα θόρυβο στα ηχεία και ξαφνικά άρχισαν τα μονομπλόκ να βγάζουν καπνούς! Τράβηξε αμέσως την πρίζα για να σώσει ό,τι μπορούσε, κι από τότε δεν τα έχει ξανασυνδέσει. Πήρε τηλέφωνο την Aaron και του είπαν ότι το πρόβλημα στα μονομπλόκ το δημιούργησε ο προενισχυτής, ο οποίος μάλλον δεν έχει καεί. Τον έβαλε στην πρίζα μόνο του και του φάνηκε οκ. Άκρη λέει δεν μπορεί να βγάλει. Είναι καταστεναχωρημένος και τα πουλάει μήπως και μπορέσει να τα πάρει κάποιος που μπορεί να τα φτιάξει. Επίσης γράφει ότι αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ηλεκτρονικό ο οποίος να μπορεί να τα φτιάξει, θα του τα πάει ο ίδιος πολύ ευχαρίστως".

No comments...

πέρα απ' το ότι νομίζω πως έχω μπλέξει πάρα πολύ άσχημα...

Δεν ζητάει και λίγα όμως για μηχανάκια σε τέτοια κατάσταση,

Φιλε ΙΝΚΑ δε εχει η Γερμανια?? δε κανεις καμια ερωτηση εκει?..
Αντε κ αν δε βγαλεις ακρη θα σου πουλησω τον gainclone που τελειωσα την βελτιωση χθες!!Παιζει κ σκοτωνει ε!!!!δε κανω πλακα...τα φοκαλακια στο εργαστηρι παιξανε τρομερα!!!..μονο 3χιλιαρικακια...

χα χα χααααα...πλακα κανω ε...μπας κ ξεχαστεις.........
Παντως οντως παιζει τρομερα!!

Ούτε που θέλω να φανταστώ να κάνει κάτι παρόμοιο ο Cineast, σε κατάσταση home cinema με 5.1... Αυτό ήταν για μένα, δεν ξαναπαίρνω Aaron.

Για προενισχυτή home cinema προσανατολίζομαι πλέον στον Parasound P7.

Απάντηση: Re: Πρόβλημα σε AARON

Φιλε ΙΝΚΑ δε εχει η Γερμανια?? δε κανεις καμια ερωτηση εκει?..
Αντε κ αν δε βγαλεις ακρη θα σου πουλησω τον gainclone που τελειωσα την βελτιωση χθες!!Παιζει κ σκοτωνει ε!!!!δε κανω πλακα...τα φοκαλακια στο εργαστηρι παιξανε τρομερα!!!..μονο 3χιλιαρικακια...

χα χα χααααα...πλακα κανω ε...μπας κ ξεχαστεις.........
Παντως οντως παιζει τρομερα!!

Βρήκα δυο ηλεκτρονικούς στο χωριό εδώ...
Θα τους τα πάω κι αν επιβεβαιώσουν πρόβλημα (το οποίο δεν μπορούν να επισκευάσουν), θα στείλω ένα τελευταίο μέιλ στην καβαλημένηχ και θα τους δώσω στεγνά στον αντίστοιχο οργανισμό της Γερμανίας.
Το έχω ξανακάνει με έναν άλλο "ξύπνιο" από τον οποίο αγόρασα goldkabel και μου έστειλε silentwire. Στην αρχή έκανε κι αυτός τα ίδια (ειρωνίες, "γράψιμο"), αλλά μόλις επενέβει ο οργανισμός έβαλε την ουρά στα σκέλια.

Με ενδιαφέρει ο gainclone ("παπούτσι από τον τόπο σου" που λέν'!)

Για πε...

Μην ξαναβιαστείς και μην ξαναπάρεις μηχάνημα στο σακκί...Ποτέ και τίποτα...

Φιλικά,

Διονύσης

Ούτε που θέλω να φανταστώ να κάνει κάτι παρόμοιο ο Cineast, σε κατάσταση home cinema με 5.1... Αυτό ήταν για μένα, δεν ξαναπαίρνω Aaron.

Εσύ Τζο τα είχες στου εξαποδώ τα κατάστιχα πριν από μένα!
Και το νήμα αυτό, με το πρόβλημα του δικού σου millenium ουσιαστικά ξεκινάει...

Μην ξαναβιαστείς και μην ξαναπάρεις μηχάνημα στο σακκί...Ποτέ και τίποτα...

Φιλικά,

Διονύσης

Όχι και "σακκί" βρε Διονύση το μηχάνημα του Σίφη!
Φαντάζεσαι να μου στείλει κανά μπρίκι, τί έχει να γίνει εδώ μέσα; :flipout:

Από εκεί και ύστερα, μαζί σου. Την πάτησα μία... Τέλος.

+1 για το παρασαουντ - μην σε ξεγελαει η τιμη , το μηχανακι ειναι κατσε καλα

Καλησπέρα. Δυστυχώς από ότι φαίνεται έπεσες και συ θύμα της φήμης που έχουν, άδικα, οι Γερμανοί για αξιοπιστία και σεβασμό στον πελάτη. Έχοντας εργαστεί για τρία χρόνια σε ένα σοβαρό χαΪεντομάγαζο στη Γερμανία και έχοντας κάποια εμπειρία με επισκευές, εγγυήσεις και τα τοιαύτα θα σε συμβούλευα να κάνεις δύο πράγματα:
1) όπως λέει και ο exp4nder, πήγαινέ το σε έναν καλό ηλεκτρολόγο στην περιοχή σου. Αν δεν μπορείς να βρεις έναν της εμπιστοσύνης σου εκεί κοντά, πες μου να έρθω σε επαφή με το παλιό αφεντικό μου, να μου πει το όνομα του εργαστηρίου που στέλνει αυτός συσκευές εκτός εγγύησης για επισκευή. Θα χρειαστεί να πληρώσεις έξοδα αποστολής, είναι όμως πολύ καλή και αξιόπιστη εταιρεία. Ρώτα και στα γερμανικά φόρουμ, όλο και κάποιος θα ξέρει έναν καλό ηλεκτροτεχνικό κοντά σου. Δεν ξέρω βέβαια τι μπορούν να κάνουν αν πρόκειται για κατασκευαστικό σφάλμα, η περίπτωση του Γερμανού στο ebay με βάζει σε σκέψεις.
2) Κάνε τους ρόμπα στα γερμανικά φόρουμ, η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη, και να πληρώσεις 600 teuros χωρίς να διορθωθεί το πρόβλημα, das geht auf keine Kuhhaut.

Μου έλειψε, και σκέφτηκα να της στείλω ένα mail ακόμα...

"Sehr geehrte Frau Dietrich,

Vielen Dank für Ihre Antwort, aber ich glaube nicht dass es hochwertiges Zubehör gibt das Schrauben vom Boden abhebt und Netzfilter die jemanden verhindern die LS zu ernähern.
Und wenn es so was gäbe, würde es nicht verhindern dass ich das Brummen hören kann wenn die Quelle auf Pause ist und ich 2.5m weg von den LS sitze.
Ich habe schon drei mal Kontakt mit dem Händler in Hamburg aufgenommen, der dieses Problem mit der selben Apathie wie Sie behandelt hat.
Ich werde nach einen Fachmann suchen, der die Reparatur übernehmen würde. Wenn das Problem nicht mal auf diesen Weg behoben wird, ich werde eine Anklage bei Verbraucherschutz machen und das Problem in einem deutschen high-end Forum veröffentlichen. Die Mitglieder des großtes high-end Forums in Griechenland wissen schon bescheid.

Viele Grüße

PS. Heute habe ich erfahren dass es noch mehr Besitzer mit solchem Problem gibt...

http://cgi.ebay.de/Aaron-No-2-Vorstufe-No-4-Mono-Endstufen-DEFEKT-DEFEKT-/200484336724?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item2eadcc3454

High End ist nicht nur Klang. "

Besonderen Dank an :captain: für die ατάκα...