Πρόβλημα σε iPhone 4 με υγρασία

Βασίλης Μ.

Senior Member
16 December 2007
421
Αθήνα
Πώς σας φαίνεται η οθόνη ??

30082010004.jpg

30082010005.jpg

Το παραπάνω συνέβη μετά απο μια ώρα συνεχούς ομιλίας κ οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες 12 ώρες μετά.Στην αρχή είχε γεμίσει όλη η δεξιά μεριά.
Φυσικά μίλησα με service κ ενημερώθηκα οτι είναι κάτι ''φυσιολογικό''..

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=65237

A μάλιστα. Δίνεις 700 ευρώ και το παραπάνω σου λένε πως είναι φυσιολογικό. Και άμα τελικά δε φύγει και τους το πας για αλλαγή θα σου πουν "Κυριέ μου οι όροι της εγγύησης δεν ισχύουν γιατί έχει περάσει μέσα υγρασία...".
Ευτυχώς που ανέβηκε το συγκεκριμένο ποστ γιατί είχα αποφασίσει να το πάρω.

Κάτι άλλο. Yellow spots που έχουν αναφερθεί, έχει δει κανένας στην κρετίνα του;

Re: Το iPhone4 έφτασε...

Μηπως ειναι φαινομενο ... υπερθερμανσης ?
Αληθεια, μετα απο πολυ χρηση (μια ωρα που ειπε ο φιλος παραπανω), ανεβαζει θερμοκρασια ?

Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Πώς σας φαίνεται η οθόνη ??

30082010004.jpg

30082010005.jpg

Το παραπάνω συνέβη μετά απο μια ώρα συνεχούς ομιλίας κ οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες 12 ώρες μετά.Στην αρχή είχε γεμίσει όλη η δεξιά μεριά.
Φυσικά μίλησα με service κ ενημερώθηκα οτι είναι κάτι ''φυσιολογικό''..

Καθολου φυσιολογικο δεν ειναι.. Σε βλεπω για αντικατασταση..

Μόνο αντικατάσταση δεν μου παν οτι θα γίνει..

Μίλησα με τον υπεύθυνο service Γερμανού στην Αθήνα που μιλάμε εδώ και 4 χρόνια.
Μου είπε οτι είναι φυσιολογικό κ οτι μετά απο πολύ χρήση ανεβάζει θερμοκρασία κ δημιουργείται σαν υγρασία.Το τηλ. επανέρχεται σταδιακά στην αρχική του κατάσταση.
Ακόμα πάντως δεν έχουν εξαφανιστεί όλα τα σημάδια.
Ενδεικτικά πάντως έχει πάνω invisible shield,η οποία βγήκε προσωρινά για να δώ αν το δημιουργεί εκείνη.

Μην βαζεις τετοιου ειδους ζελατινες, ειναι πολυ πιθανο να παγιδευουν τη θερμοτητα , με καταστροφικα αποτελεσματα.
Θερμοκηπιο το εκανες το αμο-bye-ιρο...

Μην βαζεις τετοιου ειδους ζελατινες, ειναι πολυ πιθανο να παγιδευουν τη θερμοτητα , με καταστροφικα αποτελεσματα.
Θερμοκηπιο το εκανες το αμο-bye-ιρο...
Τοσα χρονια με άπειρες ζελατινες σε άπειρες συσκευες δεν εχω παρατηρησει και τετοιο...

(πολύ αγαπη, φροντίδα και προδερμ θελει μου φαινεται αυτο το κινητο...:p)

Ναι κ εμένα μου φαίνεται παράξενο...
Γιατί να μην του βάλω ζελατίνα κ δη αυτή που βάζει όλος ο κόσμος??
Στα προηγούμενα iphone δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα κ με παραπάνω ώρες ομιλίας....

ϴΔεν χρειαζοντα ρε παιδια, το γυαλι του iphone ειναι πολυ ανθεκτικο, εγω σε ολα τα iphone που ειχα δεν εβαλα και κανενα δεν ειχε τη παραμικρη γρατζουνια.
Οσο αφορα την επιδραση της θερμοτητας, ολες οι ζελατινες δημιουργουν προβλημα θερμοκηπιου (περιπου) , σε ακραιες συνθηκες.

Το iphone 4 εχει μικροτερο ογκο , μεγαλυτερη ισχυ και αρα μεγαλυτερη αναγκη αποβολης της θερμοτητας ...

Πάλι καλά.. :flipout:

Σοβαρά όμως, δεν είναι δυνατό να εμφανίζεται υγρασία στο εσωτερικό της συσκευής και το service να λέει ότι είναι φυσιολογικό.

Πόσο πιστεύετε ότι θα αντέξει η συσκευή υπό αυτές τις συνθήκες; Μιλάμε για διάβρωση του εσωτερικού, όχι αστεία..

Το manual λέει κάτι για αυτό;

Προφανώς η συγκεκριμένη συσκευή έχει θέμα κ δεν αποτελεί γενικότερο φαινόμενο.

Εγώ έχω κάνει περίπου κλήση 40 λεπτών κ η οθόνη δεν είχε κάτι από μέσα.

Αυτά που φυσικά λένε στο service, μόνο γέλιο προκαλούν !

Το δίκιο σου πως το βρίσκεις τώρα είναι το θέμα...

Κ ρε παιδιά μιλάω με τον άνθρωπο καθημερινά δεν βλέπω τον λόγο να με κοροιδέψει..

Δεν είναι θέμα δίκιου...αν στο ξανακάνει, όπως είναι, το πας στο μαγαζί που το πήρες κ απαιτείς αντικατάσταση συσκευής.

Το δίκιο σου πως το βρίσκεις τώρα είναι το θέμα...

Κ ρε παιδιά μιλάω με τον άνθρωπο καθημερινά δεν βλέπω τον λόγο να με κοροιδέψει..

Αν είναι έτσι, στη θέση σου θα το επέστρεφα όσο προλαβαίνω..