Πρόβλημα σε iPhone 4 με υγρασία

Re: Το iPhone4 έφτασε...

Μη το ζαλίζεις, δωστο πίσω και ζητα (ευγενικά αλλά πιεστικά) άμεση αντικατάσταση (μιας και μιλάμε για DOA).

Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Ακούστε κ τα καλύτερα...
Μίλησα με Apple Ελλάδας που φυσικά δεν μπορεί να κάνει κάτι.
Τους είπα το πρόβλημα ενδεικτικά κ ευγενικότατα μου είπαν περιμένετε λίγο να ρωτήσω συναδέρφους στο εξωτερικό.
Η απάντηση ήρθε απο συναδέρφους στην Αγγλία λέγοντας πως αυτό είναι φυσιολογικό στο 4 και πως η υγρασία φεύγει σε 7 μέρες περίπου.
Αν όχι επιστροφή.
Αυτά όμως στο εξωτερικό γιατί εδώ....
Πάλι καλά που είναι κ γνωστός κ θα την βρώ την άκρη..
Οποιοσδήποτε άλλος όμως???

Α, θελει δλδ 7 μερουλες να στεγνωσεις η ρετ(σ)ινα....

Μηπως στις οδηγίες λέει πουθενα ότι θελει και στεγνωτήριο (εννοείται φυσικά ότι αυτό απαιτεί το σχετικό αξεσουάρ iDry) ; :p

Αυτό το κινητό πάντως έχει καταλήξει να μας διασκεδάζει, δεν μπορείς να πεις :)

Σόρρυ κιόλας αλλά πέρα απο την πλάκα,να σου λένε μέχρι και απο την apple οτί είναι φυσιολογικό ε είναι παράλογο όπως κ να το κάνεις..

There was an app for that. :D

isteam.jpg

:p

Και κάτι για την "υγρασία": Είναι δυνατόν να λένε ότι είναι φυσιολογικό ΚΑΙ αυτό;;;;;;
Ήμαρτον. Στείλε ένα mail στη Apple (στη μαμά) να δούμε τι θα σου πουν. Άμα έχει τέτοιο θέμα να μας το πούνε να ξέρουμε τι θα κάνουμε. Ή ας έχουν συγκεκριμένες οδηγίες για το τηλέφωνο. Όχι κλήσεις πάνω από μισή ώρα αλλιώς πρέπει να περιμένετε μια βδομάδα να στεγνώσει... Είμαστε σοβαροί τώρα;;;;

Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο θέμα, διαφορετικά θα είχε αναφερθεί ήδη από άλλους χρήστες στον πλανήτη. Προφανώς ο φίλος έπεσε σε προβληματική συσκευή (δυστυχώς συμβαίνουν αυτά) και πρέπει άμεσα να απευθυνθεί για την αντικατάστασή του με καινούριο.

Μα έγραψα παραπάνω οτι μίλησα με Apple Ελλάδας που μίλησε με συναδέρφους στο τμήμα υποστήριξης της Αγγλίας και μου είπε οτι την ενημέρωσαν οτι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και το ξέρουν..
Υπάρχει κ άρθρο στο gizmodo με διάφορες εικόνες απο την retina

http://gizmodo.com/5571143/some-iphone-4-screens-have-yellow-bands-and-spots

Μα έγραψα παραπάνω οτι μίλησα με Apple Ελλάδας που μίλησε με συναδέρφους στο τμήμα υποστήριξης της Αγγλίας και μου είπε οτι την ενημέρωσαν οτι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και το ξέρουν..

Στο άρθρο που έβαλες, δεν βρήκα αναφορά σε υγρασία. Είναι κάπου που δεν βλέπω ;
Υπάρχει αναφορά σε κίτρινα σημάδια στην οθόνη κ κάποια λευκά σημάδια, όπου αντικαθιστούν τις συσκευές στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Ναι αλλά άλλο να στείλεις εσύ email και να έχεις και την επίσημη απάντηση ότι έτσι είναι. Θα είναι σα να αποδέχονται επίσημα ότι έχει πρόβλημα... Άλλο δια τηλεφώνου.
Το πρόβλημά σου εσένα δεν έχει καμμιά σχέση με το link. Στο link έχει το κιτρίνισμα.

Κατα κάποιο τρόπο αυτό μου είπαν.
Αν δεν περάσει σε 7 μέρες θα πρέπει να γίνει επιστροφή.Αλλά αυτό για έξω.
Για Ελλάδα ισχύουν άλλα..

μην περιμενεις 7 μερες αποψη μου

εμενα με καμμενο ( κολλημενο για την ακριβεια ) πιξελ σε iMac ( μουλτιραμα ) μου λεγανε επρεπε μεσα σε 4 μερες ...

συγγνωμη η ιδια η αππλε ( και απο το εξωτερικο που μιλησε ο Ελληνας υπαλληλος ) ειπε οτι πρεπει να στεγνωσει το οποιο υλικο ?

τι παει να πει να στεγνωσει ?

αυτο ειναι αστειο ...

Τι λέμε τώρα ρε παιδιά... απλά ο υπάλληλος είναι στον "κόσμο" του!! Γιατί αν έχει πάρει τέτοιες εντολές, τότε :slapface:

γερμανος = υπερθερμανση

αππλε = υγρασια ( φυσιολογικη ομως ... )

αν καταλαβα καλα δηλαδη ...

αντικατασταση αμεση θα ζητουσα εγω ...