Πρόβλημα σε iPhone 4 με υγρασία

Re: Απάντηση: Πρόβλημα σε iPhone 4 με υγρασία

Πάντως μου φαινεται περιεργο να μαζεψε υγρασια. μηπως ειναι θεμα αστοχιας καποιας κολλας αναμεσα στα φυλλα της οθονηs/touchscreen?

Αυτό ειναι δικό τους πρόβλημα.
Καλο θα ήταν οταν έχουν πούληση εκατομμύρια συσκευές να το πάρουν και να μελετήσουν σε τι οφείλετε.

Εγώ δεν τραβάω τα μαλλιά μου γιατο πρόβλημα άλλα για την στάση τους.

Και μια τωρινή απλώς για να δείτε οτι περνάει

31082010006.jpg

Να ρωτήσω κάτι .... τι πάει να πει περνάει ?
Είναι αυτή εικόνα κινητού ?

Το είχες αφήσει σε κανένα μπάνιο (υγρασία) η σε κανένα αυτοκίνητο (να ψηθεί)?

Πάντως βλέπω 5αρι σημα .... μην μιλάς καθόλου :-)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα σε iPhone 4 με υγρασία

Αυτό ειναι δικό τους πρόβλημα.
Καλο θα ήταν οταν έχουν πούληση εκατομμύρια συσκευές να το πάρουν και να μελετήσουν σε τι οφείλετε.

Εγώ δεν τραβάω τα μαλλιά μου γιατο πρόβλημα άλλα για την στάση τους.

Σιγουρα ειναι δικο τους. Και επειδη εχουν εμφανιστει δεκαδες προβληματικες οθονες συνηθως οφειλονται -απο οτι λενε- τα προβληματα στο οτι απο την μεγαλη παραγωγη δε προλαβαινουν να "στεγνωσουν" οπως πρεπει πριν φυγουν απο το εργοστάσιο.... για να δουμε ομως θα στρώσει?? :violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα σε iPhone 4 με υγρασία

Σιγουρα ειναι δικο τους. Και επειδη εχουν εμφανιστει δεκαδες προβληματικες οθονες συνηθως οφειλονται -απο οτι λενε- τα προβληματα στο οτι απο την μεγαλη παραγωγη δε προλαβαινουν να "στεγνωσουν" οπως πρεπει πριν φυγουν απο το εργοστάσιο.... για να δουμε ομως θα στρώσει?? :violent-smiley-030:

Αυτοί είναι οι Κινέζοι !!!! η P.R.C

Οχί αλλά σε σχέση με το πως ήταν στην αρχή κάτι είναι..
Όχι και στα δύο.Απλώς μιλούσα στο τηλέφωνο και τύγχανε εκείνη την ημέρα να έχει υγρασία στην ατμόσφαιρα..Τι να πω.

Σήμα 5αρι λόγω οτι έχω απενεργοποιημένο το 3g+η λύση της zagg με το να βάζει ζελατίνα που να περνάει απο το επίμαχο σημείο κάνει δουλειά..

Το πρόβλημα παιδιά το έχει ο φίλος και όχι το τηλέφωνο!!!
Λέγεται "ιδρωμένο αυτί"!!!
Και ειναι πρόβλημα αφού ιδρώνει μόνο το αυτί σου και όχι αυτό των "υπευθύνων" της Apple.

Η λύση που πρότεινε ο tegonik μπορεί να πραγματοποιηθεί,ΑΦΟΥ στεγνώσει η συσκευή.
Για να στεγνώσει καλά,μην τολμήσεις να το βάλεις κάτω από σεσουάρ μαλλιών ή ακόμα χειρότερα μέσα σε φούρνο.
Ο πιο καλός τρόπος είναι αυτός που μάθαμε χρόνια τώρα από τις γιαγιάδες και τις μαμάδες μας.
Άπλωσέ το έξω μαζί με την μπουγάδα μεχρι να στεγνώσει και ταυτόχρονα να αεριστεί καλά.
Θα σου πρότεινα μάλιστα να τοποθετήσεις το μανταλάκι στο σημείο της κεραίας του έτσι ώστε παράλληλα με το στέγνωμα της συσκευής,να πειραματιστείς και με την θεραπεία του άλλου γνωστού προβλήματος.

Υ.Γ.
Το λινκ που παρατέθηκε πιο πάνω μιλάει για "κιτρινίλες"...
Καλά,που το είχε βάλει ο χρήστης του και η "κίτρινη υγρασία" το διαπέρασε???

Πάντως να σας πω κι εγώ την αλήθεια, αυτό το θέμα το είχα με τον iMac 24" πριν 2 χρόνια περίπου. Επειδή το σπίτι μου είναι κοντά στη θάλασσα, όποτε είχα ανοικτό το παράθυρο και είχε υγρασία στην ατμόσφαιρα, η οθόνη του iMac μέχρι και που δεν έβλεπα από τις σταγόνες που μάζευε από μέσα!!! Για να φύγει,έπρεπε να κλείσω το παράθυρο και να τον αφήσω ανοικτό, ώστε να ανεβάσει θερμοκρασία η οθόνη και να εξατμιστούν σιγά σιγά οι σταγόνες υγρασίας που είχε η οθόνη. Και μιλάμε για πολλές φορές κι όχι για μία.
Αλλά πες ότι στο iMac έχει την τρύπα του DVD και περνάει μέσα η υγρασία. Στο iPhone από πού στο καλό περνάει??

Το ερώτημα είναι γιατί δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα τα άλλα κινητά..

Προσωπικά το κινητό μου το παίρνω μαζί μου ακόμα και όταν κάνω μπάνιο (σάουνα μόουντ..) και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Εδώ και 10 χρόνια +.

Προφανως και ειναι απαραδεκτο το γεγονος ΑΝ ειναι η επισημη θεση της apple.
Θεωρω ομως απιθανο να ειναι επισημο αυτο, μαλλον καποιος ασχετος/τεμπελης υπαλληλος θα εβαλε το χερακι του.. Διοτι οπως ειπα, η apple ευκολα αντικαθιστα τα προβληματικα iphone, οποτε τι αλλαξε ξαφνικα τωρα;

Απλά πράγματα... http://www.marketwatch.com/story/fo...n-china-by-20-2010-05-28?reflink=MW_news_stmp

Οπότε 20% αύξηση στο κόστος παραγωγής.. από κάπου πρέπει να βγουν τα σπασμένα..

απο ιδρωτα του αυτιου δλδ ?

η αφυσικη υγρασια ?

μπανιο π.χ. ?

γιατι εδω κινδυνευουν και τα 3g / 3gs ...

Πάντως να σας πω κι εγώ την αλήθεια, αυτό το θέμα το είχα με τον iMac 24" πριν 2 χρόνια περίπου. Επειδή το σπίτι μου είναι κοντά στη θάλασσα, όποτε είχα ανοικτό το παράθυρο και είχε υγρασία στην ατμόσφαιρα, η οθόνη του iMac μέχρι και που δεν έβλεπα από τις σταγόνες που μάζευε από μέσα!!! Για να φύγει,έπρεπε να κλείσω το παράθυρο και να τον αφήσω ανοικτό, ώστε να ανεβάσει θερμοκρασία η οθόνη και να εξατμιστούν σιγά σιγά οι σταγόνες υγρασίας που είχε η οθόνη. Και μιλάμε για πολλές φορές κι όχι για μία.
Αλλά πες ότι στο iMac έχει την τρύπα του DVD και περνάει μέσα η υγρασία. Στο iPhone από πού στο καλό περνάει??

Mα ρε παιδιά είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε μηχανήματα που είναι υπερκοστολογημένα του κερατά;;;;;; Δηλαδή το πισάκι μου των 500 ευρών που ζούσε σε υγρασία >95% επί χρόνια γιατί δεν έπαιρνε πρέφα???????

Πάντως όπως ανέφερα ούτε στο 3g ούτε στο 3gs είχα παρόμοιο θέμα..
Αυτό τους το ανέφερα αλλά πάλι μου είπαν για υγρασία κ παρόμοια θέματα.Περίμενα διαφορετική αντιμετώπιση τουλάχιστον απο την Apple,αν και απότι φαίνεται είχε δίκιο ο υπευθύνος του κεντρικού service..

Ποτε θα ειχε θεμα δηλαδη με την υγρασια για την apple?
Να περασει κανα ψαρι απο την οθονη?

Για διαβάστε και το παρακάτω...

Asian Countries Too Humid for iPhones?

500x_iphonehumidity.jpg

Apple's been slapped with many lawsuits for overheating products in the past, but over in Asia, iPhone owners are finding out the hard way that 95 per cent humidity isn't the best treatment for the temperature-uncomfortable phones.

The South China Morning Post yesterday commented on the ever-increasing cases of iPhone owners having issues with voided warranties due to water damage, saying that Asian message boards are populated with stories from those who found their iPhone's liquid indicators were affected by humidity.

Indeed, it appears even in the US there have been problems with positive readings on the iPhone's moisture indicators, with one woman filing a class action suit earlier in the year.

While Apple's website says the indicators, located in the headphone jack and base of an iPhone, "are designed not to be triggered by humidity and temperature changes that are within the product's environmental requirements described by Apple," it could be that Asian countries that see above 95 per cent humidity just aren't suited to iPhones.

Drawing on the example of Hong Kong resident Justin Hayward, the SCMP paper quoted him as saying "If the limitation is over 95 per cent humidity, they ought not to be selling the product here. I find it quite unbelievable—a real piece of corporate greed or a great oversight."

While his network agreed to replace the iPhone for a fee, Hayward is staying strong and sticking by his claim that he hasn't done anything to void the warranty—and that Apple should be testing them more thoroughly in places of high humidity.

Επομένως ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Όταν νιώθουμε ότι ιδρώνουμε, αφήνουμε το κινητό και ξανακαλούμε μετά από 5 λεπτά. Κλήση σε σετάκια δηλαδή :D