Πρόβλημα σε iPhone 4 με υγρασία

Φτάνει 95% δλδ ;; Τόσο πολύ αλήθεια ;

Αν σου πω ότι το πρωί σχεδόν κάθε μέρα πρέπει να βάλω τους υαλοκαθαριστήρες για να καθαρίσω τα τζάμια του αυτοκινήτου τι θα πεις?
Άστα να πάνε...

Φυσικά, δεν νομίζω ότι η υγρασία σε τέτοια επίπεδα επηρεάζει μόνο το iPhone αλλά όλες γενικά τις ηλεκτρονικές συσκευές. Απλά επειδή γίνεται και περισσότερος ντόρος με το συγκεκριμένο τηλέφωνο, μόλις του βρουν κάτι αμέσως κάνουν το τόσο ΤΟΣΟ κ.ο.κ. :antlers:

Φυσικά, δεν νομίζω ότι η υγρασία σε τέτοια επίπεδα επηρεάζει μόνο το iPhone αλλά όλες γενικά τις ηλεκτρονικές συσκευές. Απλά επειδή γίνεται και περισσότερος ντόρος με το συγκεκριμένο τηλέφωνο, μόλις του βρουν κάτι αμέσως κάνουν το τόσο ΤΟΣΟ κ.ο.κ. :antlers:

Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο...είναι τέτοια η φύση της εταιρείας και ο κόσμος που είτε ασχολείται μαζί της γιατί τους αρέσουν τα προϊόντα της, είτε ασχολείται γιατί δεν τους αρέσουν ή δεν τους αρέσουν οι πολιτικές που ακολουθεί...το σίγουρο ότι όλοι λίγο-πολύ ασχολούνται μαζί της !

Το iPod που εμφάνισε κάποτε, τάραξε τα νερά κ άλλαξε πολλά πράγματα στην αγορά των ηλεκτρονικών.

Πάντως όπως προανέφερα δεν μου έχει συμβεί σε κανένα iphone πόσο μάλλον σε άλλα τηλέφωνα που είχα κ σε παρόμοιες συνθήκες..
Εκεί κολλάω εγώ.

Re: Απάντηση: Πρόβλημα σε iPhone 4 με υγρασία

Προφανως και ειναι απαραδεκτο το γεγονος ΑΝ ειναι η επισημη θεση της apple.
Θεωρω ομως απιθανο να ειναι επισημο αυτο, μαλλον καποιος ασχετος/τεμπελης υπαλληλος θα εβαλε το χερακι του.. Διοτι οπως ειπα, η apple ευκολα αντικαθιστα τα προβληματικα iphone, οποτε τι αλλαξε ξαφνικα τωρα;
+1

Τώρα που μιλάμε έχει φύγει η υγρασία από το τηλέφωνό ή ακόμα έχει σημάδια?

Είναι στα χθεσινά επίπεδα.Το λειτούργησα το βράδι κ δεν το έβαλα σε ρύζι όπως έκανα τις προηγούμενες μέρες για να απορροφηθεί πιο γρήγορα η υγρασία.

Εφοσον εγινε μια θα γινει και δευτερη...προφανως ειναι κατασκευαστικο λαθος στο συγκεκριμενο κομματι.

Ακομα και να φυγει στην θεση σου θα το αλλαζα.