ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ SCREENLINE OTHELLO

24 June 2008
39
και ενω ημουν μια χαρα ευτυχισμενος με την οθονη μου ξαφνικα χτες την ωρα που την μαζευω παρατηρω πως στην πανω μερια του λευκου ,εκει που ξεκιναει το μαυρο κομματι η οθονη μου εχει ανοιξει...σε ενα τμημα γυρω στα 10-15 εκ μηκος το λευκο πανι εχει ξεκολλησει απο το μαυρο.μετα τα πρωτα λεπτα και τα καντηλια που κατεβασα ειπα να ηρεμησω αφου ετσι και αλλιως το πανι ειναι στην εγγυηση (ουτε εναμιση μηνα δεν το εχω αγορασμενο).θελω να πιστευω πως θα μου το αντικαταστησουν,αλλα αυτο το βαλε βγαλε παλι ειναι μεγαλο σπασιμο..
απλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο εγινε αυτο το πραγμα..το πανι εχει 40 ωρες χρησης,οσες και ο προβολεας και ποτε δεν μενει ανοικτο επειδη ειναι μπροστα σε μπαλκονοπορτα.οσο για αλφαδιασμα ας μην το συζητησουμε,μονο με λειζερ δεν το εχω αλφαδιασει...ειναι λογικο σε σημειο που δεν τραβαει ιδιαιτερα ζορια να ανοιγει ετσι??

Attachments

• IMGP2528.jpg
    IMGP2528.jpg
    24.1 KB · Views: 37
  • IMGP2527.jpg
    IMGP2527.jpg
    26.5 KB · Views: 43
αυτο δεν ειναι τιποτα
εμενα στο στερνο σταθερο
οταν επεφτε λευκος φως σε καποια σημεια το πανι παρουσιαζε φαινομενα κυταριτιδας
μετα απο επικοινωνια με την αντιπροσωπια απλα μου το αλλαξαν
πηρε βεβαια 2 μηνες αλλα ολα καλα

Η συγκεκριμένη οθόνη άπό κακή ρύθμιση βγάζει έως τελείως άκρη έξω το πανί με αποτέλεσμα προβλήματα αποκόλλησής του. Πρέπει να τη ρυθμίσεις (ελπίζω να έχει ρυθμιστή) ώστε να κρατά μέσα στο μηχανισμό τουλάχιστον 15 cm πανί.

O Kostas παραπάνω γράφει ότι κάποιες (ηλεκτρικές φαντάζομαι) οθόνες έχουν πρόβλημα με το stop τους και κατεβαίνουν υπερβολικά, με αποτέλεσμα το πανί να ξεκολλάει από τον κύλινδρο. Αυτό το έχω ακούσει και εγώ, αλλά το πρόβλημα εδώ φαίνεται να είναι άλλο.

Αν έχει χαλαρώσει το πανί στα άκρα τότε το κολλημένο μέρος στο κέντρο δέχεται όλο το βάρος της βάσης, οπότε φυσικό είναι να ανοίξει. Πρώτη φορά βλέπω πάντως οθόνη σε δύο κομμάτια. Το μαύρο συνήθως είναι προέκταση του λευκού τμήματος βαμμένο.

Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ SCREENLINE OTHELLO

O Kostas παραπάνω γράφει ότι κάποιες (ηλεκτρικές φαντάζομαι) οθόνες έχουν πρόβλημα με το stop τους και κατεβαίνουν υπερβολικά, με αποτέλεσμα το πανί να ξεκολλάει από τον κύλινδρο. Αυτό το έχω ακούσει και εγώ, αλλά το πρόβλημα εδώ φαίνεται να είναι άλλο.

Δημητρη το πανι δεν ειναι κολλημενο πανω στο κυλινδρο. Ειδικα στις screenline που ξερω, το τελειωμα του πανιου βιδωνετε με βιδες ,αφου γινει "σαντουιτς" μεταξυ αυτου και μιας μακρυας λαμας.
Αυτο πολλες φορες εχει και σαν αποτελεσμα να φαινεται μερικες φορες αφου ξετυλιχθει , αφηνει καποιες οριζοντιες γραμμες σε καθετο βημα ισο με αυτο της διαμετρου του τυμπανου, και ισως καποια μικρα σημαδακια απο τα κεφαλια των βιδων.

Θα συμφωνησω μαζι σου παντως, οτι το προβλημα ειναι οντως αλλο στη συγκεκριμενη περιπτωση. Προφανως δεν ειχε κολληθει καλα απο το εργοστασιο και ξεκολλησε.

Κι εγω θα ελεγα να προχωρησει ο φιλος σε αντικατασταση εφοσον το πανι ειναι καινουργιο !