- 24 June 2008
- 39
και ενω ημουν μια χαρα ευτυχισμενος με την οθονη μου ξαφνικα χτες την ωρα που την μαζευω παρατηρω πως στην πανω μερια του λευκου ,εκει που ξεκιναει το μαυρο κομματι η οθονη μου εχει ανοιξει...σε ενα τμημα γυρω στα 10-15 εκ μηκος το λευκο πανι εχει ξεκολλησει απο το μαυρο.μετα τα πρωτα λεπτα και τα καντηλια που κατεβασα ειπα να ηρεμησω αφου ετσι και αλλιως το πανι ειναι στην εγγυηση (ουτε εναμιση μηνα δεν το εχω αγορασμενο).θελω να πιστευω πως θα μου το αντικαταστησουν,αλλα αυτο το βαλε βγαλε παλι ειναι μεγαλο σπασιμο..
απλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο εγινε αυτο το πραγμα..το πανι εχει 40 ωρες χρησης,οσες και ο προβολεας και ποτε δεν μενει ανοικτο επειδη ειναι μπροστα σε μπαλκονοπορτα.οσο για αλφαδιασμα ας μην το συζητησουμε,μονο με λειζερ δεν το εχω αλφαδιασει...ειναι λογικο σε σημειο που δεν τραβαει ιδιαιτερα ζορια να ανοιγει ετσι??
απλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο εγινε αυτο το πραγμα..το πανι εχει 40 ωρες χρησης,οσες και ο προβολεας και ποτε δεν μενει ανοικτο επειδη ειναι μπροστα σε μπαλκονοπορτα.οσο για αλφαδιασμα ας μην το συζητησουμε,μονο με λειζερ δεν το εχω αλφαδιασει...ειναι λογικο σε σημειο που δεν τραβαει ιδιαιτερα ζορια να ανοιγει ετσι??