Αντιμετωπίζω αυτό το «θεμα» και δεν ξέρω αν είναι σοβαρό πρόβλημα ή όχι…..
Σας έχω επισυνάψει μια φωτογραφία….
Έχω τα win 7 με 2 γιγα ram και ο γιος μου όταν πάει να παίξει ένα παιχνίδι (κάπως απαιτητικό, από τα καινούργια) αργεί η εναλλαγή εικόνων…..
Έχω φορτώσει ένα αντιβαριους, την ασύρματη κάρτα δικτύου, το πληκτρολόγιο που είναι ασύρματο και 2-3 ακόμη προγραματακια που τρέχουν…..
Τι πρέπει να κανω;;;; να αγοράσω άλλες 2 γιγα ram;;;;; :FSGSFGS4:
Εγώ το χρησιμοποιώ για αν δω καμία ταμία στην τηλεόραση και λίγο επεξεργασία φωτογραφίας….
Τι να κανω;;;;;; :damnyou:
Δεν ξέρω από υπολογιστές και κρίμα να τον πάω στον τεχνικό για κάτι ίσως απλό και να μου πάρει κανένα 40αρι , έτσι στο νερό!!!! :bigcry:
Η συνθεση του υπολογηστή είναι…
Μ/Β: Gigabyte GA-MA78GM-S2H
CPU: ATHLON 64x2 4850E 2,5Ghz
RAM: CRUCIAL BALLISTIX 2x1GB (800Mhz)
HDD: WD WD5000AAKS 500GB SATA2 (προσφατα εβαλα ακομη ένα δισκο 700 gb. )
POWER SUPPLY: ENERMAX 425WATT MODU 82+
DVD-RW: NEC 7203S
Σας έχω επισυνάψει μια φωτογραφία….
Έχω τα win 7 με 2 γιγα ram και ο γιος μου όταν πάει να παίξει ένα παιχνίδι (κάπως απαιτητικό, από τα καινούργια) αργεί η εναλλαγή εικόνων…..
Έχω φορτώσει ένα αντιβαριους, την ασύρματη κάρτα δικτύου, το πληκτρολόγιο που είναι ασύρματο και 2-3 ακόμη προγραματακια που τρέχουν…..
Τι πρέπει να κανω;;;; να αγοράσω άλλες 2 γιγα ram;;;;; :FSGSFGS4:
Εγώ το χρησιμοποιώ για αν δω καμία ταμία στην τηλεόραση και λίγο επεξεργασία φωτογραφίας….
Τι να κανω;;;;;; :damnyou:
Δεν ξέρω από υπολογιστές και κρίμα να τον πάω στον τεχνικό για κάτι ίσως απλό και να μου πάρει κανένα 40αρι , έτσι στο νερό!!!! :bigcry:
Η συνθεση του υπολογηστή είναι…
Μ/Β: Gigabyte GA-MA78GM-S2H
CPU: ATHLON 64x2 4850E 2,5Ghz
RAM: CRUCIAL BALLISTIX 2x1GB (800Mhz)
HDD: WD WD5000AAKS 500GB SATA2 (προσφατα εβαλα ακομη ένα δισκο 700 gb. )
POWER SUPPLY: ENERMAX 425WATT MODU 82+
DVD-RW: NEC 7203S