- 7 October 2008
- 6
Παιδιά μόλις έγινα κ γω ένας κάτοχος της LG6000
(42'' 50.000:1 100 hz full hd κλπ κλπ)
έχω δεν έχω 12 ώρες......
Λοιπόν το πρόβλημα κατ εμέ ποιο είναι :
Σύνδεσα το ps3 με την παραπάνω μέσω hdmi έβαλα κ ένα γκειμ κ έπαθα την πλάκα μου απο είκονα κ λέω εδώ είμαστε!!! Μου άρεσε πάρα πολύ!!!
Μετά όμως έβαλα μια blue ray ταίνια που είχα νοικίασει.......
και πάλι έπαθα την πλάκα μου....αρνητικά βέβαια αυτή την φορά
Ρε μάγκες έτσι φαίνονται οι ταινίες στις μεγάλες ίντσες λες κ είσαι ο καμεραμαν???δεν ξέρω να σασ εξηγήσω πώς μου φαίνεται η εικόνα αλλά είναια λες κ δεν έχει υπάρξει μονταζ η καλιμπραρισμός στην ίδια την ταινία..
μήπως είναι οι ρυθμίσεις της Τιβι? μήπως η ίδια η Τιβι ή δεν ξέρω τι να πώ κ γω, όλες έτσι είναι ?
γιατί σύνδεσα μετά το ps3 με την 22αρα οθονη του πισί κ έβαλα να παίξει η ταινία κ μου φάνηκε πολύ καλύτερη εικόνα σαν κανονικής ταινίας και όχι λεσ κ την τράβαγα εκείνη την στιγμή,(την ταινία)
! Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω καλύτερα :/....ελπίζω να καταλαβαίνετε!
Καλώς ήρθα κίολας στο κλαμπ!!
Ευχαριστώ για την βοήθεια κ τον χρόνο σας!
(42'' 50.000:1 100 hz full hd κλπ κλπ)
έχω δεν έχω 12 ώρες......
Λοιπόν το πρόβλημα κατ εμέ ποιο είναι :
Σύνδεσα το ps3 με την παραπάνω μέσω hdmi έβαλα κ ένα γκειμ κ έπαθα την πλάκα μου απο είκονα κ λέω εδώ είμαστε!!! Μου άρεσε πάρα πολύ!!!
Μετά όμως έβαλα μια blue ray ταίνια που είχα νοικίασει.......
και πάλι έπαθα την πλάκα μου....αρνητικά βέβαια αυτή την φορά
Ρε μάγκες έτσι φαίνονται οι ταινίες στις μεγάλες ίντσες λες κ είσαι ο καμεραμαν???δεν ξέρω να σασ εξηγήσω πώς μου φαίνεται η εικόνα αλλά είναια λες κ δεν έχει υπάρξει μονταζ η καλιμπραρισμός στην ίδια την ταινία..
μήπως είναι οι ρυθμίσεις της Τιβι? μήπως η ίδια η Τιβι ή δεν ξέρω τι να πώ κ γω, όλες έτσι είναι ?
γιατί σύνδεσα μετά το ps3 με την 22αρα οθονη του πισί κ έβαλα να παίξει η ταινία κ μου φάνηκε πολύ καλύτερη εικόνα σαν κανονικής ταινίας και όχι λεσ κ την τράβαγα εκείνη την στιγμή,(την ταινία)

Καλώς ήρθα κίολας στο κλαμπ!!
Ευχαριστώ για την βοήθεια κ τον χρόνο σας!