Re: Πρόβλημα σε καινούρια Nikon D600, και αντιμετώπιση από κατάστημα και αντιπρόσωπο
Τελικά, μετά από κοροϊδία stereo (και από Δαμκαλιδη και από Σταυρινακη) αφού παρόλες τις υποσχέσεις τους κανείς δεν μου έδινε σαφή απάντηση ή και καθόλου απάντηση, παρά μόνο ευχές ότι όλα θα πάνε καλά, πηγα το απόγευμα στο Σταυρινακη και μετά από φωνές μου, πήρα τα χρήματά μου πίσω. Μου έλεγαν ότι είμαι αχάριστος διότι αυτοί σκιζονται για μένα (!!!!!!!!!!) κι εγω δεν τους το αναγνωριζω. Μου έλεγαν ότι ήταν δική μου δουλειά να τρέχω στο Δαμκαλιδη (!!!!!). Μου έλεγαν ότι έκαναν το καλύτερο δυνατό από την πρώτη μέρα (!!!!!)
Μου έλεγαν ότι θα μου την αλλάξουν Δευτερα γιατί δεν είχαν, ενώ στο site τους έδειχνε διαθέσιμη (προφανώς γι αυτόν που θα εσκαγε καινούργια 1500 , τα δικά μου τα χωνεψαν ήδη).
Μου έλεγαν διάφορα τρελά που με έβγαζαν όλο και περισσότερο από τα ρούχα μου, ώσπου εξερράγην !!!!!!
Τελικά πήρα τα χρήματά μου και πηγα σε ένα σοβαρό κατάστημα στην Ακαδημίας (όσοι ξέρουν κατάλαβαν) και μετά από ολιγόλεπτη κουβέντα πήρα την D610 με 1650 ...
Αυτό που κατάλαβα από την κουβέντα μας με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος είναι πως η πολιτική του Δαμκαλιδη είναι πως αλλαγή θα κάνει μόνο αν τον απειλησεις ΠΟΛΎ ΆΓΡΙΑ και το φτάσεις στο μη παρέκει... Δηλαδή ποντάρει στην ψυχική σου εξάντληση για να τα παρατησεις και να δεχτεις την όποια επισκευή. Πιστεύω πως αυτός ο αντιπρόσωπος μόνο κακό κάνει στη φίρμα Nikon και πρέπει να αλλάξει πάραυτα. Επίσης μου εκθείασε τις αντιπροσωπείες της Sony και της Olympus σαν υποδειγματικές στο after sales service, και έχω κάθε λόγο να τον πιστέψω.
Τελικά, το ότι δεν την είχε διαθέσιμη την D600 όταν βγηκα για ψώνια στις 28-12 μου βγήκε ΤΕΛΙΚΆ σε καλό.
Μου έβαλε μυαλό ώστε να ξεχωρισω την ηρα από το στάρι, και να εμπιστεύομαι μόνο αυτούς που ξέρω κι όχι αυτούς που ακούω.
Από το συγκεκριμένο κατάστημα πήρα την Nex3n καθώς και διάφορους φακούς στο παρελθόν, και ήμουν πάντα απόλυτα ικανοποιημένος.
Σε όποιον δεν κατάλαβε, μπορώ να στείλω με pm το όνομα του καταστήματος.
Αύριο θα ανοιξω το νέο μωρό και θα σας πω εντυπώσεις.
Ευχαριστώ όλους τους συμφορουμιτες για την ψυχολογική υποστήριξη που μου παρείχαν, γιατί ώρες ώρες ένιωθα μ@@@@ας που είχα αφήσει την ακριβοπληρωμένη μου μηχανή στα χέρια του Σταυρινακη με μόνο αποδεικτικό μια κάρτα του καταστήματος με γραμμένο το s/n επάνω !!!!!
Και είμαι 20 χρόνια έμπορος τρομάρα μου (με έφαγε η συναδελφικη αλληλεγγύη να μην ζορισω τον έμπορο, όπως δεν θέλω να με ζοριζουν οι πελάτες μου κι εμένα...)
Τέλος καλό όλα καλά, ΕΛΠΙΖΩ !!!
Καλό βράδυ