Προβλήματα εξοπλισμού και αντιμετώπιση τους από αντιπροσωπείες και καταστήματα

Στην ιδια την Canon ρωτησες αν ασχολουνται ? (ή αν αναλαμβανουν να την στειλουν εξωτερικο τελος παντων)
οχι. είπα να ρωτήσω εδώ πρώτα

Εις πείσμα των καιρών, δίκην πενίας βιούντες, αποφάσισα να επισκευάσω το κλείστρο της Μ50, αντί να αγοράσω μεταχειρισμένη από το MPB (πολλώ δε μάλλον, να αγοράσω μια Nikon Z).

αν σου δινουν και εγγυηση λειτουργιας μην το σκεφτεσαι καινουργια καμερα δεν αγοραζεις με τοσα χρηματα.

Στο τελευταίο ταξίδι μου στην Σικελία (περισσότερα φωτογραφικά εν καιρώ), η οθόνη της OM Sys ΟΜ5 κλάταρε για 2η φορά (!!!). Ευτυχώς συνέχισε να λειτουργεί κανονικά με το EVF, συν το ότι είχα μαζί μου την GM5 - και το Xiaomi 15 Ultra. Αγορασμένη 5-6-2023, αλλά με 5,5 χρόνια εγγύηση (τέλος 2028), έφυγε για Πορτογαλία και γύρισε χθες, ελπίζω να κάνανε καλύτερη δουλειά αυτή την φορά. Το καλό είναι ότι το... χάος με τα τέσσερα διαφορετικά custom sets επανήλθε σε τρία λεπτά μέσω ΟΜ workspace, και είμαστε έτοιμοι για άλλες πολιτείες (αφού βάλουμε σε τάξη τις χιλιάδες καρέ από Sicilia)...

• Like
Reactions: LongTom
Στο τελευταίο ταξίδι μου στην Σικελία (περισσότερα φωτογραφικά εν καιρώ), η οθόνη της OM Sys ΟΜ5 κλάταρε για 2η φορά (!!!). Ευτυχώς συνέχισε να λειτουργεί κανονικά με το EVF, συν το ότι είχα μαζί μου την GM5 - και το Xiaomi 15 Ultra. Αγορασμένη 5-6-2023, αλλά με 5,5 χρόνια εγγύηση (τέλος 2028), έφυγε για Πορτογαλία και γύρισε χθες, ελπίζω να κάνανε καλύτερη δουλειά αυτή την φορά. Το καλό είναι ότι το... χάος με τα τέσσερα διαφορετικά custom sets επανήλθε σε τρία λεπτά μέσω ΟΜ workspace, και είμαστε έτοιμοι για άλλες πολιτείες (αφού βάλουμε σε τάξη τις χιλιάδες καρέ από Sicilia)...
να σου δωσω και τις δικες μου 2500 φωτο απο Ναπολη , Αμαλφιανα και Magna Grecia ? Εφτιαξα καμια 100 εχτες της γυναικας μου για να μην τα ακουω οτι δεν εχει φωτο και θα περιμενω τη συνταξη να τις φτιαξω ολες

• Haha
Reactions: cacau