Απάντηση: Re: Samsung PS E8000 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
εδώ μιλάμε για αλλάγη προβληματικού πάνελ 25 ώρες είναι τελείως καινούργιο και μόνο για τεχνικό έλεγχο μου κάνει πρωτού την παράδοση. Και ναι άλλο 25 ώρες και άλλο 125 έχει τεράστια διαφορά. γιατί στο πρώτο είναι προφανές ότι έγινε από το service ενώ στο δεύτερο μιλάμε σίγουρα για μεταχειρισμένη από δευτερο χέρι.
Αυτο το "προφανες" για την πρωτη περιπτωση απο που εξαγεται?
Εχεις διαβασει οπουδηποτε στον κοσμο για καινουριες τηλεορασεις που ελεγχονται τεχνικα πριν την παραδοση
ή ειναι δικο σου συμπερασμα?
Εχω 2 βασικες αποριες με την ολη ιστορια.
1. Τι ακριβως μπορει να ελεγχαν οι τεχνικοι επι 25 ολοκληρες ωρες?
2. Για να δειχνει purchase date την ημερομηνια που ηρθε στον polakis και οχι την ημερομηνια που ανοιχτηκε
για πρωτη φορα, δεν σημαινει οτι της εκαναν καποιου ειδους reset ?(το οποιο ομως δεν πιανει τις ωρες)
Γιατι να κανουν κατι τετοιο?
Υπαρχει και ενα αλλο ενδεχομενο και απορω που στρεφουμε ολοι τα ματια απο αυτο.
Σε ενα νημα σχετικα προσφατα, καποιοι αναρωτιόντουσαν τι γινεται με τις τηλεορασεις που εχουν καποια
αστοχια και επιστρεφονται μεσα στην εγγυηση προς αλλαγη. Αν καποιος ας πουμε παρει μια tv και στις 5-10
ωρες λειτουργιας της καει το τροφοδοτικο, όντας μεσα στην εγγυηση θα του την αλλαξουν.
Τι γινεται ομως ή τηλεοραση με το επισκευασμενο τροφοδοτικο?
Θα εχετε προσεξει οτι τα προιοντα σε stock ανακατασκευασμενων κλπ ειναι μαλλον ελαχιστα σε σχεση με τον
αριθμο των προιοντων που πηγαινουν για σερβις.
Δεν λεω οτι εχει γινει σωνει και καλα αυτο, παντως αν ειχε γινει θα εξηγουσε πολλα και δεν θα ηταν και
ιδιαιτερα κακο για το φιλο polakis εφοσον θα προκειται για tv που ειχε καποιο προβληματακι το οποιο ομως
διορθωθηκε και κατα τα αλλα ειναι οντως καινουρια.
just my 2 cents...
(Σορυ για τη συνεχιση του οφτοπικ εκ μερους μου, αλλα μου αρεσουν οι γριφοι και τα μυστηρια.)