Προβληματικά pixel και αμυχή πάνελ σε Samsung 64E8000

Απάντηση: Samsung PS E8000 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν γνωρίζω panos και αυτό που ρωτάς δεν έχει καμία σχέση με το ότι η δική του έχει 25 ώρες (αν είχε 0 ώρες θα είχε σχέση).

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι αν συνεχίσει off topic και αυτή η σελίδα την μεταφορά των μηνυμάτων δεν θα τη γλυτώσω.

EDIT

Στις panasonic δεν υπάρχει δεύτερος τρόπος για να δεις ώρες, υπάρχουν κάτι άλλοι συνδυασμοί για να μπεις σε κρυφά μενού ( Hotel Mode, Self Check κλπ)

Last edited:
Re: Samsung PS E8000 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπηκα. Date of purchase 28/2/2013...

εγώ πιστεύω στην τεστάρανε για να μην έχει τα ίδια προβλήματα.Τώρα με 25 ώρες και δύο μέρες άνοιγμα πριν την παραλαβή δεν μπορεις να την πεις μεταχειρισμένη. Μην γίνεστε υπερβολικοί ρε παιδιά. Κάτσε απόλαυσε την τηλεόραση σου.

Όπως λέει ο φίλος τη τηλεόραση στη τεστάρανε γνωρίζοντας το ιστορικό. Από τη στιγμή που δεν έχει πρόβλημα μη κάνεις τίποτε κσι μπλέξεις πάλι με αλλαγές

:offtopic::MOD ON

28/2/13 : Λες ότι η τηλεόραση σου παραδόθηκε στις 13:22 και εκείνη την ώρα την άνοιξες.
28/2/13 : Λες ότι είναι μια χαρά στις 18:27.
28/2/13 : Λες ότι έχει 25 ώρες λειτουργίας στις 18:43.
28/2/13 : Λες ότι ημερομηνία που άναψε είναι η 28/2/2013 στις 23:07.

Αποκλείεται να άναψε στις 28/2/2013 και να έχει 25 ώρες, ακόμα κι αν την είχαν ανοίξει για τεστάρισμα στις 00:01 της 28/2/2013.

Με τα στοιχεία που μας δίνεις: 25 ώρες λειτουργίας και ημερομήνια ανοίγματος 28/2/13, δεν βγαίνουν οι αριθμοί.

Από που βγάζει το συμπέρασμα ο chek2fire ότι η τηλεόρασή σου μπορεί να έχει ανοίξει δυο μέρες πριν, δηλαδή 26/2/13, ενώ στο SM γράφει Date of purchase 28/2/2013, δεν γνωρίζω.

Τεσπα, αν ανεβάσεις φωτογραφίες από τα δύο μενού θα καταλάβουμε τι παίζεται.

:offtopic::MOD OFF

Επιστρέφουμε στο θέμα μας με εντυπώσεις για την E8000.

EDIT

Εεεεπ.... 2013 έχουμε, που το θυμήθηκα το 2012 :computer:

Last edited:
Re: Απάντηση: Samsung PS E8000 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και για του λόγου το αληθές:

22523852.jpg

Και αυτή εδώ:

http://postimage.org/image/8djdutnz1/

Τα συμπεράσματα δικά σας

Και μια ερώτηση. Την έχω στο κινηματογραφικό προφίλ. Σε ποιο τόνο χρώματος ειναι καλύτερη πιστεύετε; Ψυχρο, Τυπικο, Θερμο1 ή Θερμό2;

Last edited:

Σωστή θερμοκρασία σύμφωνα με μετρήσεις δίνει το Θερμό 2.

EDIT

Έγραφα προηγουμένως να ανεβάσεις φωτο σε εξωτερικό σύνδεσμο και με πρόλαβες με την πρόσθεση του link που έκανες, οπότε έκανα κι εγώ edit στο δικό μου και το έσβησα .

Όντως φαίνεται στο μενού με το 737 ότι την ώρα που τράβηξες φωτο έχει 42 ώρες λειτουργίας, ενώ στο κανονικό menu ημερ/νία ανοίγματος 28/2/2013 δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Χοντρικά από τις 18:43 μέχρι τις 10:27 που ανέβασες την φωτό (από την προβολή πληροφοριών που δίνει το link της φωτό μου βγάζει "Τροποποιήθηκε: Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013 11:14:08 π.μ." , μάλλον διαφορά ρυθμίσεων ρολογιού) είναι 15-16 ώρες.

Από τις 18:43 χθες, μέχρι τις 10:27 σήμερα η τηλεόραση έχει καταγράψει 42-25=17 ώρες και φαίνεται ότι δεν έχει κλείσει καθόλου όλο το βράδυ.

Περίεργα πράγματα και όπως είπα αρχικά δεν μπορώ να τα εξηγήσω, τεσπα, αφού αποφάσισες ότι δεν θα προχωρήσεις σε εκ νέου αλλαγή, καλή συνέχεια με τις εντυπώσεις.

Last edited:
Re: Απάντηση: Samsung PS E8000 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εύχομαι τα καλύτερα γιατί πολύ ταλαιπωρεία..

Άποψη μου.. ξέχνα τις 25 ώρες και απόλαυσε την.. Η αντικατάσταση έγινε απο τον tzampa ? ή απο την Samsung απευθείας ? Μήπως την είχε απο χτές ο tzampas και την έβαλε να παίξει.. (λέω εγώ τώρα)...

Περιμένω φώτος και εντυπώσεις γιατί έχω καεί με την τηλεόραση αυτή (ψάχνω λεφτά να την αγοράσω) και δεν έχω δεί πουθενά να παίζει ακόμα.. αυτό το 164 cm διαγώνιος, είναι λίγο τρένο η τηλεόραση..

Θα την καλιμπράρεις κάποια στιγμή ? ..

Καλό κάψιμο με τις ταινείες :-)

Ναι χθες που την τσεκαρα ηταν 25 ωρες. Την αφησα ανοικτη ολη την υπολοιπη μερα και το βραδυ με break in dvd και σημερα το πρωι τραβηξα φωτο που λεει 42 ωρες. Η αλλη φωτο ειναι απο το sm που λεει ημερομηνια αγορας χθεσινη. Δεν μπορω κι εγω να εξηγησω πως ενω η ημερομηνια ειναι χθεσινη, ειχε ηδη 25 ωρες η τηλεοραση. Τεσπα, αφου ειναι οκ, μου ειναι αδιαφορο πλεον...

Καποια στιγμη μετα το στρωσιμο θα την καλιμπραρω σιγουρα...

Απλα να τονισω οτι την αλλαγη την εκανε απευθειας η samsung, οχι ο τζαμπας...

εδώ μιλάμε για αλλάγη προβληματικού πάνελ 25 ώρες είναι τελείως καινούργιο και μόνο για τεχνικό έλεγχο μου κάνει πρωτού την παράδοση. Και ναι άλλο 25 ώρες και άλλο 125 έχει τεράστια διαφορά. γιατί στο πρώτο είναι προφανές ότι έγινε από το service ενώ στο δεύτερο μιλάμε σίγουρα για μεταχειρισμένη από δευτερο χέρι.

Απάντηση: Re: Samsung PS E8000 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εδώ μιλάμε για αλλάγη προβληματικού πάνελ 25 ώρες είναι τελείως καινούργιο και μόνο για τεχνικό έλεγχο μου κάνει πρωτού την παράδοση. Και ναι άλλο 25 ώρες και άλλο 125 έχει τεράστια διαφορά. γιατί στο πρώτο είναι προφανές ότι έγινε από το service ενώ στο δεύτερο μιλάμε σίγουρα για μεταχειρισμένη από δευτερο χέρι.

Αυτο το "προφανες" για την πρωτη περιπτωση απο που εξαγεται?
Εχεις διαβασει οπουδηποτε στον κοσμο για καινουριες τηλεορασεις που ελεγχονται τεχνικα πριν την παραδοση
ή ειναι δικο σου συμπερασμα?
Εχω 2 βασικες αποριες με την ολη ιστορια.
1. Τι ακριβως μπορει να ελεγχαν οι τεχνικοι επι 25 ολοκληρες ωρες?
2. Για να δειχνει purchase date την ημερομηνια που ηρθε στον polakis και οχι την ημερομηνια που ανοιχτηκε
για πρωτη φορα, δεν σημαινει οτι της εκαναν καποιου ειδους reset ?(το οποιο ομως δεν πιανει τις ωρες)
Γιατι να κανουν κατι τετοιο?

Υπαρχει και ενα αλλο ενδεχομενο και απορω που στρεφουμε ολοι τα ματια απο αυτο.
Σε ενα νημα σχετικα προσφατα, καποιοι αναρωτιόντουσαν τι γινεται με τις τηλεορασεις που εχουν καποια
αστοχια και επιστρεφονται μεσα στην εγγυηση προς αλλαγη. Αν καποιος ας πουμε παρει μια tv και στις 5-10
ωρες λειτουργιας της καει το τροφοδοτικο, όντας μεσα στην εγγυηση θα του την αλλαξουν.
Τι γινεται ομως ή τηλεοραση με το επισκευασμενο τροφοδοτικο?
Θα εχετε προσεξει οτι τα προιοντα σε stock ανακατασκευασμενων κλπ ειναι μαλλον ελαχιστα σε σχεση με τον
αριθμο των προιοντων που πηγαινουν για σερβις.
Δεν λεω οτι εχει γινει σωνει και καλα αυτο, παντως αν ειχε γινει θα εξηγουσε πολλα και δεν θα ηταν και
ιδιαιτερα κακο για το φιλο polakis εφοσον θα προκειται για tv που ειχε καποιο προβληματακι το οποιο ομως
διορθωθηκε και κατα τα αλλα ειναι οντως καινουρια.
just my 2 cents...
(Σορυ για τη συνεχιση του οφτοπικ εκ μερους μου, αλλα μου αρεσουν οι γριφοι και τα μυστηρια.)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Samsung PS E8000 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορεί απλά η αντιπροσωπεία όταν βγαίνει κάποια τηλεόραση απο την παραγωγή να την περνάει απο κάποια τεστ κάποιον ωρών ώστε να δεί οτι δουλεύουν σωστά όλα. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος τεχνικός έλεγχος απο τη Samsung πριν βγεί κάτι προς πώληση. Φυσικά αυτό μπορεί να μας το πεί κάποιος που έχει αγοράσει κάποια plasma της Samsung η ακόμα και την ίδια και είχε κάποιες ώρες πάνω οταν την πρωτο-άνοιξε..

Εγω το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι η τηλεοραση να ειναι ανακατασκευασμενη απο τη samsung στα κεντρικα της ουγγαριας, να φτιαχτηκε δηλαδη απο καποια βλαβη και να πουληθηκε και παλι στο κουτι της, Γιαυτο ειχε και 25 ωρες οταν την πηρα. Το θεμα ειναι ομως οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα, και πιστεψτε την εχω ψαξει εξονυχιστικα, μετα απο 4 αλλαγες panasonic 55vt50 και μια αλλαγή ps64e8000. Αν ειχε κατι θα το εβλεπα 100%...Η ταλαιπωρια μου έχει τελειώσει ελπίζω. Καιρος να χαρω την τηλεοραση...

φιλε polakis αρκει να το πιστευεις αυτο και να μην σε τρωει απο μεσα σου.Αν σε τρωει πηγαινε για σειρα f .Οντως για στρωσιμο ειναι απιθανο η 2 μερες σε καταστημα δουλεψε και την στειλαν για καποιο λογο πισω η καποιος την επεστρεψε κατι φτιαχτηκε και αυτο αν ρωτησεις στα κεντρικα με το serial number πες τους οτι οι βιδες εχουν γρατσουνιες στην πλατη που σημαινει οτι εχει ανοιχτει και απαιτω απο σερβις να δω τις ωρες λειτουργειας ειδαλως να σου πουνε τι εχει γινει.Παντως μεγαλες σε ιντσες τηλεορασεις οι ιδιες οι εταιριες στελνουν σε καταστηματα οπως η 65 vt η samsung 64-65 κανουν συμφωνια οτι αν δεν πουληθει την παιρνουν πισω στην εταιρια οπως πολλοι θα κανουν τωρα με τις 84αρες της lg και την 75αρα σασμουνκ που θα υπαρχουν σε καταστηματα

Τι να με τρωει δηλαδη; Εσυ πιστευεις οτι μπορω να αποδειξω κατι; Δεν υπαρχει περιπτωση. Υποτιθεται οτι τα κρυφα μενου δεν τα ξερουμε και απαγορευονται να μπαινουμε γιατι χανουμε και την εγγυηση. Οποτε ουτε καν ασχολουμαι, μιας και η τηλεοραση δουλευει μια χαρα. Αυτο που με απασχολει ειναι ποτε θα βρω λεφτα να την καλιμπραρω. Χεχε

Πόσο πάει το calibration ? Περιμένουμε φώτοοοοοοοο !!!! (πριν την καλιμπράρεις :P)

Απάντηση: Re: Προβληματικά pixel και αμυχή πάνελ σε Samsung 64E8000

Τι να με τρωει δηλαδη; Εσυ πιστευεις οτι μπορω να αποδειξω κατι; Δεν υπαρχει περιπτωση. Υποτιθεται οτι τα κρυφα μενου δεν τα ξερουμε και απαγορευονται να μπαινουμε γιατι χανουμε και την εγγυηση. Οποτε ουτε καν ασχολουμαι, μιας και η τηλεοραση δουλευει μια χαρα. Αυτο που με απασχολει ειναι ποτε θα βρω λεφτα να την καλιμπραρω. Χεχε

Αν δεν κανω λαθος η εγγυηση δεν ισχυει αν πεις οτι μπηκες στο SM.
Για το κρυφο μενου που δειχνει τις ωρες δεν νομιζω να ισχυει.
Απο την αλλη, αυτο θα μπορουσες να το χρησιμοποιησει μονο την ιδια μερα
που την αγορασες και το ειδες, γιατι τωρα πια πως να αποδειξεις οτι ειχε 25 ωρες
στην πλατη της,ΤΟΤΕ. Μονο αν την εχεις ολο το 24ωρο ανοιχτη οποτε και παλι οι ωρες που εχει γραψει
θα ειναι περισσοτερες απο οσες υποτιθεται θα ειχε αν πρωτοανοιγε τοτε.
Και σιγουρα δεν μπορεις να επικαλεστεις και την ημερομηνια αγορας αφου με καποιο τροπο
εφαγε reset.

Για λεφτα τηλ στον Σαμαρα και θα σου στειλει αρκει να του πεις οτι ειναι για καλιμπραρισμα