Προβληματισμοί και προτάσεις για αναπαραγωγή/ripping CD

γιατι τι πειράζει το να εχεις εξωτερικό drive; λεω γω τωρα...
και εγώ το προηγουμενο εχω με το εξωτερικό τροφοδοτικό... αλλά δεν θα με χάλαγε να μπορουσα να του άλλαζα την ram πχ ευκολα και όχι με ξεκοιλιασμα...
αλλά το βλέπω να ξεφευγει πολύ off το νημα οπότε ας τα αφησουμε τα περι νεου vs παλιου mac mini και ας μεινουμε στα του xld...

Question: Does XLD work on drives that utilize C2 error pointers?
Yes: XLD does work on drives that support C2 error pointers.

το ερώτημα είναι πως ξέρουμε αν το drive μας υποστηρίζει c2 error pointers... υπάρχει τρόπος να το βρουμε;

Question: Does XLD work on drives that utilize C2 error pointers?
Yes: XLD does work on drives that support C2 error pointers.

το ερώτημα είναι πως ξέρουμε αν το drive μας υποστηρίζει c2 error pointers... υπάρχει τρόπος να το βρουμε;

κοιτα να δεις στο Eac εχει test αλλα και library που εχει ολα τα drive,στο xld τωρα μια καλη εμπειρικη μεθοδος ειναι να βαλεις ενα ταλαιπωρημενο σιντακι και να δεις αν ζοριζεται αν κανει την απειρη ωρα σημαινει οτι δεν....

Ναι το ξέρω ότι το eac έχει τεστ. Το θέμα είναι να ξέρουμε απο πριν μην γίνει καμία ζημιά.... Μήπως υπάρχει κάποια λίστα με μοντέλα drives που υποστηρίζουν;

Ναι το ξέρω ότι το eac έχει τεστ. Το θέμα είναι να ξέρουμε απο πριν μην γίνει καμία ζημιά.... Μήπως υπάρχει κάποια λίστα με μοντέλα drives που υποστηρίζουν;

τι ζημια? αν δεις οτι στο διλεπτο δεν προχωραει τελος αλλαζεις μεθοδο.
τον παλιο καιρο τους καναμε αλλαγη στο firmware και πολλες φορες εφτιαχνε το πραμα τωρα δεν ξερω τι παιζει ισως να γινεται ακομη εχω σταματησει να σκαλιζω,
επισης θελω να σου πω οτι εχει να κανει και λιγο με τον αναδρομο Ερμη γιατι το Asus του πισι μου εχει c2 a kata to test ,αλλα στην ουσια δεν δουλευει σωστα,ενω το φτωχο
Matshita του μακ εκανε δουλεια,επισης μια αλλη καλη πατεντα ειναι το accurate rip που σημαινει οτι αν ριπαρεις ενα σιντι που τοχουν ριπαρει και αλλοι (και οχι κανενα που δεν το ξερει η μανα του σαν τα δικα μου)κανει συγκριση και παιρνει τιμες offset και αλλα πολλα απο τα ειδη υπαρχοντα ριπ.

Κακό πάντως δε νομίζω να κάνει η απενεργοποίηση του C2 σε καμία περίπτωση.

Απάντηση: Re: Προβληματισμοί και προτάσεις για αναπαραγωγή/ripping CD

Αφήστε τα τεχνικά και πείτε το ουσιαστικότερο : Οτι θέλεις πρίπου ένα μισάωρο για κάθε δισκάκι :rifle:

Το σκανάρισμα των εξώφυλλων (για όσους ασχολούνται) είναι πιο σπαστικό...

Και που να δεις τι όμορφα που είναι να περνάς σετάκια κλασικής μουσικής των 20 CD, έχω τη συσκευασία δίπλα στο PC και όποτε θυμάμαι βάζω το επόμενο.

Μισάωρο μπορεί να θες, αλλά ξεμπερδεύεις με το δισκάκι μια και καλή, μετά ρίξε το στο χρονοντούλαπο στο βάθος αριστερά.

Re: Απάντηση: Re: Προβληματισμοί και προτάσεις για αναπαραγωγή/ripping CD

Και που να δεις τι όμορφα που είναι να περνάς σετάκια κλασικής μουσικής των 20 CD, έχω τη συσκευασία δίπλα στο PC και όποτε θυμάμαι βάζω το επόμενο.

Εμ, για αυτό δεν ακούμε κλασική λεβέντη μ'! :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Προβληματισμοί και προτάσεις για αναπαραγωγή/ripping CD

Κακό πάντως δε νομίζω να κάνει η απενεργοποίηση του C2 σε καμία περίπτωση.

οχι κακο δεν κανει αφου ειναι προαιρετικο και ειναι μονο για χαλασμενα σιντακια, ασε που τις περισσοτερες φορες δεν συνεργαζεται με τα drive

Re: Απάντηση: Re: Προβληματισμοί και προτάσεις για αναπαραγωγή/ripping CD

Το σκανάρισμα των εξώφυλλων (για όσους ασχολούνται) είναι πιο σπαστικό...

Μισάωρο μπορεί να θες, αλλά ξεμπερδεύεις με το δισκάκι μια και καλή, μετά ρίξε το στο χρονοντούλαπο στο βάθος αριστερά.

δεν καταλαβαινω γιατι βασανιζεσαι ετσι, με ποιο προγραμμα παιζεις? με το jriver στο πισι, σου κατεβαζει το εξωφυλο και ισχυει και για τα 20 σιντι εκτος και αν δεν εχω πιασει κατι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προβληματισμοί και προτάσεις για αναπαραγωγή/ripping CD

δεν καταλαβαινω γιατι βασανιζεσαι ετσι, με ποιο προγραμμα παιζεις? με το jriver στο πισι, σου κατεβαζει το εξωφυλο και ισχυει και για τα 20 σιντι εκτος και αν δεν εχω πιασει κατι.

Το εργόχειρο είναι εργόχειρο.
Και τα CD μου δε τα βρίσκεις όλα σκαναρισμένα, και σίγουρα όχι σε PNG 600dpi :p Ασχολίες θα μου πεις … :D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προβληματισμοί και προτάσεις για αναπαραγωγή/ripping

Το εργόχειρο είναι εργόχειρο.
Και τα CD μου δε τα βρίσκεις όλα σκαναρισμένα, και σίγουρα όχι σε PNG 600dpi :p Ασχολίες θα μου πεις … :D
και τι το θες το 600αρι καδρο το βλεπεις?
ολοι οι players ενα μικρο εικονιδιο σου δειχνουν

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προβληματισμοί και προτάσεις για αναπαραγωγ

και τι το θες το 600αρι καδρο το βλεπεις?
ολοι οι players ενα μικρο εικονιδιο σου δειχνουν

Για την προσωπική συλλογή μου το θέλω.

Κοιτά έχω χάσει πολλά δισκάκια όλα αυτά τα χρόνια, έχω γρατζουνίσει άλλα, άλλα μου τα έχουν κλέψει, αλλά είναι δανικά και αγύριστα.

Όποτε τελικά προτιμώ να κρατώ αντίγραφα – το δυνατό πιο πιστά αντίγραφα.

Ε και εντάξει, μιας και σε απασχολεί το Thumbnail , φυσικά και κάνω και ένα μικρό tumb του πρωτοσέλιδου για τα μάτια του Player.

Απάντηση: Re: Προβληματισμοί και προτάσεις για αναπαραγωγή/ripping CD

ok αν κανεις και φυσικα αντιγραφα μαζι σου.
Όχι δε τα τυπώνω εάν αυτό εννοείς, απλά κρατώ και τα scans μαζί με το audio rip.

Γιατί μισάωρο ρε παιδιά;
Σε εμένα σε καλής ποιοτητας δισκάκια (βασικά δεν έχω και καποιο πολύ ταλαιπωρημένο) δεν κάνει τόσο πολύ ... ποτέ!!!
Ριπάρω σε alac!