ΠΡΟΒΟΛΑΚΗΔΕΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ?!!

o Nat είναι διακοπές, εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω..... (γμτ τον υδραυλικό μου μέσα) !!!!!!!!

καλά να περάσετε

Μαζευτηκαμε χθες το απογευματακι στο Verde οι κκ. Μπαμπης Κ., Μανωλης Καστρουνης, Browser, Δημητρης Δημητρακουδης, GeonX, Αλεξης, ο υποφαινόμενος αλλα και δυο μελη που δεν ειχαμε γνωρισει απο κοντα, ο Didiloo και ο g10rg0s των τηλεορασεων!
Περιττό να σας πω οτι ξεκινήσαμε κατα τις 7 και με το μπουρου-μπουρου τραβηξε ως τις 11:30! Δεν ξερω βεβαια αν αυτο οφειλοταν στην ενδιαφερουσα κουβεντουλα ή στις ενδιαφερουσες αιθεριες υπαρξεις που μας περιτριγύριζαν! :D
Παντως η ουσια ειναι οτι η παρεα ειχε πολυ πλακα και μου θυμισε τις πρωτες συναντησεις των τρελων "ματακηδων" πριν αρκετα χρονια...
Θεωρω οτι τετοιες μαζωξεις πρεπει να γινονται συχνοτερα, διοτι καλο το πληκτρολογιο αλλα ακομα καλυτερη η προσωπική επαφή "δια ζώσης"...

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΟΛΑΚΗΔΕΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ?!!

Ακούτε; Εδωσε διαταγή το αφεντικό! Σούζα όλοι!

:p

Εσυ μην μιλας... Δεν φτανει που εκανες το λαμογιο για να πας σπιτι και να παιξεις με την νεα σου τηλεορασουλα, βγαζεις και γλώσσα απο πανω! :p

Η ώρα πέρασε πραγματικά σφεντόνα ..... άρα και ωραία .....

Καλό καλοκαίρι (... και ηλεκτρονικά) σε όλους τους χθεσινούς παρευρισκόμενους .....-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΟΛΑΚΗΔΕΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ?!!

Εσυ μην μιλας... Δεν φτανει που εκανες το λαμογιο για να πας σπιτι και να παιξεις με την νεα σου τηλεορασουλα, βγαζεις και γλώσσα απο πανω! :p
Δικηγόρος πράμα και να ψεύδεσαι…είναι το λιγότερο λυπηρό :p

Τα είπα και στον Δημήτρη (κατά τις 8,30 που πήρε τηλ - κατόπιν διαταγής σου φυσικά :p), ήμουν δουλειά μέχρι 10:30 (αν ήξερα βέβαια ότι θα τελειώνατε 11:30 θα περνούσα μόνο και μόνο για να σου φύγει το απωθημένο της καρότσας (ναι, το γνωστό βανάκι κουβάλησε την tv) :p)

Last edited:
Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΟΛΑΚΗΔΕΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ?!!

Η ώρα πέρασε πραγματικά σφεντόνα ..... άρα και ωραία .....

Την ώρα δεν την πρόσεξα που πέρασε... αλλά κάτι άλλα που πέρασαν... :eek: Ο Larry σήμερα μάλλον πάει για κολάρο..
Ά, κάπου πήρε το μάτι μου και το Geonx... Νομίζω ήρθε έφαγε κι έφυγε...
icon10.gif

Ρε συ τον Larry δεν εγραψα! Και ελεγα τι μου ξεφυγε.. :D
Θα φαω καρφια σημερα το απογευμα στο τενις, αλλο πραμα! :p

Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΟΛΑΚΗΔΕΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ?!!

Μαζευτηκαμε χθες το απογευματακι στο Verde οι κκ. Μπαμπης Κ., Μανωλης Καστρουνης, Browser, Δημητρης Δημητρακουδης, GeonX, Αλεξης, ο υποφαινόμενος αλλα και δυο μελη που δεν ειχαμε γνωρισει απο κοντα, ο Didiloo και ο g10rg0s των τηλεορασεων!
Περιττό να σας πω οτι ξεκινήσαμε κατα τις 7 και με το μπουρου-μπουρου τραβηξε ως τις 11:30! Δεν ξερω βεβαια αν αυτο οφειλοταν στην ενδιαφερουσα κουβεντουλα ή στις ενδιαφερουσες αιθεριες υπαρξεις που μας περιτριγύριζαν! :D
Παντως η ουσια ειναι οτι η παρεα ειχε πολυ πλακα και μου θυμισε τις πρωτες συναντησεις των τρελων "ματακηδων" πριν αρκετα χρονια...
Θεωρω οτι τετοιες μαζωξεις πρεπει να γινονται συχνοτερα, διοτι καλο το πληκτρολογιο αλλα ακομα καλυτερη η προσωπική επαφή "δια ζώσης"...

δυστηχως δεν τα καταφερα..

εαν κανονισετε κατι για οσους μεινουμε πισω τον Αυγουστο,θα συναντηθουμε σιγουρα...-bye-

Χάρηκα που γνώρισα και από κοντά άτομα που ήξερα μόνο από τα γραπτά τους. Η ώρα όντως πέρασε γρήγορα, αλλά αυτό οφείλεται στην πολύ καλή παρέα και την ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων.

Να πω και ένα ευχαριστώ στον Πάνο (panosxgr) που μεσολάβησε, αλλά και μια συγνώμη γιατί ξέχασα να μεταφέρω τους χαιρετισμούς του στην χθεσινή παρέα.

Οντως. Μια χαρα γρηγορα περασε η ωρα, κι αν δεν κατ^$^&νε ο Μπαμπης, μπορει να καθομασταν κιαλλο :flipout:

Χαρηκα κι εγω που τα ειπαμε, και περισσοτερο που γνωρισα και καποια απο τα παιδια που δεν ειχα τη χαρα να τα γνωρισω νωριτερα !!

Στα επομενα με υγεια και ορεξη ......:a0210:

Last edited:
Το ωράριο ήταν 7 με 11:30 για εσάς.. Τι να πω και εγώ που ήμουν εκεί από τις 6 παρα.. :flipout:

Πραγματικά, πολύ καλή συνάντηση, τρομακτικό το εύρος της θεματολογίας, στο τέλος μάλιστα μιλήσαμε λίγο και για προβολείς. :flipout:

Ευχαρίστως να το ξανακάνουμε, γιατί όχι και μέσα στον Αύγουστο μιας και εγώ τουλάχιστον θα λείψω ελάχιστα..

Να παρουσιάσω κι εγώ τις εντυπώσεις μου από την χθεσινή συνάντηση.
Κατ´ αρχάς να τονίσω ότι ως μέλος που AVCLUB είμαι «παλαιό» αλλά ως παρουσία στις εκδηλώσεις, τις συνευρέσεις και τη συγγραφή μνημάτων στο site (total posts: 53+1) εντελώς νέο.
Τα άτομα που γνώρισα ήταν καταπληκτικά, η ατμόσφαιρα της συνάντησης επίσης, το μέρος που επιλέχθηκε έξοχο (αν και η ζέστη την οποία δεν αντέχω ανυπόφορη) και η διάθεση της παρέας άριστη.

Χάρηκα πολύ που συνάντησα και αντάλλαξα απόψεις και σκέψεις με άτομα που ασχολούνται πλέον ημιεπαγγελματικά, θα έλεγα, με το αντικείμενο, αλλά και με πραγματικούς επαγγελματίες του είδους όπως ο κος. Καστρουνης, μιας και η ¨πορεία¨ μου στο hobby που λέγετε ¨ήχος / εικόνα¨ (με ελάχιστες εξαιρέσεις) ήταν μέχρι τώρα μοναχική.

Χάρηκα επίσης που γνώρισα νέα άτομα εκτός του γνωστού μου κοινωνικού περιβάλλοντος, μεταξύ τον οποίων ούτε στιγμή δεν ένοιωσα ¨παρείσακτος¨ αφού με καλοδέχτηκαν στην όμορφη παρέα τους.

Ελπίζω μελλοντικά να έχουμε την δυνατότητα να ξαναβρεθούμε και από την πλευρά μου θα το επιδιώξω, γιατί ευχαριστήθηκα από αυτή την πρώτη συνάντηση… αν και «ΝΕΟΣ».

Παιδιά δεν τα κατάφερα λόγω δουλειάς βρισκόμουν ΚΕφαλονιά...Next time!:grinning-smiley-043

Ωραία συνάντηση.

Να πω ότι ζηλεύω που ήμουν μακρυά?

Ελπίζω τον Αύγουστο που θα είμαι Αθήνα να κανονίσουμε ένα παρόμοιο καφεδάκι.

Πάντα τέτοια.

Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΟΛΑΚΗΔΕΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ?!!

Ωραία συνάντηση.

Να πω ότι ζηλεύω που ήμουν μακρυά?

Ελπίζω τον Αύγουστο που θα είμαι Αθήνα να κανονίσουμε ένα παρόμοιο καφεδάκι.

Πάντα τέτοια.

Βεβαίως Κωστή... Τον Αύγουστο κανόνισέ το και... πήγαινε.
icon10.gif

εμεις θα ειμαστε Πεκινο

Πρώτα θα σε τσεκάρει η WADA και μετά βλέπουμε αν θα πας.
Γυάλιζε το μάτι σου στο Verde .... κάτι δεν πάει καλά :BDGBGDB55: