Ακούτε; Εδωσε διαταγή το αφεντικό! Σούζα όλοι!Μαγκες τα λεμε απο κοντα κατα τις 7..
Ακούτε; Εδωσε διαταγή το αφεντικό! Σούζα όλοι!
![]()
Δικηγόρος πράμα και να ψεύδεσαι…είναι το λιγότερο λυπηρόΕσυ μην μιλας... Δεν φτανει που εκανες το λαμογιο για να πας σπιτι και να παιξεις με την νεα σου τηλεορασουλα, βγαζεις και γλώσσα απο πανω!![]()
Η ώρα πέρασε πραγματικά σφεντόνα ..... άρα και ωραία .....
Μαζευτηκαμε χθες το απογευματακι στο Verde οι κκ. Μπαμπης Κ., Μανωλης Καστρουνης, Browser, Δημητρης Δημητρακουδης, GeonX, Αλεξης, ο υποφαινόμενος αλλα και δυο μελη που δεν ειχαμε γνωρισει απο κοντα, ο Didiloo και ο g10rg0s των τηλεορασεων!
Περιττό να σας πω οτι ξεκινήσαμε κατα τις 7 και με το μπουρου-μπουρου τραβηξε ως τις 11:30! Δεν ξερω βεβαια αν αυτο οφειλοταν στην ενδιαφερουσα κουβεντουλα ή στις ενδιαφερουσες αιθεριες υπαρξεις που μας περιτριγύριζαν!
Παντως η ουσια ειναι οτι η παρεα ειχε πολυ πλακα και μου θυμισε τις πρωτες συναντησεις των τρελων "ματακηδων" πριν αρκετα χρονια...
Θεωρω οτι τετοιες μαζωξεις πρεπει να γινονται συχνοτερα, διοτι καλο το πληκτρολογιο αλλα ακομα καλυτερη η προσωπική επαφή "δια ζώσης"...
Ωραία συνάντηση.
Να πω ότι ζηλεύω που ήμουν μακρυά?
Ελπίζω τον Αύγουστο που θα είμαι Αθήνα να κανονίσουμε ένα παρόμοιο καφεδάκι.
Πάντα τέτοια.
εμεις θα ειμαστε Πεκινο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.