Προβολάκηδες vs. Τηλεορασάκηδες, Νο. 752..+1.

΀ί ΞΈΞ± προτιμούσατΡ Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± βλέπΡτΡ τις ταινίΡς σας, Ξ±Ξ½ ΞΊΟ

• Total voters
    0
Re: BenQ W1070

Συμφωνώ δεν υπαρχει σύγκριση

Φίλε μου την κινηματογραφικη αίσθηση θα την πάρεις μόνο από το πανί σωστά ρυθμισμένο ακόμη και του χιλιάρικου που έπρεπε να τα σκάσεις χοντρά για να δεις αυτήν την εικόνα πριν από χρόνια.

Φίλοι που έρχονται στο σπιτι μου για να δούμε καμία ταινία θέλουνε μόνο την εικόνα του προβολέα...Ακόμη εγώ που είμαι φαν του 3D το βάθος και την αίσθηση δεν μου την εχει δώσει καμία τηλεοραση .

Για να σου δώσω να καταλάβεις ...Είναι το ίδιο να βλέπεις την Τζούλια Αλεξανδρατου σε μεγάλη εικόνα να κοντεύει να σε αγγίξει η στην τηλεοραση.

Μην ξεχνάς το πιο βασικό ...Εδω στο Forum έμαθες για τον βιντεοπροβολεα ...Εδω στο Forum έμαθες για την OLED .

Re: BenQ W1070

Για να σου δώσω να καταλάβεις ...Είναι το ίδιο να βλέπεις την Τζούλια Αλεξανδρατου σε μεγάλη εικόνα να κοντεύει να σε αγγίξει η στην τηλεοραση.

Την ποια;;; :speechless-smiley-0

Το πανί θέλει απολύμανση μετά από αυτές τις δοκιμές;

δεν νομίζω απλά θα πρέπει στο calibration να ανεβάσεις τη θερμοκρασία λευκού στις 7000-7500 για να κάτσει το μπλέ.

Γεμίσαμε άσχετους στο νήμα....η τελευταία ταινία της Τζούλιας (η Τζούλια και οι δυο μαύροι) είναι γυρισμένη σε IMAX 70άρι φιλμ και έχει εικόνα αναφοράς...όλοι οφείλουμε να έχουμε αυτό το blu-ray ως "αναφορά" στην συλλογή μας.. :grinning-smiley-043

Last edited: