Προβολάκηδες vs. Τηλεορασάκηδες, Νο. 752..+1.

΀ί ΞΈΞ± προτιμούσατΡ Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± βλέπΡτΡ τις ταινίΡς σας, Ξ±Ξ½ ΞΊΟ

• Total voters
    0
Re: BenQ W1070

ΕΣΥ θα κρίνεις εμένα ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οπως σέβομαι την άποψη σου πρεπει να δείχνεις σεβασμό και στη δικια μου .

Όταν μια 55αρα τηλεοραση ξεκιναει στα 1000e και παίρνεις με λιγότερα χρήματα προβολεα και ανοίγεις εικονα μεχρι 130" δεν ειναι της πλάκας ;πλούσιος δεν ειμαι και τα βγάζω με πολυ κόπο και κανω δύσκολη ανθυγιεινή και σπάνια δουλειά αλλα οπως και να εχει αν μου αρέσει κατι τα σκάω .Οπως έσκασα προσφορά 2000e για oled και αλλα 1200 για drones (άσχετο)

Απάντηση: Re: BenQ W1070

ΕΣΥ θα κρίνεις εμένα ;

Οπως σέβομαι την άποψη σου πρεπει να δείχνεις σεβασμό και στη δικια μου .

Ποια είναι η δικιά σου?

Να μας ζαλίζεις 3-4 βδομάδες ανοίγοντας 400 νήματα ρωτώντας το ίδιο πράγμα?
Να παίρνεις εκατοντάδες απαντήσεις και να συνεχίζεις να ρωτάς τα ίδια και τα ίδια?
Να καταλήξεις ότι δεν σου κάνει ο προβολέας αλλά μια Oled που δεν χρειάζεται να καλιμπράρεις διότι το καλιμπράρισμα είναι μια άσχετη διαδικασία που χαλάει τα χρώματα? Τα οποία θα ρυθμίσεις εσύ όπως σου αρέσουν?
Να σου έχουν δώσει οδηγίες ώστε να πάρεις καλύτερη εικόνα από τον προβολέα σου και να μην έχεις πατήσει μισό κουμπί ποτέ?

Και μετά από αυτά έρχεσαι να μας πεις ότι οι προβολείς του 1000ρικου είναι της πλάκας?

Ούτε ξέρεις τι σου γίνεται...

Δεν μπορεις μα κρίνεις ποιος ειναι η δεν ειναι για προβολεα οποίος του αρέσει τον παίρνει και κάνει οτι θελει .Εγω που Εγω ενα μηχάνημα των 700e ερασιτέχνης ειναι βάζω προβολεα για 3-4 φορές το μήνα απλά για να πατώ τη μεγάλη εικονα την αίσθηση μάλλον της μεγάλης εικονας .Σε καμία περίπτωση όμως δεν το παίζω ο ξερόλες η ο γκουρού με μια εμπειρία μου 2-3 ετών με μηχανάκια ούτε του χιλιάρικου .

Δλδ επειδη πήρα ενα μηχάνημα φτηνότερο απο μια τηλεοραση δεν θεωρώ τον εαυτό μου και γκουρού .Απλα μιλάω αντικειμενικά έτσι οπως το βλέπει ενα ανθρωπος που δεν ασχολείτε απλά κάνει το κέφι του .Οσο αφορά το ειρωνικό γιος του τάδε που είπες αν πας μια Βόλτα στα μαγαζιά θα δεις πως φεύγουν οι τηλεορασεις των 1000 και 1500 e ακόμα και οι oled πλούσιοι ειναι αυτοί ;

Απάντηση: BenQ W1070

Τι να το παίξεις? Γκουρού? Ούτε τα βασικά δεν γνωρίζεις και έρχεσαι με ύφος 1000 καρδιναλίων να μας μιλήσεις για προβολάκια της πλάκας (του 1000ρικου). Το κακό δεν είναι να μην γνωρίζεις, κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας πράγματα. Το κακό είναι ότι δεν διαβάζεις τίποτα για να μάθεις (ούτε καν δοκιμάζεις) και όλοι που προσπαθούν να σε βοηθήσουν χάνουν τζάμπα τον καιρό τους.

Δλδ επειδη πήρα ενα μηχάνημα φτηνότερο απο μια τηλεοραση δεν θεωρώ τον εαυτό μου και γκουρού .Απλα μιλάω αντικειμενικά έτσι οπως το βλέπει ενα ανθρωπος που δεν ασχολείτε απλά κάνει το κέφι του .Οσο αφορά το ειρωνικό γιος του τάδε που είπες αν πας μια Βόλτα στα μαγαζιά θα δεις πως φεύγουν οι τηλεορασεις των 1000 και 1500 e ακόμα και οι oled πλούσιοι ειναι αυτοί ;

Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο κόσμος με τα λεφτά του. Καλά να είναι να τα έχει και να τα σκορπάει. Ούτε ήρθε κανείς από αυτούς να μιλήσει για προβολάκια της πλάκας εδώ μέσα, εσύ το έκανες. Σ' εσένα απαντώ συνεπώς...

Και πάλι σου λέω δεν μπορεις να κρίνεις ανθρώπους πισω απο ενα πληκτρολόγιο δεν μπορεις κάποιον να κρίνεις άκου που σου λέω ειςαι λάθος .Το Internet και αυτα τα forum ξεγελάνε άκου που σου λέω .Στα λέω γιατι και το ποιος ειμαι και τι ειναι καλός η κακός το ξέρω καλυτερα απο εσένα .Αλλα μη κανείς το λάθος να προσβάλεις ανθρώπους γιατι στη τελική Εγω μένω στο σκαλοπάτι μου ΕΣΥ απλά πέφτεις και δεν το έχεις καταλαβει

Οχι φίλε μου και κουμπάκια πείραξα και πολλα εκανα αλλα δεν γινετε να κανω πίσσα και το σαλονι .Ζει γυναίκα παιδι εδω οκ?

Το link ήταν ενδεικτικό "αγόρι" μου.
Υπάρχουν κι άλλες επιλογές από 38 ευρώ μέχρι και 100 για αλλαγή λάμπας μόνο από κίνα αλλά και ευρώπη.
Ο καθένας και οι επιλογές του όπως προείπα.

Οπως και άλλος ένας φίλος που άσχετο με θεωρούσε δεν ξέρω γύρισε και έγραψε και πολυ ασχολήθηκα μαζι σου πράγμα που δεν εχω πει έτσι ούτε στο τρελό του χωριού

Και οςο αφορά οτι ζάλισα κόσμο τοτε που έψαχνα τι να κανω ναι ζάλισα γιατι ειναι ψειρας και γιατι σέβομαι τα χρήματα μου .Θεωρησα το να δαπάνησω 2400e για λίγο καλυτερο μαυρο που αυτο ήταν το ζητούμενο μου ,που θα γινει μια εγκατάσταση που αισθητικά δεν θα μου αρέσει και διαβάζοντας ελληνικά και ξένα forum οτι ειναι θέμα τύχης το κομμάτι που θα πάρω και αν συμβεί κατι εντος εγγύησης θα περιμενω ενα μήνα να τον πάρω και εκτός εγγύησης θα πληρώσω μεταφορικά .Ε οχι δεν θα πάρω για το λόγο οτι δεν ειναι πλούσιος .Πιστευω για την αίσθηση μεγάλης εικονας ο 1070 ειναι value for money οπως επειδη βλέπω οτι παρακολουθείς και αλλα νήματα εχω γράψει σε αυτα οτι στο θέμα της τηλεορασης αυτη την περίοδο ειναι οι oled αλλιώς οτι φτηνό σε LCD

Και τα συνπεραςματα μου για το προβολεα μου δεν τα εχω βγάλει Εγω εχει περάσει κόσμος και κοσμάκης απο το σπίτι μου κανείς δέμα μπήκες στον πειρασμό αγοράς του παρά την μικρή τιμη .γιατι; Γιατι απλά εκτίμησαν την μεγάλη εικονα αλλα στα αλλα θέματα σε συνδυασμό με το χώρο χάνει .ο κόσμος εχει τηλεορασεις ειναι επηρεασμένος γιατι εχει προχωρήσει πολυ αυτη η τεχνολογία και ο κόσμος καλός η κακός το συγκρίνει με τηλεορασεις .οι προβολακηδες οχι Εγω η ακόμα άλλοι που εχουν έναν προβολεα για ευκαιριακή χρήση δεν ειναι πολλοί στην ελλαδα .Εξω κινούμε κόσμο γνωρίσω υπεραρκετό σε ηλεκρομαγαζα εχω αρκετούς γνωστούς και βγάζω τα συμπεράσματα μου

Αλλα δεν μπορεις να κρίνεις έναν άνθρωπο που πρώτον δεν τον γνωρίζεις και δεύτερον δεν εχει το δικός σου πάθος απλά εχει έναν προβολεα για να βλέπει ενα Σάββατο μια ταινία με την οικογένεια του η στο χωριό του ο καλοκαίρι

Εγω που ασχολούμε και με αλλα πραγματα με ελικόπτερα παλιά με αεροπλάνα και με drones με φωτογραφία υπολογιστές και γενικα gadgets δεν κάθομαι να προσβάλω κάποιον .Οποιος θελει και τα εχει μπορει να κάνει οτι θελει αυτη ειναι η δικια μου φιλοσοφία

Οτι ειναι άσχετος ειναι ο πρώτος που το λέω οκ; Εξάλλου το έχεις καταλάβει απο τις καθημερινές μου επισκέψεις στο forum .Και απο οτι βλέπω γράφεις και στα νήματα των τηλεοράσεων επειδη γράφω Εγω επειδη βλέπεις το Ilzals και σου γυρίζουν τα άντερα; Δεν ξέρω .Ναι τα βασικά δεν ξέρω αλλα απο τα φιλαράκια μου και απο άλλους ανθρώπους ξέρω περισσότερα .Για τα δικά σου δεδομένα ειμαι μικρός .

Και επειδη ξέφυγε η κουβέντα επειδη προσβάλες και το νήμα ειναι για τον 1070 καλο σου βράδυ .

Ιlzals μην συγχεεις και αμεσα την εικονα ενος προβολεα με μιας tv. Αυτο που αποκαλουμε ευχαριστηση βλεποντας μια ταινια, εχει πολλες παραμετρους. Τα σωστα χρωματα, το μαυρο, το μεγεθος της εικονας, ακομα και το πολυκαναλο ηχητικο συστημα θα συμβαλλει.

Δεν ειναι τυχαιο ομως οτι στο ματι το πρωτο πραγμα που μας κανει εντυπωαη και συναρπαζει ειναι το μεγεθος της.
Τι να μουν καποιοι οπου πληρωναν εκατομμυρια (δρχ) πριν πολλα χρονια για να αποκτησουν προβολεα. ?
Και μαλιστα με μαυρο που καμια σχεση με σημερα. Ομοιως τα χρωματα, κατι τραγικες αναλυσεις (1024Χ768) και...και...

Ολοι αυτοι δεν χαρηκαν τις ταινιες τους. ? Σαφως και ναι και η τεχνολογια προχωρα και ολα βελτιωνονται.
Οι προβολεις μπορει να ειναι πιο δυσκολοι στο μαυρο, στην τοποθετηση χωρου κλπ, εξακολουθουν ομως να ειναι οι μοναδικοι που σου δινουν μεγαλη εικονα. Οι προβολεις βελτιωνονται (εστω και αργα) οι τηλεορασεις μεγαλωνουν και βελτιωνονται κι αυτες (εστω και ακριβα)

Σιγουρα ενας προβολεας δεν ειναι για ολους. Κανεις δεν λεει το αντιθετο. Ειτε για λογους χωροταξικους, ειτε για λογους αισθητικους, ή γενικοτερα χρησης και συντηρισης αυτων.

Για αυτο ο καθε ενδιαφερομενος πρεπει να σταθμισει τι θελει και τι του αρεσει. Αν εσυ απολανμανεις την εικονα μιας Tv οσες ιντσες κι αν ειναι αυτες, τοτε ανηκεις στην κατηγορια εκεινων οπου προτιμουν την Tv συμφωνα με την δικη τους αναγκη/γουστα/κοστος.
Σε πληροφορω ομως οτι την εικονα που παιρνεις με ενα μηχανακι κατω του χιλιαρικου λιγα χρονια πριν την πληρωναν πολυ περισοτερα. Το να μην σου αρεσει το μαυρο του βεβαια αφου ουτε τον χωρο μπορεις να αλλαξεις, ουτε το καλυτερο δυνατον απο θεμα ρυθμισεων για να παρεις το μεγιστο απο αυτον, ειναι δικαιωμα σου να επιλεξεις μια tv και αν σε ικανοποιει βεβαια ολα καλα.
Το οτι ικανοποιησε εσενα ομως που ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ με εικονα των 50-60 ιντσων στις ταινιες δεν σημαινει οτι θα ικανοποιησει και καποιον αλλον. Καποιος αλλος θα θεωρησει το ΜΕΓΕΘΟΣ της εικονας πιο σημαντικο για τις ταινιες του ή οτι αλλο παρακολουθει.

Οπως εσενα μπορει να σου φαινεται ακριβο το κοστος μιας λαμπας για 2000 ωρες αλλα αν το βαλεις κατω με χαρτι θα δεις οτι ειναι κατα μεσο ορο 1000 ταινιες. Αν παιζεις μια δυο ταινιες την εβδομαδα κανε τον υπολογισμο ποτε θα ξανα αλλαξεις λαμπα.

Τελος παντων ευχομαι να μην σου παθει καμια ζημια το πανελ της oled (τιποτα δεν ειναι τελειο) γιατι μετα θα αρχισεις να ξεμενεις κι απο επιλογες.

Δεν έχει άλλη συζήτηση μαζί σου. Πάνε να μάθεις να γράφεις δυο αράδες της προκοπής για να καταλαβαίνει και ο άλλος τι διαβάζει και σταμάτα να χρησιμοποιείς το φόρουμ ως chatroom. Ούτε τελείες, ούτε κόμματα, ούτε σειρά, ούτε ειρμός...ό,τι σου έρθει στο κεφάλι το πετάς. Μου πόνεσαν τα μάτια.

Αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου. Μπορείς να συνεχίσεις μόνος σου τις βλακείες για τα προβολάκια της πλάκας του 1000ρικου, που δεν ικανοποίησαν έναν τόσο απαιτητικό θεατή σαν και σένα.

« Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη, το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις. »καλο σας βράδυ

Καλο σου βράδυ

Η λαμπα αυτη αγόρι μου την πουλάει το αμερικανικό Amazon θα ερθει και στο τελωνείο θα βάλουν τους φόρους .Επισης εχει και μεταφορικά και τα δωρεάν μεταφορικά ειναι μόνο για Αμερική .οτι βλέπουν απο Amazon το ανοίγουν στο τελωνείο απο eBay πρεπει να πεις να γράψουν δώρο αλλα αν δουν μεγάλη τη συσκευασία τα ανοίγουν .Για να έχεις το αποτέλεσμα οπως τον πήρες πρεπει να σκάσεις 240e .κινεζιες απο Amazon δεν εχουν αποτέλεσμα .οι ποιο φτηνές λάμπες ειναι απο Epson 100-120ε αλλα τα μηχανάκια τους κάνουν πάνω απο 1500e

Ο προβολεας ειναι ακριβό σπορ και εχει απαιτήσεις .Βασικα θελει ενα δωμάτιο μόνο για προβολή βαμενο με τα ανάλογα χρώματα και θελει λεφτα πολλα λεφτα με φτηνές
Λύσεις αγοράς και εγκατάστασης παίρνεις ενα μέτριο αποτέλεσμα .το λέω Εγω που με απόπειραν αρκετοί απο εδω με τις απόψεις μου και έτσι πήρα μια oled και βρήκα την υγεία μου .για μένα οι προβολείς του 500αρικου και 1000αρικου ειναι για να πάρεις τη μεγάλη εικονα της στιγμής για να πάρεις μαυρο πρεπει να κανείς πίσσα το δωμάτιο .Αν έχεις φράγκα μεζονέτα οκ γινετε αν ζεις σε διαμέρισμα απλά δεν γινετε

Δεν πουλανε τυχαία αυτούς τους προβολείς κατω απο χιλιάρικο τιμη της πλάκας αν σκεφτείς την μεγάλη εικονα απλά παίρνεις τη μεγάλη εικονα και το ανάλογο αποτέλεσμα με αρκετές προϋποθέσεις και απαιτήσεις

Αγαπητε μου τοσο καιρο σε διαβαζω και με αυτα που γραφεις 2 συμβαινουν ....

1ο να εχεις αγορασει χαλασμενο η ελλατωματικο προβολεα

2ο να μην ασχοληθηκες καθολου με τις ρυθμισεις του η τον χωρο σου ....

γιατι τον ιδιο προβολεα εχουμε ολοι μας σχεδον ... και δεν βλεπουμε αυτα που γραφεις !

εγω τουλαχιστον στον δικο μου δεν βλεπω αυτα που γραφεις ! αν δεν σου κανει το μηχανημα πεταξε το πουλα το αλλα μη μας το λες το ξανα λες το ματα ξανα λες !!!!!!

αμαν πια παρε μια ΟΛΕΝΤ παρε εναν 9200 εναν 108920 η καποιον αλλο προβολεα !

αυτα που λες εγω στο Σαλονι μου δεν τα βλεπω με πληρη σκοταδι !!! παρα μονο αν το δωματιο εχει φωτισμο εστω και απο πορτατιφ ..

και συμβουλη φιλικη σταματα να γραφεις με μεταφραστη !!!!!!!!! -bye-

Το μεταφραστή μάλλον εννοείς οτι ειναι ξένος κατι τέτοιο .Η δουλειά που κανω αυτο που κανω ειναι ποιο Έλληνας απο εσένα φιλαράκο και τις ειρωνίες κρατάτες για τα φιλαράκια σου που εδω μέσα υπάρχουν αρκετά απο τι βλέπω εντελώς φιλικά .Τσιφλικη εχετε κάνει το forum δεν μπορούνε να πούνε και κατι αλλο αμάν πια .και αμέσως προσβάλετε και βρίζετε τον άλλον;τι επίπεδο ειναι αυτο τι παιδικά πραγματα .Οπως μικροί περνάμε ενα παιχνίδι και ήταν καλυτερο το δικό μας απο των φίλων μας

Σε αλλο αντίστοιχο forum κάποιος με ειρωνεύτηκε και αμέσως τον κόψανε για κανα μήνα .Αμαν βρε παιδιά τέτοιο πράγμα δεν το εχω ξαναδεί

Μου μιλάς και ΕΣΥ που πήρες έναν 1070 απο το eBay και κατάφερες να προβάλεις σε πορτοκαλί τοιχο και με τέλειο αποτέλεσμα

Ειμαι ελεύθερος μπορω να λέω οτι θέλω και κανείς δεν μπορει να μου στερήσει το δικαίωμα αυτο .

Αν συμφωνούσαν όλοι με ολα ο κόσμος θα ήταν ιδανικός αλλα δεν ειναι τι να κάνουμε

Παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα και να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς. Η σύγκριση προβολέα και τηλεόρασης δεν έχει νόημα.

Το μεταφραστή μάλλον εννοείς οτι ειναι ξένος κατι τέτοιο .Η δουλειά που κανω αυτο που κανω ειναι ποιο Έλληνας απο εσένα φιλαράκο και τις ειρωνίες κρατάτες για τα φιλαράκια σου που εδω μέσα υπάρχουν αρκετά απο τι βλέπω εντελώς φιλικά .Τσιφλικη εχετε κάνει το forum δεν μπορούνε να πούνε και κατι αλλο αμάν πια .και αμέσως προσβάλετε και βρίζετε τον άλλον;τι επίπεδο ειναι αυτο τι παιδικά πραγματα .Οπως μικροί περνάμε ενα παιχνίδι και ήταν καλυτερο το δικό μας απο των φίλων μας

Σε αλλο αντίστοιχο forum κάποιος με ειρωνεύτηκε και αμέσως τον κόψανε για κανα μήνα .Αμαν βρε παιδιά τέτοιο πράγμα δεν το εχω ξαναδεί

Μου μιλάς και ΕΣΥ που πήρες έναν 1070 απο το eBay και κατάφερες να προβάλεις σε πορτοκαλί τοιχο και με τέλειο αποτέλεσμα

Ειμαι ελεύθερος μπορω να λέω οτι θέλω και κανείς δεν μπορει να μου στερήσει το δικαίωμα αυτο .

Αν συμφωνούσαν όλοι με ολα ο κόσμος θα ήταν ιδανικός αλλα δεν ειναι τι να κάνουμε

ειπα σταματα να γραφεις με μεταφραστη ! ενοω χρησιμοποιεις κατι που αλλιωνει το κειμενο και δυσκολευεται καποιος να βγαλει νοημα !!!

οντως μου κατσε καλα ο προβολεας στο τοιχο μου ! και ευτυχως εχω τον πιο τελειο προβολεα τον καλυτερο των καλυτερων ! ελα πλακα κανουμε ....

Δυστηχως η ευτυχώς οποίος εχει άγνοια σε οτιδήποτε είτε τηλεόραση είτε προβολεα είτε hifi ειναι ευτυχισμένος !!
Εχω έναν συνάδελφο στην δουλεια που 2 χρόνια τώρα με είχε ζαλίσει για την συστήματάρα που είχε φτιάξει και έτσι και αλλιώς κλπ κλπ.
Φέτος λοιπόν τον κατάφερα να παει στη έκθεση που έγινε πριν κανένα μήνα ...
Το αποτέλεσμα ηταν να ηρεμήσει το κεφάλι μου και να μιλάει για οτιδήποτε αλλο εκτός απο το συστημα του .
Εχω βάλει σε αγγελια έναν σονυ 90 οπως ξέρετε σε αρκετα καλη τιμη κατα την αποψη μου και έχουν έρθει σπίτι 5 - 6 άτομα για να τον δουν .
Μάλιστα 2 έχουν τολμήσει να φέρουν και τον δικό τους προβολεα για σύγκριση α/β .
Όλοι κατεβάζουν το κεφάλι κάτω και μουρμουράνε οτι δεν το περίμεναν να παίζει τοςο καλα και έτσι και μπλα μπλα για την τιμη ...
Μου έχουν προσφέρει μεχρι λαμπατο ενιςχυτη για ανταλλαγη , ηχεία .
Πως να το κάνουμε ένας προβολεας που είχε 7000 ευρω πάντα θα παίζει καλύτερα απο έναν που εχει 2200 και ας ειναι 3 χρόνια νεότερος .
Το πολυ γέλιο το είχε ένας που έφερε έναν 9200 για να δει εαν εχει διαφορα και επέμενε οτι παίζει καλύτερα και μακράν μάλιστα ...
Οποτε το ξαναγράφω για να το εμπεδώσουν κάποιοι ...
Αυτός που εχει άγνοια ειναι ευτυχισμένος !!!

Απάντηση: Re: Προβολάκηδες vs. Τηλεορασάκηδες, Νο. 752..+1.

Δυστηχως η ευτυχώς οποίος εχει άγνοια σε οτιδήποτε είτε τηλεόραση είτε προβολεα είτε hifi ειναι ευτυχισμένος !!
Εχω έναν συνάδελφο στην δουλεια που 2 χρόνια τώρα με είχε ζαλίσει για την συστήματάρα που είχε φτιάξει και έτσι και αλλιώς κλπ κλπ.
Φέτος λοιπόν τον κατάφερα να παει στη έκθεση που έγινε πριν κανένα μήνα ...
Το αποτέλεσμα ηταν να ηρεμήσει το κεφάλι μου και να μιλάει για οτιδήποτε αλλο εκτός απο το συστημα του .
Εχω βάλει σε αγγελια έναν σονυ 90 οπως ξέρετε σε αρκετα καλη τιμη κατα την αποψη μου και έχουν έρθει σπίτι 5 - 6 άτομα για να τον δουν .
Μάλιστα 2 έχουν τολμήσει να φέρουν και τον δικό τους προβολεα για σύγκριση α/β .
Όλοι κατεβάζουν το κεφάλι κάτω και μουρμουράνε οτι δεν το περίμεναν να παίζει τοςο καλα και έτσι και μπλα μπλα για την τιμη ...
Μου έχουν προσφέρει μεχρι λαμπατο ενιςχυτη για ανταλλαγη , ηχεία .
Πως να το κάνουμε ένας προβολεας που είχε 7000 ευρω πάντα θα παίζει καλύτερα απο έναν που εχει 2200 και ας ειναι 3 χρόνια νεότερος .
Το πολυ γέλιο το είχε ένας που έφερε έναν 9200 για να δει εαν εχει διαφορα και επέμενε οτι παίζει καλύτερα και μακράν μάλιστα ...
Οποτε το ξαναγράφω για να το εμπεδώσουν κάποιοι ...
Αυτός που εχει άγνοια ειναι ευτυχισμένος !!!

Και το ραδιο της Γιαγιας μου ειχε 7000 χιλιαδες δραχμες καποτε αλλα δεν επαιε καλυτερα απο το μπλου τουθ των 80 ευρω σημερα .....

........ πλακα κανουμε μην παρεξηγηθουν μερικοι....