Προβολάκηδες vs. Τηλεορασάκηδες, Νο. 752..+1.

΀ί ΞΈΞ± προτιμούσατΡ Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± βλέπΡτΡ τις ταινίΡς σας, Ξ±Ξ½ ΞΊΟ

• Total voters
    0
Re: Προβολάκηδες vs. Τηλεορασάκηδες, Νο. 752...

Σίγουρα την 110άρα oled. Πριν απ' αυτήν όμως θα έπερνα κάτι φθηνότερο pic1a.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://postimg.org/image/g6m3xezg1/

καλά, το γεγονός ότι όταν η oled 110" κοστίζει όσο ο 1070 του JL , οι προβολείς θα είναι σαν πακέτο τσιγάρα, 8Κ με 10.000 lumen , lazer με 100.000 ώρες λειτουργίας και με contrast κάτι εκατομμύρια προς ένα και θα μπορείς να ανοίξεις από 110 ως 500 ίντσες δεν επηρεάζει πιστεύω την ψηφοφορία ε? :HTEHETH63:

η ψηφορια ειναι γιαμενα ανευ ουσιασ γιατι δεν ειναι με αληθηνα κρητιρια αλλα υποθετικα

Απάντηση: poll

Ορίστε και το poll... :p

Τι είχα να φτιάξω σε έναν φίλο αύριο? Δεν θυμάμαι καλά...πάντως, αν τον δεις, πες του ότι και οι άσπρες μπορντούρες από νυφική δαντέλα, μια χαρά κάνουν για περιθώρια και έχουν και καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος πως όσες κυρίες δουν το κάδρο του, θα το εκτιμήσουν δεόντως!!

Επίσης, η οθόνη δεν χρειάζεται και κάποια ιδιαίτερη ομοιομορφία...η διχρωμία σπάει το αντιπαθητικό γκρίζο και θα εκτιμηθεί δεόντως επίσης από το ασθενές φύλο.

Μην ξεχάσεις να του ευχηθείς καλές βιντεοπροβολές!!:aetsch:

ΥΓ

Αν θέλει DIY oled, έχω έναν τζαμά από κάτω...του χτυπάω ένα τηλεφωνάκι. Τα βασικά για να την κουρμπάρουμε (σφυρί) τα έχω ήδη. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο να αγοράσουμε!!

Τα σεμεδάκια μην ξεχάσεις, σε τζαμά πρόλαβα και πήγα, τοποθετήθηκε ήδη... :laugh:

Απάντηση: Re: Προβολάκηδες vs. Τηλεορασάκηδες, Νο. 752...

η ψηφορια ειναι γιαμενα ανευ ουσιασ γιατι δεν ειναι με αληθηνα κρητιρια αλλα υποθετικα

Ε, άσε και 'συ τα παιδιά να ονειρεύονται!! Τόσο κόπο έχουν κάνει τόσα χρόνια με τα μεγέθη!!:D

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα σεμεδάκια μην ξεχάσεις, σε τζαμά πρόλαβα και πήγα, τοποθετήθηκε ήδη... :laugh:

Φιμέ το πήρες? Κάνει καλύτερο κόντραστ!!

Κάτι τέτοιο!!

https://www.youtube.com/watch?v=xLS7j5BAABE

Τζάμι θα παίζουν οι καράφλες σ' αυτό!!:Banane0:

Re: Απάντηση: BenQ 1070+

κακέ!! :flipout:

όλοι για oled λένε άλλα κανείς δεν παίρνει, "κάτσε μην είμαι ο πρώτος που θα του μείνει στα χέρια" μάλλον σκέφτονται.. :flipout:

Εγώ πάντως περιμένω α) να βγουν επίπεδες και όχι κυρτές, και β) να μην είναι LG, αλλά να έχει κάποιο σοβαρό τσιπάκι επεξεργασίας.
Δεν είναι το να μην μου μείνει στα χέρια...

εγώ θα περιμένω λίγο περισσότερο.... γ) κάτω από χιλιάρικο δ) πάνω από 80 ίντσες :HTEHETH63:

Θα παρει δυο χρονακια .... :p

τζάστ...κάπου τόσο υπολογίζω να μου πάρει να μαζέψω το χιλιάρικο (υπολογίζω και σε "ανάπτυξη" φυσικά)... :afro:

Φιλτατε

Θυμαμαι τις εποχες (δεκαετια του 70) που αγοραζες οικιακες συσκευες ... για μια ζωη !!!
Η αν οχι για μια ζωη, για τριαντα χρονια (γιατι υπαρχει και ο Supersonic που προλαβε
τις εποχες του ... αθανατου ηλεκτρονικου κυκλωματος :p)

Σημερα ...
ακομα και αν δεν σου χαλασει η προπερσινη 55αρα LG, η απαστραπτουσα λαχταριστη
κοπια των 4K καποιου X blockbuster ... δειχνει την πορτα εξοδου στην 55αρα LG !!!!

Εχουμε καταντησει troubleshooters .... οι τηλεορασεις ειναι η διαδρομη τελειοποιησης
της ικανοτητας troubleshooting που διαθετει ο καθενας μας. Παντως, σιγουρα δεν ειμαστε
απλοι, χαλαροι και ευκολοι χρηστες (oσα πανε και οσα ερθουν, βρ'αδρεφε ... -bye-)

Απάντηση: Προβολάκηδες vs. Τηλεορασάκηδες, Νο. 752...

Πανεύκολοι είμαστε...αγοράζουμε όταν και όπου έχουμε ανάγκη. Παρότι και στον χώρο της εικόνας η τεχνολογία εξελίχθηκε σαν φαστ φουντ (ε, φυσικά...εκεί είναι τα φράγκα), τίποτα δεν εμποδίζει τον καταναλωτή να μαθαίνει 5 πραγματάκια και να αξιολογεί πραγματικά τις ανάγκες του. Αλλιώς, ας πάει να τα σκάει στις εταιρείες. Συνειδητές επιλογές κάνει, δεν πρέπει να κλαίγεται μετά. Αν τον παρέσυρε το μάρκετινγκ, ας πρόσεχε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προβολάκηδες vs. Τηλεορασάκηδες, Νο. 752...

Δεν φτάνει που μιλάμε για προβολείς....

Εσύ είσαι τυχερός που σε αγαπάω, αλλιώς, θα είχα τυλίξει τις τηλεορασούλες σου σε 2-3 ποστάκια και θα γινόμασταν μάτσο εδώ μέσα!!:D

Και για να τελειώνουμε με τα παραμύθια, αν εξαιρέσουμε την αντίθεση (καθαρά λόγω τεχνολογίας και τρόπου προβολής) και μερικές γραμμές αναλυτικότητας παραπάνω στην κίνηση, που ακριβώς υστερούν τεχνικά τα προβόλια? Στο grayscale, gamma, χρώμα, ομοιομορφία, ανάλυση, ευκρίνεια?

Για πάμε...:Banane0:

Ε, ναι, αν εξαιρέσουμε το 50% της εικόνας που είναι η αντίθεση, που αλλού να υστερούν...

Έλα βρε Γιώργο, τώρα...εντάξει, είπαμε να έχεις τις προτιμήσεις σου, αλλά, αυτά τα ποσοστά είναι αυθαίρετα. Εκτός, αν ζούσες με ένα μέσο με άπειρη αντίθεση και skin tones κουκουρούκου και gamma gammata.

Δεν είναι η αντίθεση το πρωτεύων χαρακτηριστικό της εικόνας; Στην χρωματική ακρίβεια και την καμπύλη γάμμα το μάτι έχει μεγάλες ανοχές.

Ναι, είναι σημαντικό, αλλά, ποσοστά δεν υπάρχουν. Επίσης, δεν συζητάμε σε διαφορά αντίθεσης ημέρα με τη νύχτα, παρά για μια ελαφρά υπεροχή των τηλεοράσεων στον τομέα αυτό λόγω αυτόφωτου μέσου. Έχεις δει Γιώργο, προβολέα να παίζει σε batcave στις 50-60 ίντσες?

Πώς δεν συζητάμε για διαφορά αντίθεσης ημέρα με νύχτα;
[Αν και στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης. Το ότι στους προβολείς ανταλλάσσει κανείς ποιότητα για ποσότητα και τιμή είναι δεδομένο. Το γιατί κακοφαίνεται, επίσης κατανοητό.]