Αν δεν δούμε με τα μάτια μας, δύσκολο να πούμε..
Πάντως, ο Runco που έχει έρθει στη χώρα μας, είναι πανάκριβος, και από εικόνα δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι "λέει"..
Για λεγε τι ειδες μαστορα..
16900 EυρωΟταν λεμε ακριβός τι εννούμε. και λεω 1,5 ωρα/μερα Χ 365 μερες = 550 ώρες καψιμο την λαμπα.
Στις πόσες ώρες συνήθως αλλαζουμε λάμπα χωρίς να είμαστε ψείρες? Αν θελουμε μια λαμπα τον χρονο απο 300 ε/μ.ο. σε 3 χρονια πιανεις τα 900-1000. Τώρα βεβαια αν πειτε ότι έχει 4-5 χιλ. για ποιοτητα εικονας των 2χιλ, αστο δεν αξιζει.
Τον είδα ελάχιστα και στο όρθιο γιατί βιαζόμουν να φύγω.
Από το πολύ λίγο που είδα μου άρεσε το πολύ καλό μαύρο (για DLP), το περίμενα χειρότερο, μου άρεσαν πάρα πολύ τα χρώματά του που μου φάνηκαν πολύ αληθινά χωρίς εξάρσεις και ψευτοεντυπωσιασμούς κι επίσης το φώς του μου φάνηκε αρκετό.
Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν το judder που ήταν εμφανές.
Αυτά πολύ-πολύ πρόχειρα και με κάθε επιφύλαξη μέχρι να τον δώ έχοντας ηρεμία και χρόνο για λεπτομέρειες.
Α ευκαιρία να προπαραγγειλω κανα δυο μπας και δεν προλαβω!!! Δεν παμε καλά!!!16900 Eυρω
- Θεωρητικά, η εξαφάνιση του τροχού και της ίριδας,
- καλύτερα σφραγισμένο οπτικό μονοπάτι
- λιγότερες εσωτερικές διαχύσεις
κάτι που θα ωφελήσει τόσο στο ANSI Contrast όσο και στην αποφυγή φαινομένων εσωτερικής "θόλωσης" των οπτικών.
Μένει να δούμε αν, πότε και πώς θα υλοποιηθούν και στην πράξη...
Ακομα και θεωρητικα οπως λες δεν μπορω να καταλαβω πως οι τρεις παραμετροι που αναφερεις μπορουν να επιρεασουν θετικα το ANSI Contrast.
Γιαννη υπαρχει καποια πληροφορια οτι τα οπτικα των προβολεων με Led θα ειναι πιο σφραγισμενα απο τα και καλα σφραγισμενα των σημερινων προβολεων;;
Συμφωνω σε γενικες γραμμες. Η τεχνολογια LED ακομα ειναι αγγουρη.
Κούλη, αυτό πώς διαβάζεται; "άγουρη" ή "αγγούρι";![]()
Κούλη, αυτό πώς διαβάζεται; "άγουρη" ή "αγγούρι";![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.