Παιδία καλησπέρα , είμαι καινούργιος στην παρέα σας και στον χώρο γενικά και θα ήθελα όποιος επιθυμεί να βοηθήσει λίγο.Έχω ένα πολύ καλο χώρο για προβολεα (υπόγα 45 τετραγωνικών) και έχω budget πάνω κάτω 3000 για προβολέα και πανι. Απο μία μικρή έρευνα που έχω κάνει έχω καταλήξει σε μερικές επιλογές ( EPSON TW2000 , BENQ 9000, PANASONIC AE2000,OPTOMA HD80 ) αλλά δεν είμαι σίγουρος για την τελική επιλογή.
Το θέμα είναι οτι εκτός απο HD MOVIES (ΕΧΩ ΓΙΑ PLAYER PS3) είμαι και videogamakias και θέλω να τον χρησιοποιώ και για gaming. Μήπως δεν αξίζει να δώσω τόσα λεφτα για προβολέα που θα παιζει 50% ταινίες 50% games και θα ηταν πιο σωστο να καταλήξω σε μια φθηνότερη λύση PANASONIC PT AE200 που απο οτι διάβασα και στο τελευταίο HITECH έχει και GAME MODE .
Ευχαριστώ .:Banane0:
Το θέμα είναι οτι εκτός απο HD MOVIES (ΕΧΩ ΓΙΑ PLAYER PS3) είμαι και videogamakias και θέλω να τον χρησιοποιώ και για gaming. Μήπως δεν αξίζει να δώσω τόσα λεφτα για προβολέα που θα παιζει 50% ταινίες 50% games και θα ηταν πιο σωστο να καταλήξω σε μια φθηνότερη λύση PANASONIC PT AE200 που απο οτι διάβασα και στο τελευταίο HITECH έχει και GAME MODE .
Ευχαριστώ .:Banane0: