ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ + ΠΑΝΙ BUDGET 3000 EYRO

BARKLEY

New member
16 December 2007
6
Παιδία καλησπέρα , είμαι καινούργιος στην παρέα σας και στον χώρο γενικά και θα ήθελα όποιος επιθυμεί να βοηθήσει λίγο.Έχω ένα πολύ καλο χώρο για προβολεα (υπόγα 45 τετραγωνικών) και έχω budget πάνω κάτω 3000 για προβολέα και πανι. Απο μία μικρή έρευνα που έχω κάνει έχω καταλήξει σε μερικές επιλογές ( EPSON TW2000 , BENQ 9000, PANASONIC AE2000,OPTOMA HD80 ) αλλά δεν είμαι σίγουρος για την τελική επιλογή.

Το θέμα είναι οτι εκτός απο HD MOVIES (ΕΧΩ ΓΙΑ PLAYER PS3) είμαι και videogamakias και θέλω να τον χρησιοποιώ και για gaming. Μήπως δεν αξίζει να δώσω τόσα λεφτα για προβολέα που θα παιζει 50% ταινίες 50% games και θα ηταν πιο σωστο να καταλήξω σε μια φθηνότερη λύση PANASONIC PT AE200 που απο οτι διάβασα και στο τελευταίο HITECH έχει και GAME MODE .
Ευχαριστώ .:Banane0:

Θα βοηθούσε λίγο ν' αναλύσεις το χώρο σου...
Διαστάσεις (ΠΧΒΧΥ), Απόσταση μέσου προβολής από πανί, επιθυμητές διαστάσεις πανιού, συνεργαζόμενες υπάρχουσες ή μελλοντικές πηγές (στο σύνολο), ύπαρξη ή όχι υπολογιστή, φωτισμός χώρου (πιθανά παράθυρα)... Μερικές φωτογραφίες θα βοηθούσαν επίσης.

Τέλος, έχεις δει κάποιον από αυτούς τους προβολείς που αναφέρεις; Πως σου φάνηκε;

Νομίζω ότι όλοι έχουν game mode με την έννοια ότι υπάρχει προρύθμιση των παραμέτρων (φωτεινότητα, αντίθεση, χρωματική παλλέτα) που κολακεύει τα games. Τουλάχιστον ο δικός μου επσον 700 έχει ανάλογη προρύθμιση.

Καλύτερα να πάρεις 1080ρ τώρα που οι τμές είναι ήδη αρκετά χαμηλές και έχεις και το αντίστοιχο μηχανάκι υψηλής ανάλυσης στην κατοχή σου. Εγώ θα σύστηνα τον επσον 2000.

δεν θυμάμαι την ονομασία της, όμως στο μάνιουαλ θυμάμαι ότι αναφέρει σαφώς ότι συνιστάται για παιχνίδια .....

Η απόσταση που έχω απο τον τοίχο ειναι περίπου 5 μέτρα , ενω υπάρχουν και δύο μικρά παράθυρα (χωρίς ιδιαίτερο φωτισμό ευτυχώς).Παιδία το βράδυ θα σας στείλω photo αλλα νομίζω οτι με παίρνει για 100" + .
Thanks.:Banane0:

Παιδία έχω δει τον BENQ9000 και μου φάνηκε λίγο σκοτεινός για games αλλά πιο κινηματογραφικός .Αντίθετα ο ΟPTOMA μου φάνηκε πολύ πιο φωτεινός αλλά φοβάμαι μήπως μετα απο ωρα προβολής γίνεται κουραστικός .EPSON και panasonic δεν τους έχω δει αλλά μου έχουν προτείνει απο μαγαζί (ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ) τον PANASONIC που είναι όμως πιο ακριβος .( EPSON2000- 2320 EYRO , PANASONIC - 2680 EYRO . Για αξιοπρεπές πανι 100"+ (δεν με ενδιαφέρει αν είναι αυτόματο ή χειροκίνητο) τι προτείνετε (και σε τι τιμή)?