Kι αυτήν εδώ πού την πας;![]()
Εγώ θα ξεκινήσω λίγο ανάποδα μέχρι να διαβάσω όλο το post.
Μέχρι στιγμής δεν έχω δει 3d της προκοπής. Και για να γίνω ποιο σαφής:
Η Jvc π.χ. χρησιμοποιεί 2 προβολείς ό ένας πάνω από τον άλλον.
Αυτό από μόνο του φανταζει από μακριά ότι δεν θα έχει καλή εικόνα.
Το είδα και μπορώ να σας πω ότι δεν την κολάκευε (την εταιρεία) το αποτέλεσμα.
Σαχετικά καλό ήταν το αποτέλεσμα στο περίπτερο της Samsung.
Από την άλλη η Panasonic ήθελε μόνο ένα προβολέα για να προβάλει 3d. Η εικόνα του ήταν σαφώς καyλύτερη αλλά όχι από αυτήν που είδα στο demo room της ίδιας εταιρείας σε 103 ίντσες plasma.
Για μένα το ερώτημα του νήματος είναι λίγο ουτοπικό. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια. Είναι σαν να κάνουμε συγκριτικό ποιότητας πτήσης ανάμεσα σ' ένα μαχητικό και ένα επιβατηγό αεροπλάνο. Αν θέλουμε να έχει ''τύχη'' για μια απάντηση το συγκεκριμένο νήμα, και εφόσον οι ίντσες των τηλεοράσεων είναι αυτές που είναι και δεν ανοίγουν, ας κλείσουμε την προβολική εικόνα στις 60 ίντσες τροφοδοτώντας και τα 2 μηχανάκια με το ίδιο υλικό από την ίδια πηγή, και ας βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Δεν βάζω καν στην εξίσωση τη διαφορά λειτουργίας και τεχνολογίας της κάθε συσκευής, διότι στο τέλος το τεστ θα καταλήξει χωρίς συμπέρασμα.
Μαλλον δεν εχεις δει σωστα στημενο προβολικο συστημα ή ειχες χειροτερο προβολεα σε σχεση με την τηλεοραση σου..
Τα οποια βασανα δεν οφειλονται τοσο στον προβολεα οσο στο υλικο (πχ κινηση των 24 fps), τα οποια αφορουν και τις τηλεορασεις.
Για εμενα, η τηλεοραση ειναι καλη για να βλεπεις σειρες. Οι ταινιες θελουν ιντσες, αν θες να εχεις κινηματογραφικη αισθηση. Ειδικα οταν μιλαμε για 3D θελουμε ποοολλες ιντσες για να καλυψουμε το οπτικο μας πεδιο (οπως προαναφερθηκε).
Τάκη δυστυχώς οι περισσότεροι κοινοί θνητοί ψωνίζουν τηλεόραση με κριτήριο το τι θα πεί η ...σύζυγος!!!
Ναί ναί ναί...........
Έφαγα στη μουρμούρα συνάδελφο πληροφορικό, που λόγω επαγγέλματος αντιλαμβάνεσαι οτι έχει σχέση με την τεχνολογία ηλ. συσκευών, να μην ψωνίσει τηλεόραση μικρότερη των 42", αφού θα έμπαινε σε απόστση 4,5 μέτρων από τον καναπέ του. Αμ δέ, η σύζυγος απεφάνθη ότι αυτές οι ...κουμούτσες μπαίνουν μόνο στα καφενεία και στις ψησταριές, σιγά μην την βάλω στο σαλόνι μου! Φυσικά τώρα δεν μπορούν να δούν ταινία αφού είναι αδύνατον να διαβάσουν τα γράμματα, αλλά δεν πειράζει, ...βλέπουν ειδήσεις. Με έναν κουμπάρο μου τσακωθήκαμε γιατί του ...επέβαλα πραξικοπηματικά να πάρει 37άρα (κι αυτός 32άρα ήθελε (ελέω συζύγου φυσικά), κι όταν τη ρύθμισα η απάντηση ήταν : έλα μωρέ, σιγά, και τί έγινε! Μετά καμμιά 20ριά μέρες τα ρυθμιστικά φυσικά ήταν αλλού γι´αλλού, αλλά : εμάς η εικόνα έτσι μας αρέσει!!!
Οι υπόλοιποι του άμεσου περιβάλλοντος, ψωνίζουν αυτό που θα τους πεί ο πωλητής (ότι και να τους έχω υποδείξει πρίν την αγορά!) : Γιώργο στο τάδε μαγαζί ήταν ένας υπάλληλος εξαιρετικός, ήξερε τα πάντα ο άνθρωπος λέμε, και με την βοήθειά του ψωνίσαμε ...αυτήν. Νάναι καλά ο άνθρωπος...
Ο χειρότερος όλων αφού έψαξε καλά όλες τις προσφορές σε Alexpac, Carefur και ...σία, κατέληξε σε μια Κινεζιά γιατί αυτή ήταν η φτηνότερη και η δυστυχισμένη παίζει με όλες τις ρυθμίσεις τούμπανο.... (αφού τη σκαλίζει το παιδί ρε Γιώργο, τι να κάνω?). Το τι τελικά βλέπουν?, άσε καλύτερα μην το χαρακτηρίσω!
Blu Ray??? τι είναι αυτό πάλι??? δε μας παρατάς ρε συ Γιώργο με τα τρελλά σου, και σιγά μην πάω να ξαναπάρω ...DVD(!), πρόπερσυ αγόρασα (απ´το Carefur 35 !), μια χαρά παίζει, τι όλη την ώρα αυτή τη δουλειά θα κάνουμε?
Μια χαρά παίζει, τι υψηλές αναλύσεις και ...κουραφέξαλα μας λές, αφού η τηλεόραση το δείχνει σε υψηλή ανάλυση, δεν χρειάζεται τίποτε άλλο!!!
Παιδιά έχω φρικάρει.....
Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια.
διότι συγκρίνετε ντομάτες με αγγούρια.
Τάκη δυστυχώς οι περισσότεροι κοινοί θνητοί ψωνίζουν τηλεόραση με κριτήριο το τι θα πεί η ...σύζυγος!!!
Ναί ναί ναί...........
Έφαγα στη μουρμούρα συνάδελφο πληροφορικό, που λόγω επαγγέλματος αντιλαμβάνεσαι οτι έχει σχέση με την τεχνολογία ηλ. συσκευών, να μην ψωνίσει τηλεόραση μικρότερη των 42", αφού θα έμπαινε σε απόστση 4,5 μέτρων από τον καναπέ του. Αμ δέ, η σύζυγος απεφάνθη ότι αυτές οι ...κουμούτσες μπαίνουν μόνο στα καφενεία και στις ψησταριές, σιγά μην την βάλω στο σαλόνι μου! Φυσικά τώρα δεν μπορούν να δούν ταινία αφού είναι αδύνατον να διαβάσουν τα γράμματα, αλλά δεν πειράζει, ...βλέπουν ειδήσεις. Με έναν κουμπάρο μου τσακωθήκαμε γιατί του ...επέβαλα πραξικοπηματικά να πάρει 37άρα (κι αυτός 32άρα ήθελε (ελέω συζύγου φυσικά), κι όταν τη ρύθμισα η απάντηση ήταν : έλα μωρέ, σιγά, και τί έγινε! Μετά καμμιά 20ριά μέρες τα ρυθμιστικά φυσικά ήταν αλλού γι´αλλού, αλλά : εμάς η εικόνα έτσι μας αρέσει!!!
Οι υπόλοιποι του άμεσου περιβάλλοντος, ψωνίζουν αυτό που θα τους πεί ο πωλητής (ότι και να τους έχω υποδείξει πρίν την αγορά!) : Γιώργο στο τάδε μαγαζί ήταν ένας υπάλληλος εξαιρετικός, ήξερε τα πάντα ο άνθρωπος λέμε, και με την βοήθειά του ψωνίσαμε ...αυτήν. Νάναι καλά ο άνθρωπος...
Ο χειρότερος όλων αφού έψαξε καλά όλες τις προσφορές σε Alexpac, Carefur και ...σία, κατέληξε σε μια Κινεζιά γιατί αυτή ήταν η φτηνότερη και η δυστυχισμένη παίζει με όλες τις ρυθμίσεις τούμπανο.... (αφού τη σκαλίζει το παιδί ρε Γιώργο, τι να κάνω?). Το τι τελικά βλέπουν?, άσε καλύτερα μην το χαρακτηρίσω!
Blu Ray??? τι είναι αυτό πάλι??? δε μας παρατάς ρε συ Γιώργο με τα τρελλά σου, και σιγά μην πάω να ξαναπάρω ...DVD(!), πρόπερσυ αγόρασα (απ´το Carefur 35 !), μια χαρά παίζει, τι όλη την ώρα αυτή τη δουλειά θα κάνουμε?
Μια χαρά παίζει, τι υψηλές αναλύσεις και ...κουραφέξαλα μας λές, αφού η τηλεόραση το δείχνει σε υψηλή ανάλυση, δεν χρειάζεται τίποτε άλλο!!!
Παιδιά έχω φρικάρει.....
Ο πωλητής φταίει. Υποτίθεται πως οι πωλητές βρίσκονται εκεί για να σου πουν αυτά τα 5 πράγματα και όχι απλώς για να περάσουν την παραγγελία.Συμφωνώ αλλά δεν φταίει πάντα ο πωλητής. Αν ο πελάτης δεν φροντίζει να μάθει 5 πραγματάκια προτού αγοράσει ένα προϊών τι ενημέρωση να του κάνει ο πωλητής. Άσε που αν πάρει plasma και δεν ξέρει από burn in και IR θα την κλαίει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.