Prodigy Cube...

Ακόμα κάτι σε σχέση με τις ρυμίσεις του foobar και την cube...
Mε δεδομένο οτι η cube δεν παίζει 24/88.2 θα πρέπει για να ακουσω τέτοια αρχεία να ενεργοποιήσω το resampler.
1) Aυτό που έχει ήδη το foobar είναι οκ ή υπάρχει κάποιο πρόσθετο καλύτερο;
2) Σε τι ανάλυση θα πρέπει να το ρυθμίσω; Απο οτι κατάλαβα το να κάνω τα 24/88.2, 24/96 δεν βγαίνουν σωστά τα "maths" που λέμε και στο χωριό μου αρα καλύτερα να κάνω downsampling σε 24/44.1;
3) Το resampler του foobar επεμβαίνει σε όλα τα αρχεία;
Δλδ θα πρέπει να το απενεργοποιώ στην περίπτωση που η native ανάλυση των αρχείων υποστηρίζεται απο την cube;

το prodigy σίγουρα όταν είναι με τον εσωτερικό διακόπτη στα 96 κάνει upsampling βγαίνουν δεν βγαίνουν τα μαθηματικά.
οπότε διαλέγεις θέλεις upsampling από 88.2 στα 96 ή βολεύεσαι με 88.2 στα 44.1?
Το φούμπαρ επίσης.
Αν το έχεις στο dsp ό,τι ακούς περνάει από εκεί.

Eχει κανει καποιος το firmware update για τα xp που υπαρχει στη σελιδα της audiotrack ? Και αν ναι , ειδε πραγματι βελτιωση ? (χωρις αλλες παρενεργειες )

το prodigy σίγουρα όταν είναι με τον εσωτερικό διακόπτη στα 96 κάνει upsampling βγαίνουν δεν βγαίνουν τα μαθηματικά.
οπότε διαλέγεις θέλεις upsampling από 88.2 στα 96 ή βολεύεσαι με 88.2 στα 44.1?
Το φούμπαρ επίσης.
Αν το έχεις στο dsp ό,τι ακούς περνάει από εκεί.

ok... για το foobar ενταξει... θα ενεργοποιώ το dsp οποτε χρειάζεται!

Για την καρτα ομως δεν το καταλαβα... εσωτερικο διακοπτη;

Τώρα που ακούω με foobar (asio4all... το βρήκα τελικά :) ) μέσω του hub και με την ανάλυση της κάρτας στα 24/96 παίζει καλά!!!

γιατί έχεις βάλει asio4all. δεν παίζει από τη μάνα της η καρτούλα asio;

Καλησπέρα!

Πάνε πάνω από 2 χρόνια που απέκτησα την Cube,με τα ΧP δεν τραβούσε και πολύ και έμεινε στο ράφι.
Προχθές εγκατάστησα τα W7 64bit και είπα να τη δοκιμάσω..καμιά σχέση! τώρα μάλιστα!
ακούγεται πολύ καλά μπορώ να πω, Foobar με wasapi που κατάφερε να παίξει, επίσης με το ''Boom'' πλειερ έπαιξε καλά.

Θέλω να την ακούσω και με Asio αλλά δε παίζει με τίποτα,μπλοκάρει το Foobar και δε μπορώ καν να το ανοίξω όποτε το επιλέγω να κάνει apply, ούτε στο Winamp γίνεται δουλειά με Asio μπλοκάρει.
Ξέρεται τι μπορεί να φταίει? μήπως παιδεύομαι άδικα και δεν είναι το Asio συμβατό με τα Windows 7?

Καλησπέρα!
Πάνε πάνω από 2 χρόνια που απέκτησα την Cube,με τα ΧP δεν τραβούσε και πολύ και έμεινε στο ράφι.
Προχθές εγκατάστησα τα W7 64bit και είπα να τη δοκιμάσω..καμιά σχέση! τώρα μάλιστα!
ακούγεται πολύ καλά μπορώ να πω, Foobar με wasapi που κατάφερε να παίξει, επίσης με το ''Boom'' πλειερ έπαιξε καλά.

Θέλω να την ακούσω και με Asio αλλά δε παίζει με τίποτα,μπλοκάρει το Foobar και δε μπορώ καν να το ανοίξω όποτε το επιλέγω να κάνει apply, ούτε στο Winamp γίνεται δουλειά με Asio μπλοκάρει.
Ξέρεται τι μπορεί να φταίει? μήπως παιδεύομαι άδικα και δεν είναι το Asio συμβατό με τα Windows 7?
Ερωτήσεις:
  1. 'Εχει η κάρτα δικούς της drivers για ASIO Windows 7, 64 bit? Άν όχι, μείνε με το wasapi. Άν ναι, μπορείς να δοκιμάσεις. Τότε:
  2. 'Εχεις κατεβάσει το σχετικό pluh-in του Foobar για ASIO? Άν ναί,
  3. Δοκιμάζεις με τους ASIO drivers της κάρτας. Το ASIO4ALL το ξεχνάς οριστικά.

η cube δεν έχει δικούς της asio drivers.
Μόνο με adio4all δουλεύει και πάλι η βελτίωση είναι από οριακή έως ..τη σφαίρα της αυθυποβολής.

Το Asio4all το τρέχουμε μόνο σε Win XP.
Όχι στα 7άρια Win.
Αφού πλέον τρέχεις τα 7άρια διώξ'το, σβήστο, είναι άχρηστο.

Επίσης, σάν player δοκίμασε αυτόν πού είναι και τζαμπέ:
J. River Media JukeBox 14
Γιά'μένα ο καλύτερος.
(Κατόπιν ρύθμισε και να παίζει από την RAM και θα είσαι άρχοντας)

-bye-

Μανο,εχω την εντυπωση, οτι η Prodigy δεν ειναι συμβατη με asio.
Νομιζω οτι κατι παει να κανει με Asio4all,αλλα παει καιρος που εχω να την χρησιμοποιησω και δεν θυμαμαι καλα.

......ωρε....ολοι μαζι απαντησαμε:drummer:

Αν είχε κανονικό ASIO θα άξιζε η χρήση του και σε win7.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους! η απορία μου λύθηκε - Asio διαγραφή.

τώρα μένει μόνο να δοκιμάσω το J. River Media JukeBox 14 που προτείνει ο Βασίλης,
αυτό να υποθέσω δεν χρειάζεται τίποτα wasapi plugin για να παίξει καλύτερα έτσι?

Re: Απάντηση: Prodigy Cube...

Μα αν έχει κανεις win7 γιατί να πεδεύεται με asio4all και δεν παίζει με wasapi να τελειώνει;

Αν είχε κανονικό ASIO θα άξιζε η χρήση του και σε win7.
Με δύο λόγια έτσι είναι τα πράγματα. Εφόσον έχεις Prodigy Cube και Windows 7 θα παίζεις με Wasapi.

Μην παραλείψεις όμως να δοκιμάσεις και να χρησιμοποιείς το Pure Player του δικού μας Νίκου Πετραλιά.
Ποιοτικά το καλύτερο! :music-smiley-005: