Prodigy Cube...

άντε πάλι....
για τα windows είναι.
ό,τι και νάχεις μετά φούμπαρ, ποτάμι, γουιναμπ βλέπει αυτό.

Να τα μας παλι τα δυσκολα.
Εχω κατεβασει απο το foobar το wasapi και το εβαλα αποσυμπιεζοντας το, στα componet του foobar.
Εδω τι πρεπει να κανω???
Στα 7αρια που εχω ειναι το ιδιο???
Παντως εκει που αναφερει για output μου δινει 3 επιλογες ,αλλα καμμια απο δαυτες δεν ειναι wasapi.
Το φελεκι μου μεσα....παλι μπλεξαμε:bang:

το wasapi είναι επιλογή των windows
είναι κάτι που δεν υπάρχει στα xp. Εκεί έχουμε kernel και δεν θυμάμαι τι άλλο. Και στα ζόρια διαλέγουμε hardware asio του μηχανήματος ή software asio4all όταν το μηχάνημα είναι ορφανό από asio.
τα 7άρια επειδή έχουν αυτό το φρούτο το asapi δεν θες asio.
Όμως....
(εδώ θα υποθέσω διότι δεν πολυασχολούμαι με δαύτα τελευταία) πρέπει να έχεις εγκατεστημένα στο foobar κάτι dllλια για να τρέξουν τα asio κλπ...
Δες λοιπόν τί components δίνουν στο foobar....

δυστυχώς το μπλέξιμο είναι αναγκαίο στα ψηφιακά....

δυστυχώς το μπλέξιμο είναι αναγκαίο στα ψηφιακά....

κατάλαβες λοιπόν γιατί οι χαιεντάδες τα σκάνε?
διότι σου λένε με τον παρά μου, λαλώ και τη λαλά μου.....

με βάζεις να σκέφτομαι και προσπαθώ να το αποφεύγω τελευταία....
στα win κάπου στο control panel sounds θα βάλεις το wasapi....

μετά στο ποταμάκι θα δεις τι θα σου βγάλει στο tools>options>audio>audio output....

Δεν εχει πουθενα επιλογη για wasapi στον πινακα ελεγχου.
Μαλιστα πηρα απο τον foobar το wasapi και το αντεγραψα στα plugin του jriver αλλα και παλι ,πεισματικα εχει μονο αυτεςς τις τρεις επιλογες.
Μητσο, μπας και ετσι παιζει αυτο το μαραφετι στα 7αρια και δεν χρειαζετε τιποτα αλλο???
Εσυ πως παιζεις???

Ψαχνοντας στο internet και με τα φτωχα μου Αγγλικα ,νομιζω οτι αυτη η εκδοση δεν υποστηριζει wasapi.
Μαλλον πρεπει να κατεβασεις το media center.
Το media jukebox δεν...
Τες παντων και ετσι καλυτερα ηχει απο τον foobar.

Οταν εχεις χρονο και διαθεση, ριξε μια καλυτερη ματια απο μενα ,μπας και με ξεστραβωσεις!!!

Ψαχνοντας στο internet και με τα φτωχα μου Αγγλικα ,νομιζω οτι αυτη η εκδοση δεν υποστηριζει wasapi.
Μαλλον πρεπει να κατεβασεις το media center.
Το media jukebox δεν...
Τες παντων και ετσι καλυτερα ηχει απο τον foobar.

Οταν εχεις χρονο και διαθεση, ριξε μια καλυτερη ματια απο μενα ,μπας και με ξεστραβωσεις!!!

Φίλε αν δε χρησιμοποιείς wasapi/asio τότε 99% δεν ακούς 44.1 αλλά 48 που είναι το default … άρα βρες άλλο jriver, ή παίζε με foobar ;-)

Τασο σε προχειρες ακροασεις και ετσι οπως ειναι απο "μαμα", στα αυτια μου ειναι πιο ευχαριστος απο foobar.
Δεν λεω καλυτερος,να το ξεκαθαρισω.
Παντως αν καποιος γνωριζει τι παιζει με το wasapi, ας το καταθεσει ρε φιλαρακια!!!

Θα ήθελα να μου πεί κάποιος φίλος αν έχει χρησιμοποιήσει την prodigy σαν μετατροπέα usb to spdif με κάποιο dac (φθηνό η παλιό που δεν είχε είσοδο usb) και ποιά τα ηχητικά συμπεράσματα που έβγαλε απ' αυτή την χρήση της prodigy;
Κάνει καλά την συγκεκριμένη δουλειά η το M2tech hiface είναι μονόδρομος για τέτοια χρήση;
Θα ήθελα να την χρησιμοποιήσω μελλοντικά γι' αυτήν την δουλειά και με ενδιαφέρει να μάθω πως τα πάει σε αυτό τον τομέα.
Ευχαριστώ.

Την ειχα εγω για μετατροπέα μεχρι που πήρα το hiface 1 το οποιο είναι πολύ καλύτερο για αυτη τη δουλεια ... απο οσο θυμάμαι γιατι τότε ειχα και αλλον dac και αλλον υπολογιστή η διαφορά ηταν μεγάλη!!
Πάντως αν εξαιρεσεις την αδυναμια να παιξει 88,2 μια χαρά την έκανε την δουλεια της... δλδ ως ενδιάμεσο στάδιο εννοώ μεχρι να αγοραστει ενα dedicated interface θα ειναι ΟΚ!

Last edited:
Re: Απάντηση: Prodigy Cube...

Αν δεν έχει wasapi… μακριά.

Ελα βρε μην προσκυνατε τοσο...
αν εχετε πισι με καλη καρτα και ψηφιακη εξοδο (ιδιως οπτικη για γαλβανικη απομονωση) το ποταμι παι ζει απιστευτα καλα...

Απάντηση: Re: Prodigy Cube...

Την ειχα εγω για μετατροπέα μεχρι που πήρα το hiface 1 το οποιο είναι πολύ καλύτερο για αυτη τη δουλεια ... απο οσο θυμάμαι γιατι τότε ειχα και αλλον dac και αλλον υπολογιστή η διαφορά ηταν μεγάλη!!
Πάντως αν εξαιρεσεις την αδυναμια να παιξει 88,2 μια χαρά την έκανε την δουλεια της... δλδ ως ενδιάμεσο στάδιο εννοώ μεχρι να αγοραστει ενα dedicated interface θα ειναι ΟΚ!

Μιχάλη αυτό ήθελα να μάθω,αν μπορώ να ''βολευτώ προσωρινά'' με την prodigy και κάποιο φθηνό η παλιό dac που δεν θα έχει είσοδο usb.
Ευχαριστώ.