Προενισχυτής για τον Chord 1050

Μαζί με εσένα χαιρόμαστε και εμείς… προχώρα :-)

Ωραίος !!! Καλορίζικος ο προ Τάκη :2thumb22sup:
Πρωινός είναι, δηλαδή το μεσημεράκι τον πρωτόπαιξα.
Και ο BenQ W 6000, πάνω από το ρακ των στερεοφωνικών είναι και το πανί.
w6000.jpg

Η μόνη (καλοπροαίρετη) παρατήρηση, μήπως να μην πατάει ο προ στον τελικό ??
Η Chord δεν ανεβάζει εύκολα θερμοκρασίες και η απόσταση μεταξύ προ τελικού είναι περίπου 3 cm. Αν δω και ζεσταθεί θα τον αλλάξω θέση. Ευχαριστώ πάντως.
Αν βάλω από πάνω τον τελικό θα έχει λιγότερη απόσταση για να αναπνέει.

Καλορίζικο το σετ !!
Το σύστημα φαίνεται πολύ καλό.

Το θέμα τοποθέτησης δεν είναι τόσο ζέστης, όσο απομόνωσης. Δοκίμασε να αλλάξεις θέσεις, να δεις πως θα ακουστεί.

Re: Απάντηση: Προενισχυτής για τον Chord 1050

Καλορίζικο το σετ !!
Το σύστημα φαίνεται πολύ καλό.

Το θέμα τοποθέτησης δεν είναι τόσο ζέστης, όσο απομόνωσης. Δοκίμασε να αλλάξεις θέσεις, να δεις πως θα ακουστεί.
Τι εννοείς απομόνωση δεν καταλαβαίνω, να απομονωθεί από τι, δεν έχει κάτι μηχανικό για να το ενοχληθεί από κραδασμούς ή κάτι τέτοιο, επίσης είναι πάνω σε κώνους.

Η μόνη (καλοπροαίρετη) παρατήρηση, μήπως να μην πατάει ο προ στον τελικό ??
Μια ερώτηση Ανδρέα, έχω το Yamaha CD S 2000 αν του συνδέσω στην ψηφιακή ένα Dac θα πάρω καλύτερο αποτέλεσμα ;;;
Κάνω την ερώτηση γιατί έχω δυο εμπειρίες, μια το CD της Chord που έφερε ο αντιπρόσωπος εδώ και έπαιξε καλυτέρα από το δικό μου και μια ακόμη από την τελευταία ακρόαση που κάναμε είχε στον ημιώροφο ένα Esoteric και ήταν συνδεδεμένο με ένα Dac, όταν έπαιξε μόνο του το Esoteric έπαιξε καλύτερα.
Όσο για τον προ τελικό είναι σχεδιασμένα να παίζουν το ένα πάνω από το άλλο.

Attachments

• lo res 7.1 web(1).jpg
    lo res 7.1 web(1).jpg
    20 KB · Views: 9
  • 2400 and 8000R blue small.jpg
    2400 and 8000R blue small.jpg
    27.3 KB · Views: 11
Ποιό dac ήταν συνδεδεμένο με το Esoteric, Πάνε?

Καλοάκουστα και από εδώ, βεβαίως, βεβαίως!

Επίσης φρόντισε και για μια παρουσίαση του συστήματος,όταν νοιώσεις ότι είσαι έτοιμος, στο αντίστοιχο νήμα...

Μια ερώτηση Ανδρέα, έχω το Yamaha CD S 2000 αν του συνδέσω στην ψηφιακή ένα Dac θα πάρω καλύτερο αποτέλεσμα ;;;
Κάνω την ερώτηση γιατί έχω δυο εμπειρίες, μια το CD της Chord που έφερε ο αντιπρόσωπος εδώ και έπαιξε καλυτέρα από το δικό μου και μια ακόμη από την τελευταία ακρόαση που κάναμε είχε στον ημιώροφο ένα Esoteric και ήταν συνδεδεμένο με ένα Dac, όταν έπαιξε μόνο του το Esoteric έπαιξε καλύτερα.
Όσο για τον προ τελικό είναι σχεδιασμένα να παίζουν το ένα πάνω από το άλλο.

Τάκη επειδή το yamaha είναι καλό player, για να ακούσεις καλύτερα με ψηφιακή σύνδεση σε dac, νομίζω ότι το dac πρέπει να είναι τουλάχιστον στην κατηγορία των τριών που ακούσαμε σπίτι μου (weiss 202, antelope, wyred4sound). Βέβαια μετά μπαίνει το ζήτημα, πόσο καλύτερα που να αξίζει μία επένδυση από 2 έως 3 χιλιάδες ευρω.....

Καπετάνιε ευχαριστώ πολύ. Το Dac είναι αυτά τα κουτάκια στα δεξιά, το ένα είναι το Dac( σε μαύρο και ασημί ) και το άλλο το τροφοδοτικό. . Νομίζω είναι το antelope το θυμήθηκα με το που είδα την απάντηση του Ανδρέα.

Attachments

• DSC00445.jpg
    DSC00445.jpg
    61.3 KB · Views: 39
Last edited:
Η αλήθεια είναι πως αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το W4S DAC-2. Κατασκευάστηκα φαίνεται πολύ κάλο . Υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι πως αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το W4S DAC-2. Κατασκευάστηκα φαίνεται πολύ κάλο . Υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.

Ο ευκολοτερος τροπος ειναι να το παραγγειλεις απο αγγλια (http://www.itemaudio.co.uk/). Θα το πληρωσεις καπου στα 1600+.

Αν εχει καποιον στην αμερικη, μπορεις να τον αγγαρεψεις να στο φερει.
(ετσι εκανα και εγω, μου κοστισε 1050 ευρω)

Ο ευκολοτερος τροπος ειναι να το παραγγειλεις απο αγγλια (http://www.itemaudio.co.uk/). Θα το πληρωσεις καπου στα 1600+.

Αν εχει καποιον στην αμερικη, μπορεις να τον αγγαρεψεις να στο φερει.
(ετσι εκανα και εγω, μου κοστισε 1050 ευρω)

αν γίνει αγορά στα τυφλά εγώ θα έπαιρνα αυτό
http://www.itemaudio.co.uk/calyx_dac.html
τι θα έπαιρνα δλδ ψήνομε άσχημα :Banane0: