Πρωινός είναι, δηλαδή το μεσημεράκι τον πρωτόπαιξα.Ωραίος !!! Καλορίζικος ο προ Τάκη :2thumb22sup:
Η Chord δεν ανεβάζει εύκολα θερμοκρασίες και η απόσταση μεταξύ προ τελικού είναι περίπου 3 cm. Αν δω και ζεσταθεί θα τον αλλάξω θέση. Ευχαριστώ πάντως.Η μόνη (καλοπροαίρετη) παρατήρηση, μήπως να μην πατάει ο προ στον τελικό ??
Τι εννοείς απομόνωση δεν καταλαβαίνω, να απομονωθεί από τι, δεν έχει κάτι μηχανικό για να το ενοχληθεί από κραδασμούς ή κάτι τέτοιο, επίσης είναι πάνω σε κώνους.Καλορίζικο το σετ !!
Το σύστημα φαίνεται πολύ καλό.
Το θέμα τοποθέτησης δεν είναι τόσο ζέστης, όσο απομόνωσης. Δοκίμασε να αλλάξεις θέσεις, να δεις πως θα ακουστεί.
Μια ερώτηση Ανδρέα, έχω το Yamaha CD S 2000 αν του συνδέσω στην ψηφιακή ένα Dac θα πάρω καλύτερο αποτέλεσμα ;;;Η μόνη (καλοπροαίρετη) παρατήρηση, μήπως να μην πατάει ο προ στον τελικό ??
Μια ερώτηση Ανδρέα, έχω το Yamaha CD S 2000 αν του συνδέσω στην ψηφιακή ένα Dac θα πάρω καλύτερο αποτέλεσμα ;;;
Κάνω την ερώτηση γιατί έχω δυο εμπειρίες, μια το CD της Chord που έφερε ο αντιπρόσωπος εδώ και έπαιξε καλυτέρα από το δικό μου και μια ακόμη από την τελευταία ακρόαση που κάναμε είχε στον ημιώροφο ένα Esoteric και ήταν συνδεδεμένο με ένα Dac, όταν έπαιξε μόνο του το Esoteric έπαιξε καλύτερα.
Όσο για τον προ τελικό είναι σχεδιασμένα να παίζουν το ένα πάνω από το άλλο.
Η αλήθεια είναι πως αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το W4S DAC-2. Κατασκευάστηκα φαίνεται πολύ κάλο . Υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.
Ο ευκολοτερος τροπος ειναι να το παραγγειλεις απο αγγλια (http://www.itemaudio.co.uk/). Θα το πληρωσεις καπου στα 1600+.
Αν εχει καποιον στην αμερικη, μπορεις να τον αγγαρεψεις να στο φερει.
(ετσι εκανα και εγω, μου κοστισε 1050 ευρω)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.