Προενισχυτών το ανάγνωσμα!

Νίκο δεν το έχω δοκιμάσει αλλά είμαι βέβαιος ότι γίνεται.
Χρειάζεται να παρακαμφθεί ο receiver (κόβοντας τις σχετικές νησίδες) και οδηγώντας απ' ευθείας τα pins BCK, DATA και WS.

Νίκο δεν το έχω δοκιμάσει αλλά είμαι βέβαιος ότι γίνεται.
Χρειάζεται να παρακαμφθεί ο receiver (κόβοντας τις σχετικές νησίδες) και οδηγώντας απ' ευθείας τα pins BCK, DATA και WS.

Αργυρη γινεται ευκολα σε μια μικρη πλακετα με το 1543 και το τροφοδοτικακι του
που μπορεις να το βαλεις ευκολα σ ενα player που χρησημοποιει το διαυλο I2S.
Πως ακουγονται τα 8 παραλληλα σε σχεση με το ενα?

Attachments

• 01.jpg
    01.jpg
    154.3 KB · Views: 46
Πως ακουγονται τα 8 παραλληλα σε σχεση με το ενα?

Δημήτρη, DAC με ένα TDA είχα κάνει πριν τρία χρόνια οπότε δεν είχα την ευκαιρία να τα ακούσω δίπλα-δίπλα.

Λόγω όμως του θεωρητικού πλεονεκτήματος της παράλληλης σύνδεσης (αλληλοαναίρεση του σφάλματος μετατροπής, αυξημένη παροχή ρεύματος), δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση το ένα να παίζει καλύτερα από τα οκτώ.

Βέβαια, hifi είναι αυτό, δεν είναι και για να ορκίζεται κανείς :coool: :ernaehrung004:

Δημήτρη, DAC με ένα TDA είχα κάνει πριν τρία χρόνια οπότε δεν είχα την ευκαιρία να τα ακούσω δίπλα-δίπλα.

Λόγω όμως του θεωρητικού πλεονεκτήματος της παράλληλης σύνδεσης (αλληλοαναίρεση του σφάλματος μετατροπής, αυξημένη παροχή ρεύματος), δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση το ένα να παίζει καλύτερα από τα οκτώ.

Βέβαια, hifi είναι αυτό, δεν είναι και για να ορκίζεται κανείς :coool: :ernaehrung004:

Δεν ναμφισβητητω την υπεροχη της παραλλης συνδεσης απλα
η απορια ειναι, αν ο receiver ( ή ο decoder, αν προκειται για ολοκληρωμενο player)
μπορει να οδηγησει επαρκως πολλα παραλληλα.
Παντως θα δοκιμασω σε καποια στιμγη με 4 παραλληλα μιας και εχω τα ολοκληρωμενα
Χαιρετισμοι-bye-

Ξεφυγαμε απο το πολυ ενδιαφερον θεμα των προενισχυτων.
Καλυτερα να ανοιξουμε αλλο θεμα για τα dac.

Σωστά, κάναμε κανονικό highjack με τα όλα του.

Πάνο επανέφερέ μας στην τάξη. Τι νεώτερα υπάρχουν για τον pro με το σίδερο του Τυροβολά-san. Θα μπεί σε κουτί ?