Πρόγραμμα που να ψάχνει ip δικτύου για όσο το δυνατών γρηγορότερο ίντερνετ

μόνο και μόνο για το κείμενο του johnjohn δεν θα έπρεπε να διαγραφεί το παρόν thread (μπορεί απλά να κλειδωθεί) για να το διαβάζουν και να μαθαίνουν
όλοι όσοι νομίζουν ότι με "μαγγανείες" θα κάνουν την πλάκα τους άσχετα με το αν με αυτή τους την κίνηση μπορούν να κάνουν μια ολόκληρη εταιρεία άνω κάτω.

+111

μόνο και μόνο για το κείμενο του johnjohn δεν θα έπρεπε να διαγραφεί το παρόν thread (μπορεί απλά να κλειδωθεί) για να το διαβάζουν και να μαθαίνουν

+ 1

Συμφωνω και εγω να μην διαγραφει το θεμα (επισης δεν μου αρεσε η αντιμετωπιση που δεχτηκε το μελος λες και ρωτησε η εκανε κατι ανηκουστο )...μονο και μονο για το ποστ του jonh το οποιο αντικατοπτριζει πληρως την καθημερινη πραγματικοτητα που εχουν να αντιμετωπισουν οι admin ,και ..αποθαρυνει μερικους που θα εβλαπταν την εικονα τους σε μια εταιρεια .Επισης το θεμα μπορει να ειναι λιγο ασχετο με τη θεματολογια του φορουμ αλλα ειναι ...καθημερινο προβλημα και ανησυχια μερικων..:flipout:...οποτε...

Last edited:
Να συμπληρώσω τότε και τα εξής:

Μια ακόμα παράμετρος που ελέγχεται συχνά είναι το συνολικό μέγεθος του mail traffic ανά χρήστη. Στο top of the list ειναι συνήθως άτομα που προωθούν email με μεγάλα attachments σε πολλούς παραλήπτες. Προσπαθείτε οσο μπορείτε τα μεγάλα attachments να μην τα προωθείτε καθόλου, ή τουλαχιστον να τα προωθείτε σε τρια τεσσερα ατομα μονο και όχι σε δεκάδες, γιατι αλλιώς ανεβαίνετε στην κορυφή της λίστας με τα σχετικά στατιστικά, χωρις να υπάρχει και σπουδαίος λόγος για κάτι τετοιο. Εχω βρεθει και εγω στην κορυφή της λιστας που παρακολουθούσα εγω ο ιδιος (!!), για να καταλαβετε ποσο ευκολα/γρηγορα μεταβαλλονται τα στατιστικα.

Να πω πως ΔΕΝ ενδιαφέρει το ΙΤ, αλλα συχνά ούτε και την διοίκηση, αν διακινουνται mail με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Ισα-ίσα αυτο φτιαχνει την διαθεση του εργαζόμενου κατι που το θελουν όλοι. ΕΝΟΧΛΕΙ όμως όταν αυτό γινεται σε υπερβολή, για λόγους traffic και STORAGE. Για όσες εταιρίες δεν εχουν archiving software (που αποθηκευει τα data με εξυπνο τρόπο) το μεγεθος που καταναλωνουν τα μεγαλα attachments στον mail server ειναι απιστευτο και γι αυτό καλό ειναι να σβήνετε από το mailbox σας τετοια mail αφου τα διαβασετε (και στο Inbox και στα Sent Items). Ακομα και στην περίπτωση που το delivery ειναι σε .pst στο pc σας και οχι πανω στο mailbox δεν υπαρχει κανενας λόγος να εχετε μεγαλο .pst και να καθυστερείτε.

Κατι ακόμα: Υπάρχει και η εξής άποψη στο θέμα της "επικίνδυνης" δραστηριότητας ενός χρήστη: Λεει ο χρήστης: - "Ας φροντίζατε να μην έχω πρόσβαση ούτε σε τσόντες ούτε σε peer to peer. Εγω δεν ξερω τι ειναι επικινδυνο ή όχι και δεν ειναι η δουλειά μου να το ξέρω"

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση. Σαφώς και το ΙΤ πρεπει να φροντίζει για τα παραπάνω. Ειναι υποχρέωσή του. Ομως δυστυχώς αυτό δεν ειναι πάντα εφικτό, γιατι στις περισσότερες των περιπτώσεων χρειάζεται να γίνουν μεγάλα έξοδα για να αγοραστεί το απαιτούμενο software αλλά και hardware και το budget οπως ξερουμε δεν ειναι πάντα απλόχερο. Συνεπώς συχνά γίνεται προσπαθεια και απο το ΙΤ να αντιμετωπίζονται τετοιες καταστάσεις μερικές φορες με ελλειπή μέσα ώσπου να εγκριθουν οι σχετικές δαπάνες. Γι αυτό χρειάζεται και η συνεργασία του χρήστη. Σε αλλες περιπτώσεις το ΙΤ δεν ...εχει την πολυτέλεια να ασχοληθεί εκτενώς με το security γιατι συχνά δεν υπάρχουν τα απαραίτητα resources (ανθρωπων και χρόνου), παρά το γεγονός ότι το θέμα της ασφάλειας είναι κρίσιμο, αναλογα και με το αντικείμενο κάθε εταιρίας βέβαια. Συνεπώς η συνεργασία του χρήστη ειναι πάντα πολυτιμη.

Μια και έγινε πιο δημιουργική η συζήτηση να αναφέρω και εγώ ένα χαρακτηριστικό (πρόσφατο κιόλας) γεγονός:
Με καλεί η ιδιοκτήτρια μιας εταιρίας σχεδόν αγανακτισμένη γιατι η 24αρα γραμμή τους σέρνετε πάλι...

Αν και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι θα στέλνουν κάποιο πολύ μεγάλο mail ή θα "τραβάει" πελάτης τους κάποιο μεγάλο αρχείο απο τον FTP και θα έχει "γονατίσει" η γραμμη απο το μεγάλο upload μπαίνω στον server και βλέπω ότι αντίθετα η γραμμή κατεβάζει του σκοτωμού! Αφού δεν κατέβαζε τίποτα ο server αναγκάστηκα και άνοιξα έναν sniffer να δω ποιος κατεβάζει...

Έτσι είδα ότι το δεξι χέρι της διευθύντριας (πάνω απο 50 ο άνθρωπος) κατέβαζε πορνοταινίες!! Μην έχοντας άλλη επιλογή εξήγησα στην γυναίκα που οφειλόταν το πρόβλημα και περιττό να σας πω το σοκ της! Μάλιστα ήρθε σε τόσο δύσκολη θέση που μου ζήτησε να τον καλέσω και να του πω ότι τυχαία ανακάλυψα τι έκανε και να σταματήσει, κρύβοντας ότι το γνωρίζει η ίδια, όπως και έκανα.

Ο νοών νοήτω....

Πιστεύω έκανα μια απλή ερώτηση που σχεδόν σε όλους τους έλληνες έχει περάσει από το μυαλό(Μην πω και σε εσάς που τώρα το παίζετε θιγμένοι) αλλά εσείς αμέσως να με σταυρώσετε και να με λιθοβολήσετε....
Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτο σας λέει τίποτα???

Τέλος με την ίδια λογική θα μπορούσα να σας την πω κι εγώ για το ότι έχετε πειρατικό λογισμικό και παιχνίδια στο pc σας(Γιατί στάνταρ όλοι έχετε...)
Αλλά όπως είδατε δεν ανέφερα καν το θέμα παρά μόνο όταν εσείς με σταυρώσατε.

Επί την ευκαιρία τι είδους προγράμματα είναι τα sniffer και ποιο είναι το καλύτερο της κατηγορίας του?

Last edited:
Φίλε fits, καλά όλα αυτά που λες, αλλά δεν λαμβάνεις υπόψη σου δύο πράγματα:

Οι απαντήσεις που πήρες αποσκοπούσαν στο δικό σου καλό, δηλαδή το να μην βρεθείς έκθετος απέναντι στην εταιρία σου. Η επιμονή σου στο να βρεις το "παραθυράκι" σε έθεσε δικαίως υπό κρίση. Θα μπορούσα να δώσω και άλλες προεκτάσεις στο θέμα, αλλά θα ήμουν εκτός κανονισμών.

Δεύτερον, βρίσκεσαι σε ένα δημόσιο δικτυακό χώρο, ο οποίος ενδέχεται να αντιμετωπίσει νομικό κίνδυνο αν παρόμοια ερωτήματα έπαιρναν τις απαντήσεις που περίμενες. Και ο νόμος δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το επιχείρημά σου περί αναμάρτητων.

Φίλε fits79, για αρχή το παραπάνω μήνυμά σου το οποίο κατηγορεί όλους μας ότι έχουμε πειρατικό λογισμικό μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει αφορμή για να φας προειδοποίηση, αν όχι ban.

Όπως κανένας εδώ μέσα δεν συζητάει για πειρατικό λογισμικό, έτσι και εσύ δεν θα έπρεπε να συζητάς για τρόπους υποκλοπής δικαιωμάτων τα οποία δεν σου έχουν αποδοθεί.

Επίσης, βάση των παραπάνω post σου, είναι παραπάνω από προφανές ότι δεν πρέπει να πέσει στα χέρια σου sniffer, οπότε λογικά κανείς μας δεν θα σε βοηθήσει. Βέβαια, υποψιάζομαι ότι τελικά όλο και κάποιο θα βρεις, χρησιμοποιήσεις, και τελικά κάποιος admin θα αναλάβει το άχαρο έργο του να σου κόψει τελείως την πρόσβαση στο internet, αν είσαι τυχερός.

Αν εγώ έπιανα συνάδελφο μου να τρέχει τέτοιο πρόγραμμα, θα βεβαιωνόμουν ότι στο μέλλον θα μπορεί να τρέχει μόνο word και excel. Ούτε καν το My Computer δεν θα του άνοιγε.

Φιλικά πάντα.

Καλησπέρα σας.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αναζήτηση στις ip δικτύου που έχει μια εταιρία ώστε να σου βγάζει τα αποτελέσματα στο ποια ip είναι ποιο γρήγορη στο σερφάρισμα - κατέβασμα αρχείων από το ίντερνετ και αν είναι κλειδωμένη(Και αν γίνετε να σου λέει και τον κωδικό θα είναι ότι καλύτερο).
Αν ναι πως λέγετε αυτό το πρόγραμμα?

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

.......................

Επί την ευκαιρία τι είδους προγράμματα είναι τα sniffer και ποιο είναι το καλύτερο της κατηγορίας του?

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043.................δεν έχεις αντίπαλο.

λοιπόν επειδή τυχαίνει να είμαι administrator σε τράπεζα, εχω να πω στον φιλο το εξής, καλοπροαίρετα παντα:

Σε συμβουλευω να κανεις download απο το σπιτι σου και οχι απο την δουλειά σου. Αυτό αν σε ενδιαφέρει η εικόνα σου στον χωρο εργασίας σου. Προφανώς δεν σε ενδιαφέρει, αλλά το μήνυμα δεν απευθύνεται μόνο σε σενα.

Ξερεις ποσες φορές εχουν ερθει εξαλλοι συναδελφοι και συναδελφισες φωνάζοντας ότι "εχασαν τα αρχεια τους", οτι "δεν μπαινουν σε μια σελιδα στο internet" και οτι συντομα αποδείχτηκε ότι επροκειτο για τσόντες ? Το μονο που καταφεραν ήταν να γίνουν ρεζίλι.

Υπαρχει η δυνατότητα να καταγραφονται τα πάντα (προσεξε, ειπα υπαρχει η δυνατότητα, όχι οτι όντως καταγράφονται) για λόγους ασφαλείας και στατιστικών. Για τεχνικούς λόγους και οχι παραβιασης δικαιωμάτων οπως θα βιαστεί να σκεφτεί καποιος ευθικτος. Χ_στηκε ο καθε admin αν εσυ δουλευεις ή όχι η αν παίζεις ολη μερα πασιέντζα. Αν όμως μου κολλήσεις το δικτυο ιούς ή μου καθίζεις την γραμμή - την οποια παρεπιπτόντως χρησιμοποιεί η κάθε εταιρία μεταξύ αλλων και για να βγαζει και χρηματα με τα οποια σε πληρωνει κι ολας - επειδή κατεβάζεις από το rapidshare, σε εχω σκίσει (δεν αναφερομαι σε σενα βεβαια, αλλα στον καθε συναδελφο μου που δημιουργεί προβλήματα αντι να συνεργαζεται). Πιστευω να καταλαβαίνεις. Δημιουργείς πολλά προβλήματα όταν κατεβαζεις μεγαλα αρχεία, και σκεψου ότι δεν εισαι μονο εσυ που θες να παιξεις στη δουλειά σου, ειναι και αλλοι συναδελφοι σου που νομιζουν οτι ειναι πιο εξυπνοι και κανουν το ιδιο πραγμα, προσπαθουν ταυτοχρονα να κατεβασουν ενα σωρο ^%$^%$ δημιουργώντας προβληματα σε αλλους που προσπαθουν πχ να κανουν μια online συναλλαγή ή κατι αλλο κρίσιμο.

Δοξα τω Θεω DSL εχουμε ολοι στο σπιτι πλεον. Κατεβασε οτι γουσταρεις απο το σπιτι. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που προσπαθείς να εκτιθεσαι στον χωρο εργασίας σου. Πιστεψε με καταλαβαίνω αμεσως αν ο αλλος χρειαζεται internet για δουλειά η για κωλοβαρεμα. Αν προκειται για δουλεια, το IT δεν αρνείται ποτε συνεργασία και καταβαλλει καθε προσπαθεια. Και ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ πραγματικα για το αν εργαζεσαι η οχι, ενδιαφέρεται όμως ιδιαίτερα στο να μην δημιουργείς προβλήματα τεχνικής φύσεως.

Για να ερθω στο προκείμενο, αυτο που ζητάς δεν γίνεται, αν δεν στο επιτρέψει ο adminstrator. Υπαρχουν δικαιώματα που καθορίζονται πανω στον ISA server που σας βγαζει στο internet (υποθετω ότι δουλευεις σε μεγαλη εταιρια για να μιλας για στελεχη, και οχι σε κανενα μαγαζι με 10 τερματικα και εναν DSL router..) και θα πρεπει να σου δωσουν το σχετικό δικαιωμα απο το IT για να μπορεσεις να χρησιμοποιήσεις την γρήγορη γραμμή, των "προνομιουχων".

Για να διευκρινιστεί και αυτό, σε ολες τις σοβαρες εταιρίες υπάρχει και δευτερη γραμμη για το internet, και αυτό οχι για να εξασφαλιζεται το γρηγορο σερφαρισμα στα στελέχη, αλλά για πρακτικους λογους, πχ να μπορει να γινεται load balancing για services πχ που χρειαζεται να κανουν τακτικα μεγαλα updates (πχ Antigen) χωρίς να επιβαρύνουν την κανονική γραμμή, ή πχ μπορει να δρομολογηθεί το mail απο την δευτερη γραμμη και φυσικά για backup (συνηθως η δευτερη γραμμή ειναι απο διαφορετικό πάροχο). Επισης χρειάζεται μερικοι συναδελφοι να εχουν full download rights για επαγγελματικούς λογους, η να εχουν προνομιακή μεταχείρηση όπως πχ ενα Dealing Room οπου δεν θα πρεπει να επηρρεαζονται οι συναλλαγες απο κατι (τελοσπαντως δεν θα χαρακτηρίσω)..... αλλους συναδελφους που προσπαθουν να κατεβασουν τσόντες ή ταινίες. Να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό στο ότι δεν εχει ασχοληθεί κανεις ακόμα μαζί σου και δεν σου εχει κοψει προσβασεις. Ειναι πολυ ευκολο να βγει ενα report για τo δικο σου username ή την IP σου.

Η πιο καλή κινηση που μπορεις να κάνεις, ειναι να πας κατευθείαν στο ΙΤ και να ζητήσεις πρόσβαση στον δευτερο ISA ή proxy ή στην γρήγορη γραμμή σας τελος παντων. Εξηγησε με ευθυτητα τους λογους για τους οποιους θες γρηγορο download. Μονος σου να το καταφερεις δεν υπαρχει καμια ελπιδα, αλλά και αν το κάνεις, θα σε παρουν χαμπάρι πολυ συντομα. Μαλιστα αν αρχισεις να σνιφάρεις από το pc σου ποια IP του δικτυου σου ακούει στην πορτα 80, οπως το προγραμμα που ζητας να βρείς, τότε ειναι που θα μπλεξεις. Δεν εισαι πιο εξυπνος απο τον admin, όπως αυτος δεν εινα πιο εξυπνος στον δικό σου τομέα. Συνεργασία ζήτα, και αν εισαι συνεγασιμος κι εσυ, θα την πάρεις. Μην φοβασαι να πας στο IT, την δουλειά τους προσπαθουν να κανουν οι ανρθρωποι, σε αντιθεση με κατι αλλους βεβαια... Αν πας να κοροϊδεψεις, οπως τώρα προσπαθείς, χαμένος μονο μπορεις να βγείς. Trust me δουλευω πολλα χρονια στον χωρο, και εχω αντιμετωπίσει πολλές τετοιες περιπτωσεις.

Μπράβο ρε John :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Πρόγραμμα που να ψάχνει ip δικτύου για όσο το δυνατών γρηγορότερο ίντερ

Πιστεύω έκανα μια απλή ερώτηση που σχεδόν σε όλους τους έλληνες έχει περάσει από το μυαλό(Μην πω και σε εσάς που τώρα το παίζετε θιγμένοι) αλλά εσείς αμέσως να με σταυρώσετε και να με λιθοβολήσετε....
Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτο σας λέει τίποτα???

Τέλος με την ίδια λογική θα μπορούσα να σας την πω κι εγώ για το ότι έχετε πειρατικό λογισμικό και παιχνίδια στο pc σας(Γιατί στάνταρ όλοι έχετε...)
Αλλά όπως είδατε δεν ανέφερα καν το θέμα παρά μόνο όταν εσείς με σταυρώσατε.

Λοιπόν, αφου ψάχνεις κάποιον να σου ρίξει την πέτρα, ας το κάνω εγώ ...

Ελα να ψάξεις και τα 3 PC μου στο σπίτι μου αν θέλεις. Δεν θα βρείς τίποτε μα ΤΙΠΟΤΕ το παράνομο ! Linuxακια είναι και τα 3 με open source λογισμικό και υπακούω απόλυτα στα GPL !

Οσο δε για το PC στη δουλειά μου, σε διαβεβαιώ οτι είναι απόλυτα νόμιμα όσα έχει επάνω του ! Και όχι, ΔΕΝ έχω παιχνίδια, και όχι ΔΕΝ κατεβάζω τσόντες και ΔΕΝ γονατίζω το δίκτυο της εταιρείας που δουλεύω !

Να σου την πετάξω την πέτρα λοιπόν για να μάθεις να είσαι πιο προσεκτικός και να μην πετάς ανυπόστατους αφορισμούς ?

Φίλιππος

ΥΓ: "Ο αναμάρτητος, πρώτος τον λίθον βαλλέτω" γράφεται. Για να μην ξεχάσουμε και τα Ελληνικά που ξέρουμε δηλαδή !

mp3 έχεις????
Μην μου πεις ότι δεν έχεις ούτε ένα mp3!!
Εφόσον λοιπόν έχεις mp3 και δεν έχεις το original audio disc το οποίο να κάνεις μετά τα mp3 είσαι απλά παράνομος(άρα μην μου το παίζεις νομοταγής κ.τ.λ.) Και αυτό το λέω επειδή εσύ θέλησες όπως λες να πετάξεις πρώτος το λίθο άρα σειρά μου να στον ξαναπετάξω...
Μετά λοιπόν από αυτό τι έχεις να πεις???
Μήπως τι δεν έχεις ούτε ένα mp3 το οποίο να μην έχεις σε original cd audio...

Last edited:
για να καταλάβουμε τώρα, τι προσπαθείς να μας πεις τώρα ?
ότι κανείς καλά που ψάχνεις να βρεις τρόπους για να έχεις
γρήγορο download αδιαφορώντας ότι "εκθέτης" την εταιρεία που
δουλεύεις (και που σου δίνει και τρως ) σε διαφόρους κινδύνους?
τα παιδιά προσπάθησαν με τόσους τρόπους να σου δώσουν να
καταλάβεις μερικά πράγματα αλλά εσύ τον χαβά σου.
Αν θες γρήγορο internet τότε η καν το από το σπίτι σου...
η γίνε στέλεχος για να έχεις

Ξεφυγαμε εντελως! Απο το σπιτι του ο καθενας κανει οτι θελει και εχει αποκλειστικα την ευθυνη των πραξεων του...Ακομα και "στελεχος" να ειναι καποιος σε εταιρεια δε του ανοικουν τα pc και φυσικα δε μπορει να κανει οτι θελει!

Re: Απάντηση: Πρόγραμμα που να ψάχνει ip δικτύου για όσο το δυνατών γρηγορότερο ίντερ

mp3 έχεις????
Εφόσον λοιπόν έχεις mp3 και δεν έχεις το original audio disc το οποίο να κάνεις μετά τα mp3 είσαι απλά παράνομος(άρα μην μου το παίζεις νομοταγής κ.τ.λ.) Και αυτό το λέω επειδή εσύ θέλησες όπως λες να πετάξεις πρώτος το λίθο άρα σειρά μου να στον ξαναπετάξω...

Στο δικό μου κάνει Χ ...... στο δικό σου ΒΜΧ ....
στο δικό μου δεν χωράει ..... στο δικό σου κολυμπάει ....
στο δικό μου κάνει τούμπες ..... στο δικό σου κωλοτούμπες ....

....... μας ζάλισες ρε φίλε ........

mp3 έχεις????

Επειδή βιάζεσαι, άσε που δεν ξέρεις καν τι δουλειά κάνω, σου λέω οτι ναι έχω 22Gb mp3 192Kbps που αντιστοιχούν στην μουσική συλλογή μου απο 1171 CDs , ΟΛΑ αγορασμένα και ripaρισμένα "στο χέρι" !!!!!!

Δεν ξέρω ποιός και τί είσαι αλλά εγώ έχω ψύχωση με τον καλό ήχο και μπορώ και καταλαβαίνω διαφορές μεταξύ 256Κbps και original !!! Τα mp3 τα έχω ΜΟΝΟ για το αυτοκίνητο όπου δεν έχω απαιτήσεις για high fidelity ήχο. Στο σπίτι δεν παίζουν ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ στο ηχοσύστημά μου !

Ατύχησες και πάλι λοιπόν. Κρίμα ...

Φίλιππος

ΥΓ: Εδω μέσα στο forum, που σημειωτέον έχει μέλη που έχουν ακόμα μεγαλύτερο πάθος απο το δικό μου, αν διαβάσεις προσεκτικά θα δείς οτι είμαστε διατεθιμένοι για να μην πω αποφασισμένοι να το πληρώνουμε το hobby μας !!!! Τα "τσαμπα" δεν μας καλύπτουν !

Last edited:

mp3 έχεις????

Κοιτα .... fits δεν οδηγει πουθενα αυτη η κουβεντα...μπορει να εχεις και δικιο αλλα αυτη η αντιπαραθεση δεν εχει νοημα.Εγω παντως απο την εταιρεια μου σου λεω να μην ρισκαρεις καν να μπεις σε τετοια διαδικασια ειλικρινα.Η εικονα οντως χαλαει , και ακομα και αυτοι που θα γινουν μετα χαρας αποδεκτες πιθανοτατα καποιων αρχειων απο εσενα (γιατι πιθανοτατα θα πεσεις στη λουμπα της ανταλλαγης μεσα στην εταιρεια )...αυτοι καποια στιγμη θα σου πεταξουν και την πετρα.

Τωρα αν θελεις ντε και καλα sniffer ψαχτο στο google η ρωτα σε πιο εξειδικευμενα σαιτ..εδω εγινε σαφες οτι δεν θα παρεις απαντηση..και για το δικο σου καλο ασχετα αν δεν το πιστευεις..

Απάντηση: Re: Πρόγραμμα που να ψάχνει ip δικτύου για όσο το δυνατών γρηγορότερο ίντερ

για να καταλάβουμε τώρα, τι προσπαθείς να μας πεις τώρα ?
ότι κανείς καλά που ψάχνεις να βρεις τρόπους για να έχεις
γρήγορο download αδιαφορώντας ότι "εκθέτης" την εταιρεία που
δουλεύεις (και που σου δίνει και τρως ) σε διαφόρους κινδύνους?
τα παιδιά προσπάθησαν με τόσους τρόπους να σου δώσουν να
καταλάβεις μερικά πράγματα αλλά εσύ τον χαβά σου.
Αν θες γρήγορο internet τότε η καν το από το σπίτι σου...
η γίνε στέλεχος για να έχεις

Ποτέ δεν είπα ότι κάνω καλά που ψάχνω να βρω τρόπους για να εχω γρήγορο download.
Απλά είπα ότι επειδή η σύνδεση που μας δίνουν απλά είναι λες και έχεις 56kbps γραμμή θα ήθελα να εχω μια ποιο γρήγορη σύνδεση για να σερφάρω και να κατεβάζω πράγματα που δεν θα εκθέσουν απολύτως κανέναν.

mouratos Δεν πιστεύω με τίποτα(Όσο και αν θέλεις να με κάνεις να πιστέψω ότι είσαι απόλυτα νομοταγής πολίτης) ότι δεν έχεις ούτε ένα mp3 που να μην το έχεις σε original cd audio.
Έστω κι ένα mp3 να έχεις που απλά το έχεις κατεβάσει από νετ είσαι παράνομος καθότι δεν έχεις αγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα του κομματιού...

Και επειδή έχετε δίκιο ότι τράβηξε πολύ το θέμα το λίγω εδώ.

Last edited:

mp3 έχεις????

Δηλώνω υπεύθυνα και με όλες τις συνέπειες του νόμου ότι δεν έχω κανένα παράνομο πρόγραμμα σε λειτουργία σε κανέναν ΗΥ μου είτε στο χώρο εργασίας μου, είτε στο σπίτι. Επίσης δηλώνω ότι προσωπικά δεν έχω κάνει donwloaded και αποθήκευση ΚΑΝΕΝΑ αρχείο .mp3. Και δεν ακούω μουσική από mp3. Όλα μου τα cds και τα βινύλια ερίναι αγορασμένα νόμιμα ή μου έχουν χαριστεί από φίλους και δεν πρόκειται για παράνομες κόπιες.

ΥΣΤ. Αν μετά από αυτό δεν ανακαλέσεις εντός της ημέρας την φράση σου για όλα τα μέλη που χρησιμοποιούν παράνομο υλικό, θα ζητήσω την επέμβαση της διαχείρισης.

Καθόλου φιλικά
Βλάσης Βλασίδης